inzerce, prodej, prodám, bazar

Ps4 brýle virtuální

Kategorie: Herní zařízení

Prodam bryle virtuální půl roku starý prodej spěchá
Ps4 brýle virtuální
Podobné inzeráty
Virtuální realita na Playstation VR kompletní set TOP STAV
Dobrý den prodám zánovní virtuální realitu značky SONY Playstation VR v kompletním setu. K virtuální realitě jsou VR brýle, VR kamera, 2x pohybové ovladače (move) + dobíjecí stanice na ovladače, AIM CONTROLLER (pistol na virtuální realitu) Septobox + kompletní kabeláže k zapojení a propojení se zařízením včetně adaptéru, HDMI, micro USBB atd... Virtuální realita je vhodná pro propojení s herní konzolí PS4 nebo PS5. Vše je jak nové v perfektním stavu. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou PPL do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě.
Playstation VR pro PS4/PS5 + Kamera a ovladače
Prodám použitý a ve výborném stavu funkční PS4 virtuální realitu s příslušenstvím. Důvod prodoje je nevyužití. Obsah prodeje tohoto inzerátu: PlayStation VR pro PS4/PS5 - Souprava PlayStation VR Brýle - Procesní jednotka - Kabel HDMI - Kabel USB - Adaptér a síťový kabel AC - Adaptér pro připojení soupravy PS VR - PS Demo disk - bez sluchátek!! - možno zapojit jakékoliv s konektorem 3,5 Jack Kamera PlayStation Camera V2 + Adaptér pro připojení do PS5 2x Playstation Move ovladače + Nabíjecí stojan (Sony PS4 original) PlayStation VR Aim Controler (puška/zbraň) Sony Pistole Move (červená)- nástavec pro Muve ovladač Move Navigator (navigační ovladač), například pro -> Move Sharp Shooter controller PS4 hra pro VR: Robinson The Journey Cena za tento set je 7999 Kč. Nejlépe osobní předání ve Žďár nad Sázavou, ať si vše můžete prohlédnout. Ale po domluvě i tak mohu poslat přes zásilkovnu, balíkovnu, ppl...
Playstation VR v2
Prodám používané brýle pro virtuální realitu na PS4. Jedná se o kompletní výbavu, brýle se sluchátky, jednotka a kabeláž. Čočky na brýlích a kameře nepoškrábané. Bohužel už se začala loupat koženka, asi bych ji sloupnul už celou.Pod koženkou je měkká, příjemná látka, dá se používat dále. Osobni předání mezi Pardubicemi a Hradcem Králové, případně pošlu. # ps Playstation ps4 playstation4 Ps 4 Playstation 4 virtuální realita brýle
Playstation VR kompletní set - TOP STAV - Záruka 12měsíců
Dobrý den prodám zánovní virtuální realitu značky SONY Playstation VR v kompletním setu. K virtuální realitě jsou VR brýle, VR kamera, 2x pohybové ovladače (move) + dobíjecí stanice na ovladače, AIM CONTROLLER (pistol na virtuální realitu) Septobox + kompletní kabeláže k zapojení a propojení se zařízením včetně adaptéru, HDMI, micro USBB atd... Virtuální realita je vhodná pro propojení s herní konzolí PS4 nebo PS5. Vše je jak nové v perfektním stavu. Na herní zařízení bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Virtuální realita na Playstation kompletní set
Prodám virtuální realitu značky SONY Playstation VR v kompletním setu. K virtuální realitě jsou VR brýle, VR kamera, 2x pohybové ovladače (move) + dobíjecí stanice na ovladače, Septobox + kompletní kabeláže k zapojení a propojení se zařízením včetně adaptéru, HDMI, micro USBB atd... Virtuální realita je kompatibilní se zařízením PS4/PS5. Vše je jak nové v perfektním stavu. Ideální osobní odběr v Brně nebo mohu i zaslat PPL vše záleží na dohodě.
PIMAX 5k PLUS VR
Prodám brýle pro virtuální realitu PIMAX 5k PLUS Jedná se brýle s nejširším zobrazením zorného pole na trhu ( 200° diagonálně ), rozlišení panelů je 2x 2560x1440, obnovovací frekvence až 144 Hz. Díky širokému zornému poli nemáte pocit, že koukáte ve virtuální realitě přes dalekohled, jako u ostatních VR brýlí, a spolu s vysokou obnovovací frekvencí se pak zdá vše mnohem skutečnější. Součástí nabídky jsou samotné brýle, KDMAS (vylepšené uchycení brýlí na hlavě se sluchátky) a VR Comfort Kit pro vyšší komfort. Součástí nabídky nejsou ovladače ani senzory. Zařízení lze takto nastavit a ovládat třeba pomocí myši a klávesnice (sledování filmů, letecké a závodní simulátory, atd.). Brýle byly vyrobeny v březnu 2019, nemají žádné vadné pixely, praskliny nebo jiná poškození, jsou ve výborném stavu a vše je 100% funkční. Prodávám z důvodu nevyužití, brýle je samozřejmě možné před koupí vyzkoušet, volat prosím až večer.