inzerce, prodej, prodám, bazar

PS 4 Until Dawn

Kategorie: Herní konzole

hra jako nová

(nejsem bazar, 1. majitel)
PS 4 Until Dawn
Podobné inzeráty
PS4 - Until Dawn
Prodám originální hru na Playstation 4 - Until Dawn. Hra je v perfektním stavu, plně funkční, bez škrábanců. Hra je včetně originální krabičky. Možnost osobního odběru v Praze, pokud osobní odběr není možný, posílám přes Zásilkovnu. Zásilkovna: Platba předem + 70kč k ceně, Dobírka + 100kč k ceně Na prodej mám více her, než je na tomto účtu zveřejněno. Možnost výběru z dalších 50 her. Při koupi více her se platí jen jedno poštovné. Možnost také přikoupit originální ovladač Dualshock 4 (799kč). Prosím o první kontakt přes email (kontaktní formulář), telefon je smyšlený.
PS4 - Until Dawn Rush of Blood
Prodám originální hru na Playstation 4 - Until Dawn Rush of Blood VR. Hra je v perfektním stavu, plně funkční, bez škrábanců. Hra je včetně originální krabičky. Možnost osobního odběru v Praze, pokud osobní odběr není možný, posílám přes Zásilkovnu. Zásilkovna: Platba předem + 70kč k ceně, Dobírka + 100kč k ceně Na prodej mám více her, než je na tomto účtu zveřejněno. Možnost výběru z dalších 50 her. Při koupi více her se platí jen jedno poštovné. Možnost také přikoupit originální ovladač Dualshock 4 (799kč). Prosím o první kontakt přes email (kontaktní formulář), telefon je smyšlený.
Until Dawn Ps4 nová, nerozbalená
Until Dawn Ps4 nová, nerozbalená
PS4 Pro 1TB
Prodám konzoli playstation 4 Pro 1TB s hrami (Tom Clancy"'s Ghost Recon Wildlands,B attlefield1,Pure Farming 2018, Horizon Zero Dawn, Until Dawn). Herní konzole je jako nová v perfektním stavu. Součástí je ovladač, veškerá kabeláž,originál krabice.Pište prosím na mail.
ps4 hry
prodám 4 ps4 hry until dawn 150 uncharte collection 200 hidden agenda 200 horizon zero dawn 250 za všechny dohromady 500
PS4 slim 1TB + 5 her + 2 ovladače
Prodám nepoužívanou plně funkční konzoli PS4 slim 1TB, včetně kabeláže 2 ovladače a 5 her Red Dead Redemption II God of War Spider-man Battlefield 1 Until Dawn Pouze osobní předání, neposílám. Možnost vyzkoušení funkčnosti. Případně možné předání v okolí Náchoda. Platí do smazání.