inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronajmu dlouhodobě nebytový prostor v Č. Budějovicích - Sku

Kategorie: Sklady

Pronajmu dlouhodobě nebytový prostor v Č. Budějovicích - Skuherského. Jedná se sklepní prostory upravené na chodbu s kuchyňským koutem, dvě místnosti, WC s vanou a se zaskleněnou místností. Prostor není určen k bydlení a ani k přespávání!!! Prostor má cca 45 m2. Cena dle domluvy - cca 7000,- Kč - elektrika a voda odečtena podle spotřeby. Využití jako skladovací prostory... pokoje jsou bez nábytku. Je to vše vyklizené a připravené na skladovaní.
Bydlení, kanceláře a chování zvířat nepřipadá v úvahu.Volný od 25.1. 2023
Pronajmu dlouhodobě nebytový prostor v Č. Budějovicích - Sku
Podobné inzeráty
Prodej vinného sklípku (skladu) 38 m² - Praha (Hlubočepy)
Nabízíme k prodeji unikátní vinný sklep kousek od centra Prahy v Praze Hlubočepy. Vinný sklep se nachází v krásném barokním zámečku nesoucí název zámek Slovanka. Sklep je prodávaný ve funkčním stavu a je vhodný k rekonstrukci dle představ a potřeb budoucího vlastníka. Vinný sklep je orientovaný na jih v 1.pp zámku Slovanka a zaujímá rozlohu celkem 38,2 m2. Do prostoru je zavedena elektřina i voda. Odvod odpadních vod lze řešit pomocí přečerpávací stanice, jelikož odpadní rozvody jsou v daném prostoru také k dispozici, avšak ve vyšší úrovni než podlaha. K nebytovému prostoru náleží podíl na společných zámeckých terasách a parkové zahradě. Nebytový prostor je přístupný z hlavní chodby zámku. Nebytový prostor zahrnuje schodiště o rozloze 5 m2, dále první místnost o rozloze 22 m2 a druhou místnost o ploše 11,2 m2, ve které se nachází skála a větrací šachta. Nebytový prostor je v rámci prohlášení vlastníka vymezen jakožto samostatná nebytová jednotka 17/14 a zahrnuje podíl na společných prostorách zámečku a okolí ve výši 191/3766 (5,07 %). Zámeček Slovanka stojí na začátku přírodního parku Prokopské údolí. Pozoruhodná krasová oblast kombinuje kouzlo lesních porostů s velkolepými vápencovými a břidlicovými skalami. Ze zvrásněného vápence jsou složené také Barrandovské skály, zakomponované do zelené krajiny na druhé straně údolí. Zámeček Slovanka leží v blízkosti autobusových zastávek Michnovka, Na Srpečku, Hlubočepy, železniční stanice Praha-Hlubočepy a tramvajové zastávky Hlupočepy. Klidnou lokalitu charakterizuje i bezproblémová dopravní dostupnost, autem přes Hlubočepskou ulici napojenou na Barrandovskou radiálu. Bezproblémově lze také zajet autem přímo k zámečku. Možnost parkování přímo v areálu u zámečku. K nebytovému prostoru náleží poštovní schránka, lze zde tedy zřídit i sídlo společnosti. Cena za tento prostor činí 990.000 Kč vč. právního servisu. Prodej je osvobozen od platby provize, jelikož prostor je nabízen přímo majitelem.
Pronajmu-nebytovy-prostor-sklep-c-budejovice-vltava
Pronajmu nebytový prostor /sklep/ v bytovém domě u Globusu České Budějovice / Nová Vltava/ o velikosti 10m2. Nachází se v novém bytovém domě. Vhodný jako sklep, kancelář, nebo možno uložit cokoliv. Nejlépe dlouhodobě. Volný ihned. Více na telefonu, pouze volejte, žádné SMS. Realitky NEVOLAT! ! ! Platí do smazání.
Pronájem nebyt.prostor, 36,76 m2 - Kralupy nad Vltavou, sídl
Ev.č. 57712 Nabízíme vám k pronájmu nebytový prostor o výměře 36,76 m2, který se nachází v panelovém domě v blízkosti centra města, sídl. U Cukrovaru. Nebytový prostor disponuje velkou prosklenou výlohou a je umístěn v přízemí panelového domu. Skládá se z jedné větší místnosti a sociálního zázemí. Podlahová krytina bude PVC (klient má možnost vybrat si odstín). Prostor lze využít na kanceláře, nebo služby. Nájemné 6.700 Kč + 1.570 Kč poplatky za vodné stočné, vytápění, TUV a správa prostoru. Elektřinu si budoucí nájemník zařídí samostatně. Vratná kauce 10.000 Kč a provize RK 10.000 Kč Výborná dopravní obslužnost do Prahy: cca 20 minut po D8, Bus PID Praha – Kobylisy, nebo vlakové spojení směr Masarykovo, nebo Hlavní nádraží. Doporučujeme osobní prohlídku. Majitel si vyhrazuje právo zvolit si nejvýhodnějšího nájemníka. V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Marcela Slavíková – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky. ID 57712 En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + energie.
Pronajmu sklep / sklepní kóje nad 4m2 - Praha Vinohrady
Pronajmu sklepní prostor na Vinohradech, který se nachází v nedávno zrekonstruovaném bytovém domě na Korunní ulici v bezprostřední blízkosti Sadů bratří Čapků. V okolí je dostatek parkovacích míst a lokalita má rovněž výbornou dostupnost MHD. Prostor má užitnou plochu kolem 4 m2, je naprosto suchý a z velké části čerstvě vymalován, jako pozitivum též vnímám vysoký strop. Místnost sousedí s technickým prostorem disponujícím umyvadlem, jež je přístupný všem obyvatelům domu. Nebytový prostor v dohledné době nepotřebuji k vlastnímu užití, proto jej rád dlouhodoběji pronajmu SLUŠNÉMU nájemníkovi, který v domě nebude dělat hluk, ani zde nebude skladovat předměty, které by mohly způsobovat jiné imise do okolních prostor. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu, či SMS, následně se můžeme telefonicky spojit a domluvit se na prohlídce. ___________ I will rent a basement space in Vinohrady, which is located in a recently renovated apartment building on Korunní Street, in the immediate vicinity of the Čapků Brothers Gardens. There are plenty of parking spaces in the vicinity and the location also has an excellent access to public transport. The space has a usable area of around 4 m2, it is completely dry and for the most part freshly painted, I also see the high ceiling as a positive. The room is adjacent to a technical space with a sink, which is accessible to all residents of the house. I do not need the non-residential space for my own use in the foreseeable future, so I would like to rent it for a longer term to a DECENT tenant who will not make a noise in the house, nor will he store items here that could cause other emissions into the surrounding areas. For more information, do not hesitate to contact me via email or SMS, then we can contact each other by phone and arrange an exam visit. ____________ Сдам в аренду подвальное помещение в Виноградах, которое находится в недавно отреставрированном многоквартирном доме на улице Корунни, в непосредственной близости от садов братьев Чапку. Рядом с домом много парковочных мест, а также удобный доступ к общественному транспорту. Помещение имеет полезную площадь около 4 м2, оно полностью сухое и по большей части свежеокрашенное, плюсом также считаю высокий потолок. Помещение примыкает к технической зоне с умывальником, доступной для всех жильцов дома. Нежилое помещение для собственного пользования в обозримом будущем мне не нужно, поэтому хотелось бы сдать его на более длительный срок ДОСТОЙНОМУ жильцу, который не будет шуметь в доме, а также не будет хранить здесь вещи, которые может вызвать другие выбросы в окружающие районы. Для получения дополнительной информации, не стесняйтесь обращаться ко мне по электронной почте или SMS, после чего мы можем связаться друг с другом по телефону и договориться о визите на экзамен.
Nebytový prostor k pronájmu. Rájov 38101 Český Krumlov.
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor cca. 100 m od hlavní silnice I/39 ČK-ČB. Jedná se o 2 místnosti, první o rozměru 450x320 cm, druhá 395x225 cm. Vjezd 245x200 cm. Vytápěno centrálně (radiátor), studená voda, el. energie (podružné měření). Vhodné na malou nehlučnou výrobu, skladování, eshop. Výhodná poloha přímo u hlavní silnice ČK-ČB, 3 km od Českého Krumlova, 20 km od Českých Budějovic, bezproblémové parkování. Cena 6000 Kč/měsíc + záloha na energie dle dohody a způsobu využití (1000-2000 Kč). Volné ihned. JEDNÁME POUZE S PŘÍMÝM ZÁJEMCEM, NE S REALITNÍ KANCELÁŘÍ. DĚKUJI.
SKLAD K PRONÁJMU - LUDGEŘOVICE - Hlučín - 990 M²
Nabízíme k pronájmu skladové a výrobní prostory, které se nachází v obci Ludgeřovice v okrese Opava v Moravskoslezském kraji. Areál přímo u hlavní silnice, v těsném dosahu D1 a ostatních důležitých tahů. 5 km od centra Ostravy. nedaleko hranic s Polskem. Objekt k dlouhodobému pronájmu hala o výměře 990 m2: Dispozice - 620 m2 - skladovací plocha - 200 m2 - administrativní zázemí - 40 m2 - technické místnosti - 130 m2 - rampa -vnitřní dispozice: sklad, prodejna, kanceláře, soc. zařízení. Technické specifikace: - světlá výška: 5m - nosnost podlah: 5t/m² - rolovací vrata o velikosti 3,6 x 3,6 m + dva vchody - vytápěná, nezateplená - rampa - vjezd pro TIR - jeřáb o nosnosti 2t - 5x sekčními vrata - přímý vjezd - vytápění plynový kotel s rozvody UT, moderní vytápění skladových a výrobních prostor pomocí plynových ohřívačů – ROBUR - elektro 230/380 V - Nová LED svítidla skladový prostor - voda, plyn, elektřina - samostatné měření - energie fixovaná cena do 31/12/2023 - po domluvě možnost pronájmu také zpevněných ploch pro další skladování - až 1000 m2 V objektu je nová funkční EPS, EZS, kamerový systém. Objekt se nachází v uzavřeném areálu s velkou manipulační plochou. Cena pronájmu je vázaná na dobu min 2-5 let. V případě dlouhodobého pronájmu více jak 5-10 let cena pronájmu 59 000 Kč/měsíc/bez DPH a energií.