inzerce, prodej, prodám, bazar

Pumpa na gumové věci (žabka)

Kategorie: Kempink

Prodám žabku na nafukování gumových věcí ...
Šetřete své plíce :-)
Nové, nepoužité
PS:GARÁŽOVÝ VÝPRODEJ zbytečností
Pumpa na gumové věci (žabka)
Podobné inzeráty
Nožní pumpa, Nová
Nožní silikonová pumpa k nafukování lehátek, člunů, plastových bazénů a dětských vodních hraček. Vybalená pouze na focení. Pumpa vám ušetří plíce při nafukování nejen bazénů a lehátek, ale také matrací apod. Technická data: - flexibilní hadice, - 1 nástavec, - objem 0,3 l, - rozměr: průměr 14,5cm x výška 9 cm. Mohu i zaslat. Cena + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna. Inzerát platí do smazání.
P: mix věcí z eshopu (outdoor / cestování)
Nabízím věci ze zrušeného e-shopu. Vše je nové, nepoužité, vhodné i jako dárek. Od všeho k dispozici více kusů. Osobní odběr Brno, Zásilkovna nebo GLS (cca +100,-) dle preferencí a domluvy. Při odběru více zboží se určitě můžeme domluvit na nějaké lepší ceně. Cestovní skládací ramínka: 99 Kč Balení po 5 ks (cena je za všech 5 ks), barva už pouze růžová! Držák na mobil do auta - svorka: 50 Kč Držák na mobil do auta - dvojsvorka: 50 Kč Paracord lano s karabinou: 200 Kč Délka 10 m, tloušťka 8 mm, gramáž 35 g/m, svázané do balíčku K dispozici poslední 4 ks!
Nová Termo lahev s textilním obalem 2L
Termoláhev vyrobena z kvalitního plastu, který vydrží vysoké teploty. Obsah 2 litrTermoláhev vyrobena z kvalitního plastu, který vydrží vysoké teploty. Obsah 2 litry vody. Praktický uzávěr. K dispozici jsou 2 barvy. Termo lahev oceníte při potřebě prohřát bolavé místo nebo jako zdroj okamžitého tepla po příchodu domů v zimním období. Pokud Vás cokoliv zajímá, tak se klidně ptejte. Pokusím se odpovědět na všechny Vaše dotazy. Zároveň doporučuji se podívat i na mé ostatní nabídky, když už za mnou budete vážit cestu nebo kvůli poštovnému :) Pokud je to možné, tak více věcí vždy zasílám v jednom balíku. Kdyby byl balík moc velký, tak budu požadovat doplatek na poštovném. Pendluji mezi K. Vary a Plzní, takže osobní převzetí se dá domluvit i mezi těmito městy. Jsem pro rozumnou domluvu na slevu pokud si vezmete víc věcí :)
Dvoucestná pumpa
Prodám již nevyužitou ruční dvoucestnou pumpu Campingaz. Plně funkční, nový stav. Posloužila na 2 akce. Čáslav
Pumpička
Prodám novou nášlapnou pumpičku k nafukování lehátek, člunů, bazénů, kruhů, balónů a hraček. Pumpa má 2 nástavce, délka hadičky je 1 metr.
Kempingový nafukovací stan Air Seconds 4.1
Kempingový nafukovací stan Air Seconds 4.1 pro čtyři osoby poskytující velké pohodlí. Jedna ložnice a prostorná předsíň. V ceně pumpa + nepoužitá nafukovací matrace comfort