inzerce, prodej, prodám, bazar

Prožila jsem něco neuvěřitelného

Kategorie: Beletrie

Nová. Poštovné 65 Kč přes balíkovnu. Lze spojit více knih. Pro více info kontaktujte.
Prožila jsem něco neuvěřitelného
Podobné inzeráty
Andrea Hoffmann, Patience Ibrahim - Prožila jsem si peklo
Prodám knihu Prořila jsem si peklo. Kniha je jednou přečtená, včetně přebalu. Cena 100 kč + poštovné. Pošlu poštou, přes Zásilkovnu nebo je možný osobní odběr v Turnově, v Liberci nebo v Praze.
B. Erskinová, Šepoty v písku - Oheň je tvým osudem
- šepoty v písku: Děj má tři časové roviny: staroegyptskou, viktoriánskou a soudobou. Současná hrdinka Anna, hledající po rozvodu novou životní náplň i novou lásku, cestuje do Egypta s praprababiččiným deníkem z 19. století. Elixír tajuplných zápletek plných napětí a překvapivých odhalení . - oheň je tvým osudem: Romantický historický román, jehož dějištěm je Anglie, Wales a Skotsko ve 13. století. V dramatickém čase bojů o trůn se odvíjí dlouhý a pohnutý životní příběh velšské princezny Eleyne, zrozené za požáru hradu na ostrově Anglesey, kdysi bájném sídle druidů. Už v dětství byla Eleyne provdána poprve, prožila pak ještě tři další manželství, z nichž jen to poslední bylo šťastné, poznamenal ji osudový milostný vztah se skotským králem. KNIHY PRODÁVÁM OBĚ ZÁROVEŇ.
DÍVČÍ ORCHESTR
Prodám brožovanou knihu DÍVČÍ ORCHESTR, autorka Fania Fénelonová. Podtitul: Svědectví sebrané Marcelou Routierovou. Sugestivní beletristické zpracování osudů lidí zavlečených za 2. světové války do koncentračního tábora v Osvětimi-Březince.. V tomto orchestru prožila autorka necelý rok, oddělená od ostatních vězňů a vědoma si toho, že její osud byl shodou okolností snesitelnější než jejich. Její subjektivní výpověď je psána s upřímnou snahou po naprosté pravdivosti, literární podání je velmi působivé. Kniha je velmi pěkně zachovalá.
Tři v kruhu - Naďa Horáková
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 120 KČ. Ovdovělá Mariana žije s nevlastním desetiletým synem v malém moravském městě. Cítí výčitky svědomí za tragickou smrt svého manžela Janka, myslí si, že k ní nevědomky přispěla i ona. Život plyne v únavném stereotypu až do chvíle, kdy ji navštíví bývalý snoubenec Milan, kterého kvůli Jankovi opustila. Činorodý právník je zděšený Marianiným psychickým stavem a začne pátrat v minulosti zemřelého manžela. Tuší totiž, že tam je klíč ke všem problémům Žánr: Romány, povídky, novely Vydáno: 2019 Nakladatelství : MOBA Stran: 160 Vazba: pevná Stav: NOVÁ - možnost se přijít podívat nebo ukázat přes skype. O autorce : Narodila 8. 2. 1962 v Hodoníně. Dětství prožila v Ratíškovicích, kde i vychodila základní školu. Středoškolské vzdělání absolvovala na Gymnáziu v Kyjově. Poté vystudovala na Filozofické fakultě Masarykovy un. v Brně obor - český jazyk a literatura a dějepis. Žije v Mutěnicích u Hodonína. Pokud bude zájem podívejte se do další nabídky, děkuji.
Druhá tvář - Ashley Audrain
Prodám nečtenou knihu Druhá tvář - Ashley Audrain. Možnost odeslání přes Zásilkovnu, Balíkovnu, nebo osobní odběr. Zásilkovna: 79 Kč Balíkovna: 65 Kč Vždycky jsem věděla, že ženy v naší rodině by neměly být matky. Den narození mé dcery Violet měl být tím nejhezčím dnem mého života. Když jsem ji ale poprvé držela v náručí, věděla jsem, že je něco špatně. Podle mého manžela si jen něco namlouvám, prý nejsem taková jako moje matka. Mé dítě je přece tím nejsladším dítětem na světě. Se mnou se ale Violet chová jinak. Něco se pokazilo, přísahám. Je to v ní? Ve mně? Je ona ta zlá? Nebo jsem to já? Druhá tvář je znepokojivé, dech beroucí a silné čtení o posedlosti a nejhlubších obavách matky, jež by měla své dítě milovat… Žánr: Literatura světová, Pro ženy, Thrillery Vydáno: 2021, Ikar (ČR) Originální název: The Push, 2021 Překlad: Viktorie Košnarová Počet stran: 280 Jazyk vydání: český Edice: Edice světový bestseller Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 978-80-249-4447-0
Hra: Údolí - Sezona 1
Knížka je jako nová. Pouze osobní převzetí v Praze. Kniha německé autorky Krystyny Kuhn je úvodním dílem knižní řady Údolí. Je psána srozumitelným a moderním jazykem dnešní mládeže. Je velmi čtivá a poutavě napsaná a slibuje čtenáři dobrodružný a temný příběh. Každý díl má svou kriminální a tajemnou zápletku, ve všech se objevuje něco strašidelného a úzkostného. Na konci každé z knih najde čtenář zlověstnou tabulku, v níž je stručně zaznamenáno, kteří lidé v tomto díle zahynuli… V prvním díle slaví nováčci na Grace College úvodní večírek v loděnici. Julia a její přátelé si však brzy povšimnou, že tu něco nehraje. Nacházejí se v odlehlém údolí uprostřed kanadských hor. Proč se tady ale kolem objevuje tolik cedulí s nejrůznějšími zákazy? A proč není toto místo k nalezení ani na internetových vyhledávačích? Situace se ještě více zdramatizuje, když Juliin bratr Robert pozoruje nějaké děvče, které skočí do jezera, je staženo vírem a utopí se… Když pak tuto hrůzostrašnou příhodu vypráví další den ostatním, nikdo nevěnuje jeho slovům pozornost a nikdo mu nevěří – ani Julie. Jedna z dívek se však opravdu pohřešuje. Její zmizení je ještě záhadnější vzhledem ke skutečnosti, že tato dívka byla po celý život upoutána na invalidní vozík. Julie ještě netuší, že temné stíny minulosti, o nichž doufala, že je již jednou provždy překonala, vyplynou tady v údolí opět na povrch…