inzerce, prodej, prodám, bazar

Ps 5 s mechanikou +8her +příslušenství

Kategorie: Herní konzole

Dobrý den,prodám ps 5 s mechanikou,hrami a příslušenstvím.Popřípadě výměna za pc s rtx 3080 +můj doplatek(dohodou)
VŠE JE CCA 2 MĚSÍCE POUŽÍVÁNO A MÁM KE VŠEMU ORIGO KRABICE!!
Herní konzole PS5 s mechanikou-(záruka do 22.11.2025 + pojištění produktu proti rozbití nebo krádeži na 1 rok)

Příslušenství-

Sony PS5 - Bezdrátová sluchátka PULSE 3D Midnight Black (Záruka do 22.11.2025+1rok pojištění proti krádeži a rozbití)

CONNECT IT Stand-It black (stojánek na sluchátka)

Bezdrátový ovladač DualSense Midnight black (záruka do 22.11.2024)

Nabíjecí stanice pro ovladače CZC.Gaming Stables

Hry-
God of War Ragnarok
The Last Of Us Part I
Call of Duty: Modern Warfare II
RATCHET & CLANK: RIFT APART
Horizon Forbidden West
Zaklínač 3 Divoký Hon EDICE HRA ROKU
The Last of Us: Part II
FIFA 23 Full Game Voucher
Prodávám POUZE JAKO CELEK,nemám problém s vyzkoušením u mě doma.
Ps 5 s mechanikou +8her +příslušenství
Podobné inzeráty
Ps4 Slim 500G Plus 8her
Prodám Ps4 Slim 500G a jeden ovladač k tomu plus 8her.Plně funkční.. Osobní předaní Karlovy Vary a okolí děkuji Spider man už není prodáno
Playstation 5 s mechanikou + Fifa
Playstation 5 s mechanikou + Fifa Prodám herni konzoli PS5, verze s mechanikou Součástí je bezdrátový ovladač, veškeré potřebné kabely, krabice a Fifa Vše plně funkční, konzole je nová Osobní převzetí a vyzkoušení je možné v Kutné Hoře. Případně zašlu poštou nebo přes Zásilkovnu (+80 při platbě předem, +105 na dobírku)
Ps5 s mechanikou
Prodam plně funkční PlayStation 5 s mechanikou ve skvělém stavu kompletní balení se zárukou do 11/2023 u planeo elektro. Dále k tomu kabeláž jeden ovladač a pár her. Osobně v Pardubicích poštou jen při platbě předem Možnost výměny za xbox one nebo ps4 doplatkem cca 8500kc dle příslušenství. Need for speed už není.
Ps5 s mechanikou - V ZÁRUCE 2x ovladač
Dobrý den , chtěl bych prodat ps5 s mechanikou koupeno 31.1. 2022 záruka ještě rok v perfektním stavu , téměř nehráno , byl to nevhodný dárek , za rok odehraná pouze jediná hra The last of us part 2 , kterou k tomu přidám. Faktura je samozřejmostí a zárověň i druhý ovladač dualsense. Ps5 je včetně veškerého příslušenství s originál krabicí. Cena je pevná. Děkuji.
PS5 s mechanikou + příslušenství a hra
Prodám herní konzoli Playstation 5 s mechanikou v pěkném stavu s kompletním základním příslušenstvím včetně originálního ovladače Sony Dualsense a nejlepší nejtěžší hry Bloodborne GOTY pro hardcore hráče. Vše je funkční a během prodeje je možné vyzkoušet. Konzole je po továrním nastavení, ale hra je plně instalována, aby kompletní vyzkoušení bylo možné. Konzole je po záruce - koupeno leden 2022 v zahraničí pouze s roční mezinárodní zárukou přímo u Sony. Bez krabice. Osobní předání Praha
PLAYSTATION 5 s MECHANIKOU+2 OVLADAČE+3HRY+ZÁRUKA 2 ROKY
Prodám herní konzoli PLAYSTATION 5 s mechanikou a dvěma ovladači. Kupováno 5.2.2023 v DATARTU. Nahráno na konzoli bylo maximálně 10 hodin. Ke konzoli jsou krabicové hry FIFA 23 a NHL 23 a nevyužití kód na GOD OF WAR:RAGNAROK. Originální krabice, veškeré dodávané příslušenství a daňový doklad je samozřejmostí. Původní cena 19 200,- Kč.