inzerce, prodej, prodám, bazar

Řadový rodinný dům 4+1 se zahradou ve Šluknově, okr. Děčín

Kategorie: Domy

SKZ REALITY - Rumburk Vám nabízí k prodeji rekonstruovaný rodinný dům 4+1 se zahradou ve Šluknově (dohoda na ceně možná). Dům se nachází v řadové zástavbě domů s možností parkování před domem a dostatečně velkou zahradou, za kterou se již nenachází žádná výstavba. Okraj obce zajišťuje naprostý klid pro odpočinek. Částečně podsklepený dům se sedlovou střechou je o dispozici 4+1 a zimní prosklená zahrada k tomu. V přízemí se nachází zádveří, chodba s pohodlným schodištěm a WC, prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, zimní zahrada po celém obvodu prosklená a pochopitelně s výstupem na slunný pozemek. Po dřevěném schodišti se dostanete do útulného podkroví, kde se nachází 2 menší dětské pokoje a velká ložnice s plovoucí podlahou a dvěma okny. Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě - plyn, vodovod, kanalizaci a internet. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem ( lze instalovat krbová kamna). K bydlení v tomto domě nejsou potřeba vysoké náklady neboť dům má dvě stěny sousedící s vedlejšími domy, Před domem je ze žulových kostek vydlážděné parkoviště. Komunikace u domu je slepou ulici. V rámci krajiny je dům na vyvýšeném místě a na okraji obce, kde v zimních měsících nebude okolí domu zasaženo smogem. Výhod u tohoto domu je hned několik: ihned k nastěhování, ekonomicky úsporný, o ideální velikosti pro rodinu 2+2, naprostý klid bez hluku a smogu. Za prohlídku nic nedáte - volejte nebo pište na kontakt. Těšíme se na prohlídky s vámi.
Řadový rodinný dům 4+1 se zahradou ve Šluknově, okr. Děčín
Podobné inzeráty
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Prodej rodinného domu v Novém Městě (okr. Hradec Krá, 124952
Nabízíme k prodeji pěkný řadový dům v Novém Městě (okr. Hradec Králové). Tento krajní řadový dům o zastavěné ploše cca 105 m2 se nachází v klidné části Nového Města s výhledem do krajiny. Dispozice domu: v 1.PP se nachází technické zázemí domu (garáž, kotelna, prádelna, sklady, dílna, zeleninový sklep). V 1.NP je bytová jednotka 2+1 (72m2) s komorou, chodbou, koupelnou s WC, kuchyní s potravinovou komorou, ložnicí a obývacím pokojem. V obývacím pokoji je pěkný krb s krbovou vložkou, který je možné využívat na přitápění v bytě. Dále je z obývacího pokoje vstup na prostornou terasu s výhledem do zahrady. Ve 2. NP se nachází bytová jednotka 3+1 (80m2) s lodžií, komorou a koupelnou s toaletou. Byt ve 2. NP má uzamykatelný vstup ze společné chodby. V průběhu let prošel dům dílčími úpravami a rekonstrukcemi (nová okna v plastu, výměna podlah, obkladů, nový plynový kotel, kotel na tuhá paliva apod.). Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, plyn, elektřina, kanalizace), mimo jiné dům má i vlastní studnu s užitkovou vodou, která je samostatně rozvedena do obou bytů. K domu náleží pozemek o rozloze 381 m2, který je využíván jako užitná i okrasná zahrada. Zahrada je orientovaná na jih, je zde venkovní zděný krb, kůlna, krytá pergola a bazén, což jistě oceníte v letních měsících. Dále je možnost využívat pronajatý obecní pozemek navazující na zahradu. Před domem je navíc vybudované i další parkovací stání. V obci je škola, vlaková a autobusová zastávka, dětské hřiště, obchod i restaurace. Další obchody a služby jsou v nedalekém Chlumci nad Cidlinou ( 2km). Obec je velmi dobře dopravně dostupná do Pardubic, Hradce Králové či Poděbrad. Velkou výhodou je i blízký nájezd na dálnici D11(Praha 30 minut). Pro další informace či sjednání prohlídky kontaktujte makléře. Do konce b... Číslo zakázky: 124952 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: řadový Typ domu: patrový Sklep: celopodsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ano Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: velmi dobrý Plocha pozemku: 553 m2 Zastavěná plocha: 105 m2 Užitná plocha: 236 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 152 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 5 Doprava: silnice, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Další nebytové prostory: garáž Topení: lokální - tuhá paliva, ústřední - plynové Typ střechy: pultová
Rodinný dům 79m2, zahrada 1.005m2, Přibyslav, okr. Havlíčkův
Ev.č. 544AD23171P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce samostatně stojící rodinný dům 5+1 o výměře 79 m2 a zahradou o výměře 1.005 m2, který se nachází ve městě Přibyslav v okrese Havlíčkův Brod. Elektronická aukce se bude konat dne: 23.03.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům je ve velmi klidném prostřední, obklopen stromy a sousedícími zahrádkami. Je zde oáza klidu, vhodná pro trvalé bydlení, či rekreaci. Topení v domě zajišťuje kotle na tuhá paliva, elektrokotel a v kuchyni kamna na tuhá paliva. Dům má vlastní studnu, septik. Připojeno 230/400. V přízemí RD se nachází kuchyň, obývací pokoj a ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. V prvním patře větší pokoj a dva malé pokojíčky a prostorná půda. Dále se v rodinném domě nachází garáž a malá hospodářská místnost pro chov zvířat. Na zahradě se nachází spousty vzrostlých ovocných stromů i zachovalý včelín, který lze jakkoliv využít. Za zahradou je rybníček. Celkově je rodinný dům ve velmi dobrém technickém stavu a po lehké rekonstrukci dle svých představ, krásným domovem. Příroda a klid hned za domem, ale i veškerá občanská vybavenost v dosahu chůze. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. GPS: 49.581188084, 15.755142334 Prohlídka se bude konat 14.3.2023 od 14:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Moravský Písek - Rodinný dům 5+1 se zahradou a výminkem - 16
Hledáte rodinný dům s dobrou dostupností do Veselí nad Moravou a Kyjova? Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový, částečně podsklepený rodinný dům se zahradou, umístěný v obci Moravský Písek. Jedná se o dvoupatrový dům ve tvaru “U” o velikosti 5+1 orientovaný na jihozápadní stranu s velmi dobrým zázemím pro kutily a zahradou. Dům je v původním, ale udržovaném stavu, je napojen na veškeré IS. V I. NP se nachází vstupní veranda, chodba, tři pokoje orientované do ulice, kuchyň s jídelnou, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Ve II. NP jsou umístěny dva pokoje, jeden se vstupem na balkon, komora a vstup do půdního prostoru. Pod přední částí domu jsou k dispozici tři sklepní místnosti, kde je umístěn plynový kotel, domácí vodárna a skladová místnost na uložení sezónních věcí. Ve dvorním traktu navazuje na dům, prádelna, dílna a výminek o velikosti 1+1 s vlastním sociálním zázemím. Za výminkem se nachází garáž. Naproti průjezdu do dvora je vybudována druhá garáž s montážní jámou, na kterou navazuje dřevník a dále kůlna se vstupem na zahradu. V případě více informací či zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G. Obytná plocha: 167 m2 Zastavěná plocha: 786 m2 Plocha zahrady: 305 m2 Plocha pozemku: 1091 m2 Počet NP: 2 Plyn: plynovod Vytápění: ústřední plynové Elektřina: 220/380 Voda: studna Poloha: samostatný Umístění: klidná část obce