inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronajmu louku

Kategorie: Zahrady

Pronajmu louku cca 3000m2 ve Štramberku, část Bařiny. Pouze na sečení trávy, seno. Pozemek je přístupný z obecní komunikace.
Pronajmu louku
Podobné inzeráty
Nabídněte k pronájmu/ prodeji Louku/les na samotě
Dobry den. Nabidnete louku/ les k dlouhodobemu pronajmu nebo k prodeji, nekde na samote na vikendove kempovani s obytnym vozem. Ve stylu na foto Dekuji za nabidky Beskydy, Jeseniky Okres: Frydek mistek, Novy Jicin,Bruntal,Opava
HLEDÁM PRO CHOV OVCÍ POLE, LOUKU HORNÍ LIDEČ A BLÍZKÉ OKOLÍ
HLEDÁM PRO CHOV OVCÍ POLE, LOUKU HORNÍ LIDEČ A BLÍZKÉ OKOLÍ. Děkuji za rozumné nabídky na E-mail
Louka lokalita Hradec Králové Borovinka
Dlouhodobe pronajmu, případně následně odprodam sekanou louku, rovný udržovaný pozemek vhodný k umístění Mobilheimu, zahradničení, chovu zvěře.... atd. Koupání 500m v pisniku, přístup po zpevněné komunikaci. Cena za 500m2 / měsíc.
Prodej zahrady v Ktové
Připravili jsme k prodeji slunný pozemek o celkové ploše 5755 m2 v klidné lokalitě Ktová - Český ráj. Pozemek je možno využívat jako zahradu s pěkným výhledem na zříceninu hradu Trosky nebo jako pastvinu pro zvířectvo a louku. Velmi dobrá dostupnost na pozemek z Jičína, Turnova a také Rovenska pod Troskami. Pozemek má v blízkosti IS. Pozemek je také rovinatý a slunný možný pro mobilheim nebo i chatku. Pozemek je uschován za mírným kopce a stromy. Nedaleko pozemku se nachází potok. Přístupová cesta státní. Pozemek je dobré využít na investici a ekofloru. Doporučuji prohlídku pozemku. Lokalita: Ktová Evidenční číslo: 829672
Zahrada -  louka
Máte na prodej zahradu, louku v okolí města Mohelnice do 5km o rozměrech cca. 150 - 200m2. Podmínka je voda a elektřina v dosahu, ale třeba i Bludov, Postřelmov, Šumperk.