inzerce, prodej, prodám, bazar

Prostory na pořádání akcí v rekreačním statku - Křivoklátsko

Kategorie: Pořádání akcí

Prostory na pořádání týdenních a víkendových kurzů, školení, svateb, oslav narozenin aj. Multifunkční komplex s přímým vstupem do prostorného venkovního atria. V centru malebné části obce 10 km od Rakovníka, krásné přírodě Křivoklátska.
Nabízíme k pronájmu sál o ploše 130 m2, vchod a okna do ulice. Sál má pódium, piano, kvalitní ozvučení a zvukový systém...
Přímo nad sálem je velké podkroví přizpůsobené jako ubytovna pro cca 20 osob.
Usedlost má volné prostranství, velký centrální dvorek částečně vydlážděný, opatřen vlastním grilem.
Kousek od lesa je k dispozici samostatná velká stodola 220 m2, za stodolou je ideální prostranství pro stanování.
Dopřejte si posezení na privátní louce, akce je možné spojit s opékáním různých specialit na grilu.
Okolí areálu je bohaté na pěší turistiku, kolo, rybaření, houbaření, úžasné pozorování hvězd.
Parkovat lze před domem cca 15 aut, místní obchod je ve vzdálenosti 80 m.
Vynikající dostupností mezi Prahou, Plzní a Karlovy Vary cca 60 km.
Těšíme se na Vás!
Prostory na pořádání akcí v rekreačním statku - Křivoklátsko
Podobné inzeráty
VĚŠTKYNĚ na vaši párty, firemní akci nebo večírek
Nabízíme, služby Věštkyně na firemní akce, párty, oslavy, plesy, oslavy narozenin apod. Vše předem domlouváno na konkrétní akci. Cena za hodinu základ je min.3000kč plus DPH. min.3h ( cena se měni na akce od Listopadu do Února a svátky ) cena se vypočítává dle požadavků, vždy na konkrétní akci. Služby jsou možné za příplatek i v Anglickém jazyce! Doprava po Praze zdarma ( noční hodiny proplacení taxi 500kč ve dne parkování pokud je placené) mimo Praha Hl. město 8kč/km. Možnost doobjednání speciálního kostýmu apod. Více info. telefonicky, emailem. Udělejte Váš večírek jiný!!
Plynový/elekt. Gril na maso kebab-firemní akce,narozeniny
Nabízím zapůjčení Grilu plynový nebo elektrický 400V + elektrický nůž. Možnost dodání masa (naložené kuřecí, vepřové, telecí) cena 150kč/kg , váha od 5kg do 40kg. Velmi jednoduchá obsluha, pořádání akcí, narozenin, oslav, zapíjení, loučení ze svobodou atd. Kolík 5*16A a přechodka 4*32 součástí, cena dle domluvy 700kč den, 800 víkend. Možnost dopravy a instalace. Velice jednoduchá obsluha, možnost zapůjčení ohřívací várnice na dohřev masa, turecký chléb, tortile mohu také objednat. Doklad samozřejmostí. Rezervace na telefonu. Láhev na propan mám také.
DJ na Vaši svatbu, oslavu či firemní večírek
Nabízím své služby DJ a mnohaleté zkušenosti za mixážním pultem. Mám za sebou nespočet svateb, oslav, firemních večírků, karaoke show apod. Fotky ze starších akcí jsou k vidění na Facebooku "Nikolas Music". Na akci dovezu vlastní profesionální světelné a zvukové vybavení. Ozvučím téměř jakékoliv prostory. Zahraji na Vaší svatbě dle individuálních představ s playlistem na klíč. Osobní konzultace samozřejmostí, stejně tak jako rozumná domluva na ceně, která začíná na 5000,-Kč včetně dopravy. Hraji všechny hudební žánry, písničky na přání, karaoke show. Moderuji různé hry dle Vašeho programu. Každý si vždy přijde na své. Budu se těšit na Váš telefonát. Tel: 7-3-3-7-9-7-0-6-8. DJ Nikolas Orfeo
Pronajem párty stanů a výčepní techniky
Nabízíme pronájem a stavbu párty stanů za příznivé ceny. Akce zahrnuje i velkokapacitní stany jako skladové prostory o rozměrech 10x15 m ,10x10 m , 5x10 m , prodejní stánky 3x3 m , pivní sety, výčepní zařízení a sanitaci výčepní techniky. Také rádi pomůžeme s realizací Vašich akcí. Naše firma spolupracuje s největším pivovarem v České republice a podílíme se na realizaci většině akcí a festivalů pořádaných ve spolupráci s Plzeňským prazdrojem. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle: +420
SVATBY-VEČÍRKY-KARNEVALY…
Pro Vaší akci na provozovně či akci soukromou nabízím služby. - Dj včetně moderování - Návštěvu profesionálních maskotů - Nazvučení sálu/venkovních prostor - Dětské karnevaly - Dětské diskotéky - Retro 90´S Ceny po dohodě s pořadatelem/organizátorem dané akce !! Akce prosím rezervovat s časovým předstihem !!!
Dj's na svatbu, narozeniny,párty,večírky, oslavy.....
DJ.SPARKIE & DJ.VÁCLAV Hledáte DJ's na Vaší akci? Svatby,večírky,párty,oslavy narozenin atd.Dva DJ,s kteří roztáčeli desky už za krále Klacka Druhého. Nabízíme Vám kompletní zajištění akcí, ozvučení,světelné efekty, moderování. Specializujeme se na 80-90 léta a milenium. Vše od 70 až po součastnost. Kontakt: Karel Kazda mob.