inzerce, prodej, prodám, bazar

Průvodce léky v těhotenství

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Praktický rádce, jak prožít devět nezapomenutelných měsíců v plném zdraví a kráse .
rok vydání: 2019
Cena 89Kč + 75Kč poštovné, platba předem na účet. Nabízím možnost osobního předání v Plzni.
Průvodce léky v těhotenství
Podobné inzeráty
Technický pruvodce - technické knihy-stavbárstvo-strojárstvo
Predám kvalitné a žiadané knihy pre inžinierov a poslucháčov vysokých škôl v strojárskom/stavbárskom priemysle. - Příprava a řízení stavební výroby - Technický průvodce 39 (Haas, Hájek, Jelen - 1990) - **PREDANÉ = Pozemní stavitelství: Konstrukce pozemních staveb I - Technický průvodce 48 (O. Severin - 1964) - **PREDANÉ = Pozemní stavitelství: Konstrukce pozemních staveb II - Technický průvodce 48-B (kolektiv - 1970) - Zatížení stavebních konstrukcí - Technický průvodce 45 (M. Tichý - 1987) - **PREDANÉ = Železniční stavby - Technický průvodce 43 (F. Klimeš - 1980) - **PREDANÉ = Hydraulika - Technický průvodce 5 (V. Kolář) - Statické tabulky pro stavební praxi - Technický průvodce 51 (O. Novák, J. Hořejší - 1978) - Jeřáby - Technický průvodce sv.13 (Dražan, Kupka - 1968) - Kovové materiály - vlastnosti a použití - Technický průvodce 47 (A. Beneš) - Parní kotle - Technický průvodce 32 (V. Černý, B. Janeba) - Mechanika 1. díl - Statika a kinematika - Technický průvodce 65 (K. Juliš, R. Brepta) - Výtahy a eskalátory - Technický průvodce 55 (L. Janovský, J. Doležal - 1980) - Tvářecí stroje - základy stavby a využití - Technický průvodce 63 (B. Rudolf, M. Kopecký - 1985) - **PREDANÉ = Technika chlazení - Technický průvodce 48 (V. Chlumský) - Nauka o pružnosti a pevnosti ve stavitelství - Technický průvodce 3 (O. Novák - 1963) - Vytyčovací tabulky pro setinné dělení kruhu - Technický průvodce 30 (F. Klimeš, F. Loskot - 1957) - Vytyčovací tabulky pro šedesátinné dělení kruhu - Technický průvodce 29 (F. Klimeš, F. Loskot - 1975) - Statika stavebních konstrukcí - Technický průvodce 4 (O. Novák - 1972); ____________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!
Kniha Průvodce léky v těhotenství
Kniha slouží jako průvodce krásným, ale náročným obdobím těhotenství a zároveň přináší přehled léčiv, doplňků stravy a dalších opatření, které jsou vhodné při běžných onemocněních a potížích během těhotenství. Dnešní doba je charakteristická obrovským přísunem poznatků a informací, které jsou dostupné i laické veřejnosti, která je podstatně lépe vzdělaná a informovaná, než tomu bylo v minulosti. Přebytek informací a jejich snadná dostupnost má však svou negativní stránku. Koluje totiž celá řada novodobých mýtů, úmyslně zavádějících informací nebo mylně interpretovaných názorů. Vyznat se v takové džungli může být, zvláště pro laika, velice složité. Tato publikace si klade za cíl usnadnit orientaci v úžasné periodě života ženy, kterou těhotenství jednoznačně je a formou čtivého a moderně zpracovaného textu, opřeného o poznatky soudobé medicíny, pomoci s neduhy, se kterými se může těhotná žena setkat.
Výživa v těhotenství od A do Z : Jarmila Mandžuková
Nové stravovací návyky s vynikajícími recepty pro budoucí maminky. Kdy jindy se stravovat správně než v době těhotenství, kdy máme zodpovědnost nejen za sebe, ale i za svého potomka. Úpravou stravy se dá udělat opravdu hodně, neboť kvalitní jídelníček zlepšuje šance na otěhotnění, následně na nekomplikované těhotenství, má vliv na psychickou pohodu budoucí matky a výrazně ovlivňuje nejdříve plod, poté i miminko po narození. Je tak možné zabránit nedostatečnému vývoji orgánů, snížit riziko vývojových vad, ovlivnit porodní hmotnost a zlepšit vývoj mozku. Navíc rozmanitá strava obsahující všechny živiny nebude přispívat k nežádoucímu nárůstu hmotnosti a rozvoji obezity. Kniha nabízí množství důležitých rad, ale i receptů na chutné a zdravé pokrmy určené těhotným ženám. Kniha která obsahuje důležité a užitečné informace pro všechny nastávající maminky. Najdete zde rady a typy jak se správně stravovat co je vhodné jíst a proč. Jsou zde taky ve své podstatě typy, jak se nestát během těhotenství obtloustlou kuličkou se špíčky, kterých se po těhotenství jen těžko zbavuje. Rozhodně doporučuji, najdete zde spousty rad a doporučení, osobně se mi kniha velmi líbila a tak ji dávám pět hvězd. PC: 128,- nyní 88,- kniha ve výborném stavu více info i knih : kontakt abauerova@ mob:
Fit maminka, Těhotenství ,Nová kniha o matce a dítěti
1.) Fit maminka, Lucie Výborná a Markéta Dočekalová , 2004, Ikar , 240 stran, bohatá obrazová fotodokumentace,Lucie Výborná, moderátorka, a Markéta Dočekalová, televizní scenáristka a spisovatelka, doporučují prožít příjemné těhotenství a být fit nejen před porodem, ale i po něm. - Dva typy cvičebních režimů - pro začátečnice a pokročilé - Jóga, lehké posilování, míč a overball pro dobrou kondici - Péče o pleť, vlasy, prsa, nohy a chrup - Vhodná strava v těhotenství a v období kojení - Cvičení po porodu a zábavné posilování s miminkem - Čeho se v zájmu zdraví vyvarovat - Osobní zkušenosti, rady a dobré nápady pro každou maminku. Cena 65 czk 2.) Těhotenství - Velký průvodce (od početí k porodu) Miriam Stoppardová, Fragment 2007, 374 str, Nejpřehlednější a nejaktuálnější kniha o mateřství od Miriam Stoppardové, autorky mnoha bestsellerů o matce a dítěti. Poskytuje užitečné a praktické rady týkající se všech oblastí prenatální péče, včetně nejnovějších metod v porodnictví, výživy, cvičení a rovněž vypočítává různé možnosti porodu. Pečlivě vybrané případy z reálného života popisují běžné problémy od neplodnosti až po péči o nedonošené dítě. PC 599 czk , nyní 150czk 3.) Kniha o matce a dítěti, Miriam Stoppard, Ottovo nakl.2000 ,168 str,naučná kniha o mateřství a rodičovství,bar. foto, PC 299 czk nyní 95 czk I jednotlivě
Průvodce léky v těhotenství
Kniha přináší přehled léčiv, doplňků stravy a dalších opatření, které jsou vhodné při běžných onemocněních a potížích během těhotenství. Na knize spolupracovali odborníci z Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí. Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou. Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Knížky pro nastávající rodiče
Prodám za symbolické ceny tyto knihy nebo časopisy. * Babyweb...50kč * Dítě....30kč * Péče o novorozence...20kč * 5x časopis... Vše 50kč * Moje první knížka....50kč * Projezte se k těhotenství ...150kč * Výživa v těhotenství od A do Z...60kč + daruji časopis výživa v těhotenství Při odběru více kusů možná sleva. Osobní odběr Hostomice nebo možnost zaslat přes Zasilkovnu ( v tom případě platby předem). Koukněte se i na mé další inzeráty a ušetřete na poštovném. Prosím psát SMS, na WhatsApp či e-mail. Děkuji