inzerce, prodej, prodám, bazar

PS4 / PS5 HRY

Kategorie: Herní konzole

Prodám hry na ps4/ps5

- Seznam her zašlu do zprávy.

Osobní odběr je možný POUZE v Říčanech. Možnost zaslání je přes zásilkovnu (poštou ne):

Od 2.5.2022 - změna cen:
Zásilkovna - na POBOČKU zásilkovny (výdejní místo):
• při platbě předem - cena poštovného 85,-
• na dobírku posílám pouze po uhrazení poštovného předem na účet - cena poštovného 110,-
Zásilkovna - na ADRESU k Vám domu:
• při platbě předem - cena poštovného 115,-
• na dobírku posílám pouze po uhrazení poštovného předem na účet - cena poštovného 150,-
PS4 / PS5 HRY
Podobné inzeráty
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
Playstation VR + kamera pro PS4 / PS5
Playstation VR + kamera pro PS4 / PS5 Set pro virtuální realitu na Playstation 4 / PS5 - PSVR Soucasti je krome samotnych bryli i Playstation kamera vcetne polohovatelneho drzaku na TV. Veskere potrebne kabely jsou samozrejme soucasti. Perfektni stav, vse je jako nove, hrane jen par hodin. Kupovano pred 2 lety. Moznost prodat i s PS4 nebo s redukcí pro PS5 Osobní převzetí v Kutné Hoře. Případně mohu poslat přes Zásilkovnu (+80)
PS4 slim 1 tb
Prodávám PS4 slim 1 tb mám tomu ještě 2 hry Mafia trilogy a ještě jedno star wars jedi falien order tomu jdavam hlazení na PS4 a je to na PS4 PS4 SLIM PS4 PRO mám tomu ještě jedno hru dám tomu aj účet mám tam zakoupení jedno hru gravel důvod prodeje jdu na PS5 Pište nebo volejte 000381
Hry na PS4/PS5
Prodám tyto hry: The Ascent PS5: 400 kč Mortal Combat 11 PS4: 300 kč Mortal Shell PS4: 100 kč (poškozený roh obalu- fotku pošlu) Nioh 2 PS4: 180 kč Cena je pevná. Odesílám přes zásilkovnu.
Playstation 4 a ps5 hry v top stavu velky vyber
Prodam ps4 a ps5 hry velký výběr ceny sou od 200kc do ??Kč domluvou..hry je možné odkoupit osobně v Poličce možnost vyzkoušení na předání.. Platí do smazání !!předání osobně v Poličce nebo odesílám doporučeně po platbě na účet mám zde hodnocení.. Dělám servis konzoli ps4 a ps5 řeším různé závady, dělám kompletní čištění s pastovaním a výměnou Thermal pad po tomto servisu je vaše konzole ticha a rychlejší ,nehrozí přehřátí!! Více info na tel nutné se domluvit dopředu!!
Playstation 5
Prodám playstation 5 mechanika + hry Ghost of tsushima na ps5 Watch dogs 3 na ps5 The last of us Part 2 na ps4 FIFA 22 na ps5 Days gone na ps4 Watch dogs 2 na ps4