inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem provozovny (studia) pro kadeřnictví, kosmetiku

Kategorie: Obchodní prostory

Pronájem provozovny (studia) s možností parkování v přízemí a terasou před provozovnou. Vhodné pro kadeřnictví, kosmetiku, manikúru. Studio je vybaveno soláriem. Po rekonstrukci, plastová okna, podlaha (dlažba). K dispozici je recepce, kuchyňka a sociální zařízení. Vytápění zajišťuje úsporný přímotop NOBO. Třída energetické náročnosti - B.
Pronájem provozovny (studia) pro kadeřnictví, kosmetiku
Podobné inzeráty
Pronájem kadeřnictví
Pronajmu zařízené kadeřnictví v Novém Jičíně. Kadeřnictví bylo zcela funkční. Jedná se o dvě místnosti , každá asi 20 m2,celkem 41 m2.Popřípadě je možné pronajmout i k jiným účelům. V kadeřnictví se nachází jedno mycí centrum, skřínka na materiál , vozík na barvení, vozík na kadeřnické potřeby, křeslo se zrcadlem, další křeslo, skleněný konfereční stolek, dvě pojízdné židle, drobná výzdoba. Vhodné i pro dvě až tři kadeřnice. Celková cena je 7.500,-Kč /měsíc. ,plus režijní náklady na vodu, plyn,světlo teplou vodu, cca 2500,- Kč. K tomu je k dispozici sociální zařízení a tzv. úklidová komora. Kadeřnictví se nachází na frekventovaném místě s dobrým parkováním. Kadeřnictví bylo 10 let funkční, paní odešla do důchodu.
Prodej 100% obchodního podílu  privátního spa/wellness Praha
Nabízíme prodej 100% obchodního podílu společnosti privátního spa/wellness v centru Prahy. Wellness byl navržen do posledního detailu renomovaným architektonickým studiem OOOOX a nabízející spa/wellness/masáže v maximální možné míře soukromí. Nachází se v samém srdci Prahy na VIP adrese v Praze 3. Prostory o užitné ploše 116m2 jsou řádně zkolaudovány na provozování privátního wellness. Při vstupu se nachází prostor recepce a dále mají klienti možnost využít plně vybavených šaten/sprch, pro obě dvě pohlaví. Dispozice zahrnují dvě dedikované spa místnosti, jedna je určena pouze pro 2 osoby, druhá místnost nabízí velkorysý prostor až pro 6 osob, maximální pohodlí nabídne 4 osobám. Obě tyto místnosti jsou vybaveny prémiovou vířivkou a klasickou finskou saunou, v každé z těchto místností se nachází relaxační zóna, sprcha a toaleta. Masážní místnost je vybavena dvěma špičkovými italskými masážními lehátky (výhřev, elektrické polohování, nadstandardní nosnost), ambientním osvětlením, které lze přizpůsobit atmosféře, či přání klienta. K dispozici jsou rovněž dvě technické místnosti, jedna přímo uvnitř prostor wellness, druhá je na chodbě při vchodu do samotného spa. Provozovna SPA je plně vybavena a veškeré vybavení bude součástí prodeje, jedná se tedy o samotné technologie (vířivky, sauny, masážní lehátka), dále se jedná o na míru vyrobený nábytek, dekorace, osvětlení a další vybavení. Prostory provozovny disponují jak vlastní vzduchotechnickou jednotkou, tak jsou obě spa místnosti vybaveny ještě odvlhčovači, pro zachování maximální možné míry komfortu. Každá místnost má vlastní topení, tudíž je možné pro všechny jednotlivé prostory provozovny nastavit individuální teplotu. Mechanismus podnájmu s následujícím prodejem 100% obchodního podílu společnosti: Prostory provozovny jsou pod dlouhodobou nájemní smlouvou přímo s majitelem budovy a prodej této provozovny s vybavením, tedy hmotným majetkem, je formou převodu obchodní podílů. Společnost byla založena pouze za účelem provozování činnosti wellness, nemá předchozí hospodářskou aktivitu či jinou aktivitu vyjma provozování wellness. Prodeji dále podléhá webová stránka/hosting pro doménu. Součástí stránek je rovněž integrovaný přístup do rezervačního systému Reservio, dále jsou stránky připraveny pro integraci platební brány, umožňující online prodeje voucherů, či defacto pro jakékoliv ostatní produkty. Provozovna je vybavena elektronickým zabezpečovacím systémem a vstup do provozovny je rovněž pod kamerovým dohledem. Cena za odprodej 100% obchodního podílu společnosti je na dotaz u RK.
Praha – Řepy - sdilení kosmetického studia pronájem.
Praha – Řepy - sdilení kosmetického studia Praha 5 – Řepy OKOLÍ 50 m (Billa, KFC) nabízím pronájem ke sdílení místnosti v kosmetickém studiu o velikosti cca 30 m, ve zvýšeném přízemí velice světlá místnost 2 okna po celkové rekonstrukci u hlavní komunikace MHD 10. Min. (od 1- 2 dny v týdnu cena na 1 den 500 Kč) Vhodné pro kosmetiku, masáže, rehabilitace, manikúra, výživu (vlastní klientela). Lze využít web a marketing studia. Pro vice informaci mě kontaktujte do e-mailu a zanechte váš tel. kontakt ozvu se na zpět, děkuji. 101plus@
Pronájem kadeřnictví (křesla) v Centru zdraví a krásy AMIBEA
V exkluzivním zastoupení majitelů Vám nabízíme pronájem kadeřnického křesla v moderně zařízeném kadeřnictví o velikosti 33,77 m² , které je součástí Centra zdraví a krásy AMIBEAUTY. Je situováno v ulici Tovární v Ústí n/L, jen 5 min. jízdy autem z centra města. Prostory kadeřnictví jsou po kompletní rekonstrukci a nabízí vkusně a moderně zařízené zázemí, které můžete vidět na přiložených fotografiích. Protože je kadeřnictví součástí Centra AMIBEAUTY, jedná se tedy o jeden celek a součástí nabídky je také komplexní soubor služeb. Centrálně pro všechny nájemníky jsou poskytovány tyto služby nebo je možnost jejich využití: - recepce 8-18 hodin - rezervační systém - webové stránky s možností online objednávek veškerých služeb - denní úklid - praní a sušení prádla - marketing včetně sociálních sítí - parkoviště pro zákazníky zdarma v areálu firmy - kamerový systém - energie jsou zahrnuty v nájemném - wifi po celé budově - využití smluvních partnerů Centra AMIBEAUTY v podobě dárkových poukazů V centru se současně nachází tyto služby: masáže, fyzioterapie, přístrojové procedury, kosmetika, permanentní make-up, prodlužování řas, pedikúra, manikúra, solárium. Minimální cena pronájmu činí 10 000 ,-Kč/křeslo. Ostatní podrobnosti budou dohodnuty při osobním jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, prosím kontaktujte mě a společně se již domluvíme.
Pronájem obchod a služby, 15 m² Mar. Lázně, ul. Hlavní třída
Pronájem nebytového prostoru o výměře 15 m2, který je připraven pro provoz kadeřnictví, které zde bylo dlouhodobě provozováno. Součástí pronájmu je využití společných prostor studia (recepce, WC). Objekt se nachází v centru města, nedaleko od hlavní světelné křižovatky. Součástí studia je dále kosmetický salon, solárium, prostory pro manikuru a pedikuru. Nájemné je včetně záloh na energie a služby. Je zde možný také další pronájem menšího prostoru o výměře 8 m2 za 3000,- Kč. Více info v RK. K dispozici ihned. Lokalita: Hlavní třída, Mariánské Lázně Evidenční číslo: 798 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem nebytového prostoru 50m2, Vodičkova, Praha 1
+popl. 5000, , pronájem obchodního prostoru 50m², který se nachází v pasáži domu U Nováku, ve Vodičkově ulici na Praze 1. Prostor atualně slouží jako kadeřnictví + manikůra. V přízemí je kadeřnictvi, kuchyňka, zázemí a vstup do patra, kde se nachází místnost, kde je aktualně manikůra, dále je v prostoru vlastní toaleta. Prostory maji výlohu. Vhodné na kosmetický salon, manikůra, masáže, kadeřnictví, vizáž studio, ale lze se dohodnout téměř na všem. Možnost pronájmu dalších volných obchodů a kanceláří v domě. Volné od 1.4. Více na níže uvedených kontaktech Ev. číslo: 642675. Energetický štítek: E (123 kWh/m2/rok).