inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem zajetého Salonu

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízím k dlouhodobému pronájmu plně vybavený salón krásy cca 130 m2.

Jeho součásti je recepce, kuchyňka a zabezpečovací systém. Udělaná vzduchotechnika.

Dále je k dispozici místnost pro kosmetiku, dva kadeřníky, manikúru , místnost na solárium, místnost na pedikuru úklidová a práci místnost, WC pro klienty, šatna, posezení pro personál a klienti.

Parkovací místa jsou přímo u vstupu do objektu.

Elektřina, voda a vytápění mají samostatné měřiče. Kadeřnictví se nachází v dobře přístupné lokalitě na Praze 9 v úlici Novovysočanská

Cena čistého nájmu : 40000
Kauce: 3 najmy
Provize : 40000,-
Odstupné : 100000,-

V případě zájmu o více informací a nebo prohlídku přímo na místě piště prosím SMS na telefon
Pronájem zajetého Salonu
Podobné inzeráty
Pronájem  /Barber/ křesla
Nabízíme pronájem Barber křesla a dámského křesla v salonu v centru Prahy. Pronájem je možný dlouhodobě za 15 tisíc měsíčně včetně služeb a ostatních poplatků nebo na denní bázi za 1,2 tis. Možné také pro focení a prezentaci prací. V salonu pracují další dva kadeřnici/holiči a přístup je možný včetně víkendů a svátků. K dispozici je rezervační systém, kuchyňský kout, pračka, sušička. Vedle salonu je vyhlášená restaurace a kavárna - se slevou na konzumaci. Pro bližší informace preferujeme osobní jednání.
Pronájem obchod a služby, 57 m², Ostrava, ul. Bohumíra Četyn
Máte zájem podnikat, ale nenašli jste stále vhodné prostory? Zde byste si mohli vybrat od 50 m2 do 190 m2 přesně dle Vašich potřeb, jelikož máme v nabídce rozmanitou komerční budovu k podnikáni. Svou představu zde můžete uskutečnit například za účelem kanceláří, masážního salónu, kosmetického salónu, zvířecího salónu či k různým výukovým programům. Jelikož se budova nachází v rušné lokalitě, máte zde jistou širokou klientelu. Těšíme se s Vámi na prohlídce. Lokalita: Bohumíra Četyny, Dubina u Ostravy Provize 100 Kč/m2 - dle vybrané dispozice Evidenční číslo: 823384 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem vymezeného prostoru v salonu
Nabízím prostory vhodné k poskytování služeb např. manikúra.. Volné ihned, součástí zavedeného salonu. Zapůjčení vybavení (stůl, židle, skříň) v ceně. Přízemí, výborná dostupnost, objekt střežen kamerovým systémem, alarmem, parkování u salonu na ulici Krátká.
Pronajem místnosti v salonu Praha
Pronajem místnosti v salonu na adrese V Olšinách 65, Praha 10 Strašnická kde 7 let působí kosmetický salon. Salon má chodbu, wc, recepci, dvě samostatné místnosti, prostor pro kuchyňku, jednu malou místnost. Salon je hned u metra, autobusu a tramvaje na Strašnické. Cena za pronájem včetně poplatku 8.000 Kč za měsíc. Jedná se o prostor který má zřízené vlastní topení, nové podlahy, podhledy, bezpečnostní dveře, plastová okna a zrekonstruované WC. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na tel čísle nebo email o.sirl@
Hledám kolegyni/řasařku do nově zavedeného salonu ve Zlíně
Hledám kolegyni/řasařku do nově zavedeného salonu v přízemí na Štefánikově ulici ve Zlíně. Prostor má velikost 52 m2. Vlastní sociální zařízení. Umístění lehátka v salonu po domluvě. Od 1.5.2023. Více info telefonicky a nebo na místě. Doporučuji prohlídku. Cena pronájmu dohodou. Tel.:
Pronájem kadeřnického křesla
NABÍZÍM PRONÁJEM KADEŘNICKÉHO KŘESLA na 3-4dny v týdnu v Brně na ulici Pekárenská (výborná dostupnost, výlohou do ulice.V salonu se nachází i manikúra, pedikura a kosmetika. Pračka a sušička je Vám k dispozici přímo v salonu. Volné od 1.5.2023 ,více informaci na telefoním čísle.