inzerce, prodej, prodám, bazar

Radiomagnetofon Universum v pěkném stavu

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám radiomagnetofon Universum přístroj pěkný stav ale nefunguje magnetofon rádio hraje slusne
Radiomagnetofon Universum v pěkném stavu
Podobné inzeráty
UNIVERSUM Dynamics System Hifi 2500 (r.1978) doprava v ceně
UNIVERSUM Dynamics System Hifi 2500 Sestava stereofonního zesilovače a plně automatického gramofonu. Universum V3297 Stereofonní zesilovač s velmi výraznou dynamikou a širokou možností korekcí zvuku. Výrobce: Goldstar (SHARP) Model: UNIVERSUM V3297. Výkon MAX / RMS: 2x 75 / 50 W / 4 Ohmy. Konektory DIN pro připojení dvou párů reproboxů. Přepinač reproboxů: A, B, A+B, matrix. Konektory DIN pro 2 páry sluchátek na čelním panelu. Frekvenční rozsah: 40 Hz - 20 kHz ±1,5 dB. Výkonové pásmo: 40 Hz - 20 kHz. Přeslechy mezi vstupy: 60 dB / 1 kHz. Odstup S/Š : 70 dB. Korekce: basy ±10 dB / 50 Hz, výšky ±10 dB / 15 kHz. Loudness, High Filter, Low Filter (Subsonic). Funkce Mute. Direct/Line-Straight. Vstupy - citlivost / impedance: TB - 300 mV / 500 kOhm. Magnet-TA - 1,2 - 4,8 mV / 50 kOhm. AUX, Tuner - 300 mV / 500 kOhm. Mikrofon - 5 mV / 20 kOhm. Rozměry: 420 x 148 x 335 mm. Váha: 13 kg. Napájení: 220 V / 50 Hz / 450 W. Masivní kovový čelní panel a kovové ovládací prvky. UNIVERSUM F-2092 Dvourychlostní, plně automatický gramofon s přímým náhonem středovým motorem. OEM výroba Micro Seiki, Japonsko. Možnost nastavení přítlaku na hrot i anti-skatingu. Možnost nastavení 3 velikostí desky. Možnost opakování. Stroboskopické doladění otáček pro každou rychlost. Tlumené pokládání ramínka na desku. Osazeno novou přenoskou Ortofon 2M Red. Osazeno novým plexi krytem. Šířka 45 cm. Součástí jsou síťové šňůry, signální kabel od gramofonu, 2x DIN reprokonektor a 1x redukce DIN5 - 2x cinch. Barva Stříbrná Modelový rok 1978 Optický stav 9/10 PHONO vstup MM Loudness ano Direct ano Zvuk - počet kanálů STEREO Indikace zátěže ne Konektory Digitální vstup ne typ pohonu direct-drive automatika plná - zapnutí, nájezd ramínka na desku, zvednutí a návrat ramínka na konci desky, vypnutí stroboskopické doladění otáček ano možnost opakování ano Technický stav Plně funkční - po celkovém servisu - nabízené zboží je vždy skladem - u nabízeného zboží jsou vždy a pouze autentické fotografie daného kusu - preferuji osobní odběr s vyzkoušením - nebráním se porovnání a zapojení například s vaším zařízením - před nákupem velmi rád poradím a zodpovím Vaše dotazy - vaše neznalost není žádný problém, ale ani důvod toho zneužívat - na každé zboží dávám záruku na funkčnost 3 měsíce, poté poskytuji servisní podpora - záruka se vztahuje i na přepravu - garantuji pečlivé zabalení a velmi rychlé a spolehlivé doručení. Využívám pouze GLS a DPD, případně nabízím osobní doručení až k Vám. Pro těžší a objemnější zboží nabízím výhodnou paletovou přepravu. Platí pro Čechy a Slovensko. Po EU možno po dohodě. - na dobírku nezasílám - neprodávám šroty, ani putovní problematické kusy, ale zachovalou, funkční a
Universum Quarz Synchron F 2095
Po krátkém čase mám opět v nabídce krásný plný automat ( Direct Drive) Universum F 2095. Stejně jako předešlý model - System 6000 i tento byl prodáván pod značkou Universum v obchodní síti Quelle. Gramofon vyšel z dílny Micro Seiki . Universum prošel kompletním servisem, vše funguje jak má. Je osazen přenoskou Audiotechnika Pfeifer. Jedinou vadou na kráse je, že se nepodařilo úplně vyleštit plexy a má trošku nažloutlý odstín - zohledněno v ceně Technické parametry lze jednoduše dohledat na netu. Preferuji osobní vyzvednutí a poslech na místě samozřejmostí.
Radiomagnetofon Mekosonic
Prodám radiomagnetofon Mekosonic stejný jako International. Radiomagnetofon je opticky v pěkném stavu..Tuner funkční,ladí ve stereu.Kazety hrají čistě.Netahají. Box B v pořádku.U boxu A na jednu stranu již přetáčí pomalu.
Radiomagnetofon Grundig RRCD 3 hnědý
Prodám starší Radiomagnetofon Grundig RRCD 3 DEC ve výborném stavu je určený pro každého uživatele, má dobrou výbavu a také kvalitní zvuk. Vlastnosti: výkon 2 × 2,5 W je dostatečný pro běžný poslech z přenosných přehrávačů přehrává tyto disky a formáty: CD, CD-R/RW, MP3 USB vstup vám umožní následující věci: připojení flashového nebo MP3 přehrávače a přehrávání hudby z něj radiomagentofon je vybaven čtečkou karet SD/MMC poslech rádia je možný přes FM/AM tuner s 20 předvolbami majitelé kazet využijít ještě i kazetový magnetofon díky zvýraznění basů a ekvalizéru si můžete upravit zvuk dle vašich potřeb můžete vzít radiomagnetofon na cesty díky napájení na baterie monočlánek 6 × 1,5 V typ D součástí je i dálkové ovládání rozměry radiomagentofonu jsou 395 × 160 × 280 mm (š x v x h)
Radiomagnetofon Sharp GF-6060H
Prodám velmi zachovalý radiomagnetofon Sharp GF-6060H. Radiomagnetofon je plně funkční včetně kazetové části. Hraje čistě a přetáčí na oba směry. Nesmazané popisky,čistý bateriový prostor.
UNIVERSUM - STEREO COMPACT MUSIC CENTER
Nabízím sestavu gramofon - tuner - kazeťák - ekvalizér - repro - značka UNIVERSUM (Quelle brand) - viz foto. Parametry - viz foto. Nezkoušeno - do sbírky, na ND, nebo k renovaci... Gramec včetně přenosky, chybí plexi kryt, jeden reprák má odloupnutej tapec a nemá na kabelu koncovku (klasickej dvoukolík).. --- Předání v Jablonci nad Nisou, vzhledem k rozměrům a hmotnosti nebalím a nezasílám...