inzerce, prodej, prodám, bazar

Prostory vhodné pro obchod, výrobu, sklad, Staré Buky, TU

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízíme pronájem komerčních prostor, s možností využití jako sklad nebo výrobní hala. Nachází se v Horních Starých Bukách u Trutnova, celková plocha 2005 m2. V roce 2015 proběhla rekonstrukci. V přízemí se nachází prostor pro sklady nebo výrobu (výška stropu 2,9 m), zázemí pro zaměstnance, koupelna s WC, kanceláře, šatny. V 2. NP jsou kanceláře, zasedací místnost s kuchyňkou, koupelna + WC a především velký půdní prostor pro případné sklady nebo další výrobu. Do objektu je zavedený vodovod, elektřina. Odpadní vody jsou svedeny do septiku. K objektu náleží přilehlý pozemek o výměře 3.849 m2. K hale vede zpevněná pozemní komunikace. Prostory jsou nabízeny prostřednictvím RK, další se proto prosím již nenabízejte.
Prostory vhodné pro obchod, výrobu, sklad, Staré Buky, TU
Podobné inzeráty
Prodej obchodní jednotky ( 65,5 m2), IBC, ulice Příkop 6, Br
Ev.č. 00092 Nabízím k prodeji obchodní prostory o celkové výměře 65,5 m2 na strategickém místě v Brně. Prostory jsou ve velmi dobrém technickém a udržovaném stavu. Obchodní prostory s celoprosklenými výlohami nacházející se z obchodního hlediska na velmi zajímavém místě s velkou pěší průchodností lidí. Obchodní prostor se nachází přímo u hlavního vstupu do obchodního centra IBC, přímo u velmi oblíbené a navštěvované kavárny. Prostory svou polohou splňují podmínky, jak pro podnikání závislé na průjezdnosti místa, tak i velkou pěší průchodnost. Zejména v kombinaci s institucemi sídlícími v prostorách IBC ( finanční úřad, advokáti, notáři). Vnitřní prostory se skládají z prodejny, kanceláře, kuchyňky, skladového prostoru s chladícím boxem a WC. Prostor byl zavedený jako prodejna květin. Obchodní prostory mají široké využití ve všech oblastech služeb. Obchod, specializovaná prodejna, kavárna, vinotéka, poradenské a finanční služby, pojišťovnictví, servisní středisko, opravny, kancelář, projekční kancelář, výdejní místo e - shopu, sběrné místo, apod. Prostory je možné využívat i jako kadeřnictví /masážní / relaxační nebo kosmetické studio. Prostory jsou vhodné i pro sídlo firmy. Právní servis zajištěn vč. vkladu do katastru nemovitost. Doporučuji prohlídku. Základní informace: lokalita Brno, Příkop 6 - obchodní centrum IBC umístění: přízemí na frekventovaném místě užitná plocha 65,5 m2 povrhy podlah dlažba vybavení: WC, chladící box, kuchyně, regálový systém prodejny En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Obchodní a skladové prostory v centru Brna
Pronájem obchodních a skladových prostor na frekventované ul. Údolní, v blízkosti centra Brna, vhodných na obchod nebo služby (např. e-shop, …). Obchodní prostory jsou umístěny v přízemí budovy s výlohami a přímým vstupem z ulice a v suterénu (výtah) jsou využitelné vytápěné skladové prostory. Pronájem obchodních a skladových prostor lze uskutečnit i nezávisle na sobě. Dům a prostory jsou po celkové rekonstrukci. Je zde možnost parkování osobních aut ve dvorním traktu. Jedná se o obchodní prostory v přízemí o výměře 106,4 m2, které se skládají z prodejny, kanceláře, šatny, WC, skladu a komory. Vybavenost prostor: ústřední vytápění plynovým kotlem, el. bojler, WC. Vytápěné skladové prostory v suterénu, s výtahem (nosnost 400 kg), o výměře 152,9 m2. Vybavenost prostor: ústřední vytápění plynovým kotlem, el. bojler, 2x WC. Nájemné za 1.NP je 4950 Kč/m2/rok a nájemné za skladové prostory v suterénu je 1760 Kč/m2/rok, + energie a služby. Prostory jsou k dispozici od 1.6.2023. Výhodou je i nízká energetická náročnosti budovy - PENB tř. C (úsporná).
PRONÁJEM-KOMERČNÍ PROSTORY 92m2;Dobrovolského 800/4 Hodonín
RK NEVOLAT !!! Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory v přízemí objektu - Dobrovolského 800/4 v Hodoníně. Objekt se nachází na rohu ulic Komenského a Dobrovolského, Hodonín. Celý objekt je kompletně zrekonstruován, vč.zateplení (nízké náklady na energie). Interiér pronajímaných prostor je vymalován, SDK podhledy, podlaha tvořena keramickou dlažbou na které je nyní koberec (lze smotat a odstranit). Prostory doposud sloužili jako kanceláře administrativního charakteru. Nabízené komerční prostory se nachází v přízemí objektu, přičemž přístup je jak z hlavní ulice (Dobrovolského), tak ze zádveří interiéru celého domu. Dispozičně se jedná o šest místností o celkové výměře 92 m2, sestávající se z hlavní prodejní - kancelářské plochy. Tato místnost je hned za celoprosklenými vstupními dveřmi. Komerční prostory mají vlastní sociální zázemí. Další prostory obsahují - chodbu, kuchyňku, oddělené wc pro dámy a pány. Podledová konstrukce je tvořena sníženým kazetovým sádrokartonovým stropem. Světlá výška místnosti je okolo 3,1 m. Okna jsou orientovaná směrem do ulice. (viz.foto) Tyto prostory je možno využívat i nadále pro kancelářské, administrativní účely. (Nikoliv pro potravinářský průmysl atd.) Stavební úpravy velkého rozsahu nepřípouštíme. Prostory jsou vybaveny pro vytápění tep.čerpadlem - klima zavěšená nad interiérovými dveřmi (minimální náklady na vytápění), případně elektrické podlahové vytápění. Chlazení řešeno opět tep.čerpadlem - klima. Ohřev TUV řešen elektrickým bojlerem. Možnost elektrického zabezpečovacího systému - EZS. Dále možnost světelné reklamy na venkovní fasádě objektu (vytažena kabeláž a kotvy ze ext.části stěny). Po podpisu nájemní smlouvy, lze u Města HODONÍN žádat o zpoplatněnou parkovací kartu pro vozidlo (parking v ul.Komenského), dle aktuálního ceníku Vyhlášky Města Hodonín. Cena: 15.000,-Kč bez DPH + inkaso (předkoklad cca 1500-3000,-Kč/měs. dle provozu) Průběžné účtování energií (každý měsíc dle spotřeby) Celková plocha prostor: 92 m2 Výše kauce: 3nájmy, tozn. 45tis.Kč bez DPH JSME PLÁTCI DPH Pro více informací i případnou prohlídku, kontaktujte : Mgr. Marek Svoboda +420 RK NEVOLAT !!!
Kyjov - Prostory pro podnikání v Kyjově - 125m2
Hledáte vhodné prostory pro provozování obchodu, zázemí firmy, menší provozovnu nebo dílnu, tak právě pro Vás jsou tu vhodné prostory. Jedná se o komerční prostory s prosklenou výlohou do hlavní ulice, které se nachází u frekventované silnice v místní části Kyjova - Nětčice. Po silnice projede velké množství aut, což znamená viditelnou a účinnou reklamu pro vaše podnikání. Celková užitná plocha je 125 m². Prostor nabízí kompletní sociální i skladové zázemí včetně nákladové rampy. Obchodní část cca 84 m², sklad cca 28 m². Dále je zde kancelář a sociální zázemí. Prostory mají samostatné měřiče a vlastní vytápění. Jestli Vás nemovitost zaujala, volejte , doporučuji prohlídku. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G. Užitná plocha: 125 m2 Zastavěná plocha: 125 m2 Plocha pozemku: 125 m2 Druhnemovitosti: komerční objektyprostory pro obchod Plyn: plynovod Vytápění: lokální plynové Elektřina: 220/380 Voda: obecní vodovod Poloha: rohový Umístění: rušná část obce Příjezdová cesta: neuvedeno
Pronájem obchod, dílna, sklad - 400m2 + byt 2+1 80m2
Pronajmu prostory pro obchod, nebo výrobu. V budově je také byt 2+1, který je součástí nájmu. Obchod se dá také využít na prodejnu potravin, nebo na jiný podnikatelský záměr. Pro skladování zboží, nebo výrobu jsou k dispozici velké sklady a dvě nakládací rampy. Vytápění vlastí kotelnou, teplovodním kotlem na tuhá paliva. Objekt je v Úštěku na adrese Sídliště pionýrů 163. Pro podrobné informace volejte .
Pronájem obchod a služby, 150m², Ivančice, Palackého náměstí
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v centru města Ivančic. Prostory s užitnou plochou 150 m2 se nachází na Palackého náměstí. Prostory jsou rozděleny na rozlehlou prodejnu, zázemí, WC a skladové prostory (viz. půdorys). Vstup do prodejny je přímo z náměstí, parkovat se dá před objektem. Zásobování je možné přímo z náměstí, prostory mají samostatný vstup do skladových prostor mimo prodejní část. Prostory byli využívány jako prodejna elektro zboží, je možné je využít k jakýmkoliv obchodním a komerčním účelům. Prostory jsou k dispozici od 1.8.2023. V případě zájmu a pro více informací kontaktujte makléře. Lokalita: Palackého náměstí, Ivančice bez energií Evidenční číslo: 827633 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná