inzerce, prodej, prodám, bazar

Půjčím skákací hrad Happy Hop Play centrum 4 v 1

Kategorie: Půjčovny

Pronajmu skákací hrad - Play centrum 4v1. Rozměr hradu je 3 m x 2,8 m a je určen pro 3 děti současně. Limit na dítě: 6let / 25kg.

Nafouknuto za 60 vteřin. Včetně fukaru na 220V. Vejde se do kufru osobního auta.

Půjčím po předložení platného občanského průkazu, zaplacení nájemného a sepsání smlouvy.

Vyzvednutí ve Zbůchu. Po dohodě mohu dovézt a následně odvézt za příplatek 10 Kč / km.
Půjčím skákací hrad Happy Hop Play centrum 4 v 1
Podobné inzeráty
Půjčím/pronajmu skákací hrad
Nabízím k zapůjčení skákací hrad. Skákací hrad Klokánkův dům nabízí mnoho zábavy pro menší i větší děti. V domečku naleznou podlézačku, lezeckou stěnu, velkou a malou skluzavku, prostor pro hru s míčky pro nejmenší děti. Má líbivý vzhled s motivem palmiček a klokánků, zajistí naprosté vyžití vašich nejmenších a určitě ozdobí každou dětskou párty nebo oslavu. Plocha atrakce 13 m2 Rozměry atrakce (d x š x v) 4,00 x 3,5 x 2,30 m Hmotnost atrakce 23 kg Maximální hmotnost jednoho dítěte 40 kg Maximální počet dětí současně 4 Součástí pronájmu je plachta pod skákací hrad, kolíčky, skákací hrad společně s fukarem. Vše je zabaleno v tašce. Nafouknuto během pár minut. Cena je 600,-/ den Víkend ( pa-ne) 900,-/ den Při zapůjčení více dni dohoda jistá Určeno pouze pro soukromé oslavy
Skákací hrad - skluzavka (pronájem, půjčení)
Nabízíme zapůjčení/pronájem profesionální nafukovací skluzavky (skákací skluzavky s věžičkami). Skvělá zábava pro Vaše děti na celé hodiny. Nafukovací skluzavka je vhodná pro děti ve věku 3-10 let. Rozměry nafukovací skluzavky jsou 5m délka, 4m šířka a výška 5m. Kvalitní skákací hrad - skluzavka, žádná nafukovací atrakce, která nedrží ani tvar (Happy Hop apod.). Součástí půjčení skluzavky je fukar o výkonu 1,1 KWh, kotvení, informační tabule. Zdarma můžeme zapůjčit také prodlužovací kabel 50m. Nafukovací skákací skluzavku (hrad) dovezeme až k Vám domů na oslavu (narozeniny, svatba, party pro děti), nainstalujeme, vše potřebné vysvětlíme. Po skončení akce si pro nafukovací skluzavku přijedeme, sbalíme a odvezeme. Máte vše zcela bez starostí. Cena pronájmu skákací skluzavky je 2500,-Kč / 6 hodin (bez obsluhy). Do 20km dovezeme zdarma. Možno domluvit obsluhu za příplatek. Nabízíme hned několik velkých profesionálních skákacích hradů a skluzavek. Více informací najdete na nebo email / telefon. Pronájem skákacích hradů za skvělé ceny.
Půjčím skákací hrad Happy Hop Rytířský hrad
Pronajmu skákací hrad - Rytířský hrad. Rozměr hradu je 4,9 m x 3,2 m a je určen pro 6 dětí současně. Limit na dítě: 8let / 35kg. Nafouknuto za 60 vteřin. Včetně fukaru na 220V. Vejde se do kufru osobního auta. Půjčím po předložení platného občanského průkazu, zaplacení nájemného a sepsání smlouvy. Vyzvednutí ve Zbůchu. Po dohodě mohu dovézt a následně odvézt za příplatek 10 Kč / km.
Dětské skákací hrad , nafukovaci hrad
Pronajmu dětské skákací hrad. Vhodné pro dětské oslavy nebo malé rodinne akce. Až pro 5 děti . dítě do 30 kg. Hrad obsahuje 7 jednotlivých hracích zón včetně velké skluzavky. Hrad je nafouknutý do 60 sekund. Hrad je opatřen bezpečnostními síťkami tak aby dítě nemohlo vypadnou. I přesto je důležité aby byly děti pod dohledem dospělé osoby. Součástí hradu je i kompresor a kolíky na upevnění hradu do země. Dále jsou součástí balónky aby si děti mohly udělat balónková bazének. Cena je 700Kč/den (po-pá) a cely víkend za 1400 Kč , Při půjčení bude vybrána záloha 2000 kc . Hrad jde odvézt v osobním automobilu.
Půjčím skákací hrad Happy Hop překážková dráha
Pronajmu skákací hrad - překážková dráha. Rozměr hradu je 5,6 m x 2,6 m a je určen pro 4 děti současně. Limit na dítě: 8let / 35kg. Nafouknuto za 60 vteřin. Včetně fukaru na 220V. Vejde se do kufru osobního auta. Půjčím po předložení platného občanského průkazu, zaplacení nájemného a sepsání smlouvy. Vyzvednutí ve Zbůchu. Po dohodě mohu dovézt a následně odvézt za příplatek 10 Kč / km.
Půjčím skákací hrad Happy Hop XXL se sluneční clonou.
Pronajmu skákací hrad - XXL se sluneční clonou. Rozměr hradu je 5 m x 4 m a je určen pro 5 dětí současně. Limit na dítě: 8let / 35kg. Nafouknuto za 60 vteřin. Včetně fukaru na 220V. Vejde se do kufru osobního auta. Půjčím po předložení platného občanského průkazu, zaplacení nájemného a sepsání smlouvy. Vyzvednutí ve Zbůchu. Po dohodě mohu dovézt a následně odvézt za příplatek 10 Kč / km.