inzerce, prodej, prodám, bazar

QUECHUA Dětské nepromokavé sněhule 37

Kategorie: Obuv

Prodám sněhule z Decathlonu, vel. 37. Nepoškozené, suchý zip plně funkční. Možnost zaslání přes Zásilkovnu.
QUECHUA Dětské nepromokavé sněhule 37
Podobné inzeráty
DETSKE NEPROMOKAVE SNEHULE QUECHUA, vel. 34
DETSKE NEPROMOKAVE SNEHULE, vel. 34 Znacka Quechua z Decathlon. Parkrat nosene, jako nove. Uz ale potrebujeme o cislo vetsi : ) Snadne nazouvani, pevne, na suchy zip, hrejive, nepromokave, velka spokojenost! Cena 300Kc. Osobni vyzvednuti Liberec nebo Praha nebo Zasilkovna.
Dívčí zimní boty QUECHUA vel. 32 nepromokavé sněhule
Prodám nepromokavé turistické sněhule, dívčí zimní boty na zip QUECHUA vel. 32 SH 100 X-Warm, koupené v Decathlonu. Jsou v super stavu viz. foto. Jsou stále v nabídce Decathlonu. Zásilkovna za 80,- Kč do výdejního místa při platbě předem na účet. Na dobírku nezasílám. Osobní vyzvědnutí v Havířově-Dolní Suché.
Dívčí zimní boty QUECHUA 33 turistické nepromokavé sněhule
Prodám nepromokavé turistické sněhule, dívčí zimní boty na zip QUECHUA vel. 33, koupené v Decathlonu. Jsou v super stavu viz. foto. Jsou stále v nabídce Decathlonu. Zásilkovna za 80,- Kč do výdejního místa při platbě předem na účet. Na dobírku nezasílám. Osobní vyzvědnutí v Havířově-Dolní Suché.
REZERVACE Dětské zimní sněhule 32 Quechua (Decathlon)
(Brno KrPole, Praha Modřany, Strážnice) vel. 32 =stélka 20 cm. Prodám (nošené 2 týdny) zimní sněhule Quechua (Decathlon) FR. Sněhule mají spodní část celou z gumy, která chrání před velkým chladem a sněhem. Komfortní teplota tohoto modelu je -10 °C. Tato obuv má membránu, která zajišťuje nepromokavost a prodyšnost. Membrána je velmi tenká vrstva materiálu (5–25 mikrometrů) nalepená na vnitřní straně materiálu. Zamezuje prosakování vody dovnitř, ale zároveň nebrání odpařování vlhkosti z boty ven. Můžu potvrdit nošeno i v rozbředlém sněhu, pokud nenapadá sníh dovniř, dítě má nohy teplé a suché. Botky mají gumu pro stažení, drží na suchý zip. Zevnitř mají boty příjemnou a teplou fleecovou podšívku, která nohy udrží v teple i za velmi chladného počasí. Podívejte se, co dalšího dětského nabízím… .
Sněhule vel. 34, Quechua
Prodám dětské nepromokavé sněhule Quechua vel. 34 (21,5 cm) - velikost dle Decathlon číslování. Osobní odběr Praha či zaslání prostřednictvím Zásilkovny.
Dětské turistické nepromokavé sněhule Decathlon vel. 35
Prodám dětské sněhule Decathlon SH 100 X-Warm velikost 35 v perfektním stavu. Nepromokavé sněhule na příležitostnou turistiku. Jsou ideální na chůzi po udusaném sněhu. Díky suchému zipu a širokému vstupu se obuv snadno nazouvá. Dobře zpevňuje nohu a poskytuje tak lepší pocit ochrany. Délka stélky 22 cm. původní cena 650,-