inzerce, prodej, prodám, bazar

Prosím o pomoc

Kategorie: Ztraceni a nalezeni

Hedám kočičku britská modrá ,ztracená 24.2 prosím o pomoc předem děkuji ,odměna jistá jmenuje se Kača mocccc dějuji všem za pomoc
Prosím o pomoc
Podobné inzeráty
Zatoulaný kocour
Zdravím a PROSÍM O POMOC.. stále hledám ztraceného kocoura v okolí Kyselovic/Chropyně/Přerova/Kroměříže. Je velice plachý, poměrně velký a slyší na jméno Foxik. Budu moc rád za jakékoli info. ZA NALEZENÍ popř. informaci vedoucí k nalezení nabízím FINANČNÍ ODMĚNU!! volejte kdykoliv! Moc děkuju za pomoc.
Pražský krysařík narozený 2010-2015
Prosím, pomozte najít některou ze štěnat - krysaříčků po naší fenečce. Byla z Pardubic - Nemošic, a štěnátka by byla narozena v letech 2010 až 2015. .... Pokud máte krysaříka od této chovatelky, prosím Vás o kontakt....od roku 2015 máme jejich maminku, je nemocná, rádi bychom měli štěnátko od jejich potomků. Moc děkuji za pomoc.
ztratil se kocourek
Prosím o pomoc při hledání 1,5 letého kocourka, je malého vzrůstu, světle mourovatý s polodlouhou srstí, velmi mazlivý. Ztratil se v ulici V.Havla Kadaň. Kocourek je v léčení, nálezce bude odměněn.
Papoušek
18.7.2019 nám uletěl v obci Štrampouch, papoušek Senegalský. Slyší na jméno Majda. Prosíme o pomoc. Děkuji.
Pozor- ztratil se kocourek
je to středně velký mourovatý kocour a má bílý flíček na bříšku, má cca 1,5 roku, slyší na jméno Soplík/Sopel, ztratil se dne 30.11. v obci Štítná nad Vláří kdyby ho prosím vás někdo viděl nebo věděl o něm něco prosím hned mi volejte tel.: odměna je jistá !!!! moc mi záleží na tom aby se k nám vrátil????
Ztracena kocicka
Prosim ztratila se nam kocicka jmenuje se Smejdilka je moc hodna ztratila se ve Vrbne.nad.lesy moc se nam styska dekuji za pozornost