inzerce, prodej, prodám, bazar

pětiramenný lustr

Kategorie: Svítidla, Lampy

dobrý stav preferuji osobní převzetí jinak poštovné a balné 150 kč
pětiramenný lustr
Podobné inzeráty
Pětiramenný lustr - nový
Prodám nový pětiramenný lustr, řetízek na prodloužení, včetně žárovek. Nikdy nepoužitý. Cena je uvedena včetně zaslání (balíkovna). Inzerát je platný do smazání.
Lustr petiramenny
Lustr petiramenny jako nový
Pětiramenný lustr
Prodám pětiramenný lustr ( krabice od ALFA 5346 je ale pravděpodobně od jiného lustru) se skleněnými stínidly, ty však už jsou jen čtyři, proto vhodné možná jako zdroj náhradních stínidel. Případně koupím náhradní stínidlo, pokud někomu přebývá.
Starší pětiramenný lustr
Prodám starší pětiramenný lustr vhodný do obýváku laděného do starého stylu.Vč žárovek.Více viz foto.Možný dovoz na trase Vodňany - Písek -Strakonice za příplatek 60kč nebo poštou buď dobírka (vyšší poštovné)a(část platby předem na účet)nebo obyčejný balík(celá platba předem).V případě zájmu volejte nebo pište sms na číslo .
Prodám pětiramenný lustr
Prodám pětiramenný lustr z osmdesátých let, viz foto. Nic mu není, ale v místnosti, kde byl je malá výška do stropu. Cena 400,-Kč při osobním odběru, jinak plus 100,-Kč za dopravu. Bydlím u Železného Brodu.
Lustr pětiramenný
Zánovní pětiramenný lustr, bezchybný stav. Materiál kov a sklo, 5x žárovka se závitem E-27. Preferuji po dohodě osobní odběr (SMS nečtu a neodpovídám na ně).