inzerce, prodej, prodám, bazar

rádio funkční

Kategorie: Ostatní audio video

cena dohodou
rádio funkční
Podobné inzeráty
TechniSat DigitRadio 100 IR, internetové,dab radio
Prodám ,stav viz ,foto ,na displeji je pár oděrek ,malá rýha ,viz foto s bleskem ale při puštěném přístroji není nic vidět,super cena, kompletní přišlo,plně funkční.popis TechniSat DigitRadio 100 IR, black Rozšiřte váš stávající HI-FI systém nebo AV přijímač o příjem DAB+, FM a internetových rádií díky rádiu TechniSat Digit Radio 100 IR. Rádio umožňuje WLAN připojení do vaší domácí sítě, čímž získáte mnoho dalších možností poslechu hudby. Bezedným zdrojem jsou internetová rádia, které je možné přehrávat a výbornou funkcí je i systém UPnP, díky kterému přehrajete soubory uložené ve vaší síti. Díky integrovanému Bluetooth lze bezdrátově přenášet audio streamy z mobilních zařízení jako telefon nebo tablet. Samozřejmostí je přítomnost konektoru pro sluchátka a pro připojení externí antény. Chytrý RDS (Radio Data System) vám zobrazí podrobnější informace o vysílání i alternativní frekvence dané stanice. Přehledný podsvícený Dot-Matrix-LCD displej vám zobrazí název programů i další informace a můžete si na něm nechat zobrazit i hodiny, které získávají informace elektronicky, tudíž ukazují vždy správný čas. Potěší i funkce budíku nebo vypnutí přístroje po stanoveném čase. Parametry a specifikace: Rádio / příjem: Digital Band III, DAB, DAB+: 174-240 MHz Analogový FM: 87,5 - 108 MHz Internetová rádia přes Wi-Fi Konektivita: Konektor pro sluchátka (jack 3,5 mm) Konektor pro externí anténu Bluetooth Wi-Fi (UPnP) Napájení: Jmenovité napětí: 230 V @ 50 Hz Napájení: 6 V DC / 500 mA Maximální spotřeba: 5 W Spotřeba ve Stand-by: 0,86 W Technické údaje: Hmotnost: 300 g Rozměry (ŠxVxH): 130 x 100 x 50 mm
Rádio INGELEN U-Super 438W
Jedná se o historické pěti elektronkové rádio – superhet s trojitým otočným ladícím kondenzátorem v ladících obvodech, který zalištuje dobrou selektivitu. Rádio bylo vyráběno v 1937/38 roce firmou Ingelen, Elektrotechnische Fabrik Ing. Ludwig Neumann GmbH; Wien. Rádio je kompletní ale neobsahuje papundeklovou zadní stěnu. Je funkční, po připojení jednoduché antény lze poslouchat na všech třech vlnových rozsazích rozhlasové stanice. Potenciometry, přepínače, ladění bez závad. Druhá elektronka je schválně obalená staniolem – funguje jako stínění pro snížení bručení a zabraňuje nežádoucí zpětné vazby. Nové elektronky nepotřebovaly toto stínění, zabezpečovala to nastříknutá barva ve které byl práškový hliník. Vodivá barva byla připojená tenkým drátkem dovnitř patice elektronky. Ale staré elektronky, i když jsou 100% funkční, vodivý nátěr ztrácí kontakt s drátkem. Proto ten staniol.
Staré radiopřijímače
ELTA-svítí,točí jen jeden,k opravě ,2xSOKOL,netestováno,nemám po ruce zdroj,ale asi funkční , RFT KR-800,radio funkční hraje,ale zatuhlé ladění,veškeré kontrolky svítí,kazeťák točí,netestován,chybí krytka jednoho spínače ,PHILIPS radio funkční,kazety točí-netestováno,chybí dvířka, ALICJA R-603 funkční ,INNO HIT funkční , RIGA 302 funkční (včetne orig.koženého obalu). ,KENNEX-radiobudík,funkční,SHARP RG-F837G autorádio,netestováno,Dětský radiokazeťák,netestováno,nemám zdroj,ani velké baterie,RIGA cena 500,-Kč , ostatní nabídněte,nebo 1300,-Kč za vše,včetně Rigy.Při rychlém jednání výrazná sleva.Preferuji osobní odběr,v rámci Brna a okolí po doml. možnost dovozu.
Rádio Philips s MP3-CRádio Philips s MP3-CD, na kazety a USB
Malé rádio Philips s MP3-CD, přehráváním kazet a pomocí USD. K rádiu je síťový kabel nebo je možné napájení bateriemi. Rádio lze ovládat přiloženým dálkovým ovládáním a má také přiložen návod. Rozměry: délka 40 cm, výška 16, hloubka 24 cm. Rádio bylo velmi málo používáno a je plně funkční.
Rádio PHILIPS 516A
Funkční pěti elektronkové rádio pro sběratele, vyráběné v 1941/42 roce. Po připojení jednoduché antény lze naladit rádiové stanice. Rádio je osazeno původníma elektronkama PHILIPS ECH3, EF9, EFM1, EBL1, AZ1 – anody ze síťky. Magické oko svítí slabě. Dvě elektronky jsou obalené staniolem, funguje to jako stínění - u starých elektronek zlepšuje a zamezuje brum a nežádoucí zpětnou vazbu. Rádio je kompletní se zadní stěnou a síťovou šňůrou.
Predam Radio Orava RR-19
Predam Radio Orava RR-19. - pouzivane asi 3 roky. - na bokoch sa zacala odlepovat folia, nei je potrhana je mozne ju opravit. vid foto. - ladenie nieje idealne koly klasickemu potenciometru u stanic aj hlasu. Vid obcasne negatyvne recenzie. Rádio Orava RR-19 nabízí zajímavou kombinaci retro rádia s moderním vzhledem. Zaujme především kvalitní dřevěnou konstrukcí se stříbrným ovládacím panelem ve vysokém lesku, který doplňuje stupnice laděná v pronikavé modré barvě. ///// Ladění stanice je manuální, ale přesto pohodlné díky velkým a dobře uchopitelným tlačítek. O příjem signálu se stará teleskopická anténa. Rádio je vybaveno i audio vstupem a 3,5 jack konektorem, takže můžete jako zdroj hudby použít telefon, tablet či počítač.