inzerce, prodej, prodám, bazar

Průmyslový dvoujehlový šicí stroj - Necchi

Kategorie: Textilní stroje

Prodám dvoujehlový šicí stroj.
Cena 5900,-.
Průmyslový dvoujehlový šicí stroj - Necchi
Podobné inzeráty
Průmyslový šicí stroj dvoujehlovy Juki LH-3128
Průmyslový šicí stroj dvoujehlovy Juki LH-3128 15.000,- Ve velmi dobrém stavu, nový Servo motor. Vzdálenost mezi jehlami 5,6 mm. Ideální pro lehké, střední a těžké šití.
Průmyslový šicí stroj dvoujehlový - JUKI
Prodám dvoujehlový průmyslový šicí stroj. Cena 6500,-.
Necchi 204-D šicí stroj
Italský elektronický šicí stroj Necchi NC-204D s 439 stehy nabízí možnost výběru požadovaného stehu pouhým stisknutím tlačítka a přehledným LCD displejem. Vhodný pro šití i quiltování. Stroj je jako nový, vyzkoušený jednou, ale dále nevyužívaný. Původní cena přes 550 EUR. Doručení zdarma. Více info na stránce:
Šicí stroj Minerva 07-101
Prodám šicí stroj MINERVA 07-101.Průmyslový,dvoujehlový šicí stroj. Spodní ponorný a vrchní jehelní posun pro rovnoměrné šití zpracovávaného materiálu.Vhodný pro šití tenkých, středních i silnějších materiálů.Originál spojkový motor 380V-tichý motor. Pravidelný servis -seřízený, zašitý plně funkční-málo používaný,jako nový,zachovalý super stav. Důvod prodeje – výprodej rezervních kusů. Odvoz vlastní cena 10 000,-Kč vlastní odvoz
šicí stroj MINERVA DÜRKOPP ADLER 07-101
šicí stroj MINERVA DÜRKOPP ADLER 07-101.Průmyslový,dvoujehlový šicí stroj z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE. Spodní ponorný a vrchní jehelní posun pro rovnoměrné šití zpracovávaného materiálu.Vhodný pro šití tenkých, středních I silnějších materiálů.Málo používaný pro domácí šití. Velice zachovalý.Originál spojkový motor 380V. Možnost výměny za nový, tichý a energeticky úsporný servomotor JACK 220V. Pravidelný servis,, seřízený, zašitý a plně funkční. Návod,popis, jehly, cívky, navlékač, doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.
šicí stroj SIRUBA T 828-42-048M
šicí stroj SIRUBA T 828-42-048M.Průmyslový dvoujehlový šicí stroj se spodním ponorným a vrchním jehelním posunem šitého materiálu pro rovnoměrné šití.Vhodný pro šití tenkých, středních I silnějších materiálů.Málo používaný, velice zachovalý.Pravidelný servis,seřízený a plně funkční. Návod,,popis,cívky,jehly,navlékač,zakladače,doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.