inzerce, prodej, prodám, bazar

Rainbow - Aquamate tepovač pračka

Kategorie: Vysavače

Nový tepovač koberců Rainbow Aquamate. Vhodný na tepování koberců. Elektrický kartáč dokonale vyčistí vlákno koberců. Jednoduchá obsluha. Vhodný pro modely E2 Black (svítící klepač) a nejnovější model SRX. Zapojení bez kabelů pouze nacvaknutím. Platí do smazání.
Rainbow - Aquamate tepovač pračka
Podobné inzeráty
Aquamate - Rainbow ( pračka na koberce)
Prodam funkční aquamate ( pracku na koberce) na Rainbow, málo využita…..
Rainbow Aquamate pračka tepovač E2
Jednoduché zapojení na Rainbow modely E2 Gold a Silver )modrý. Skvěle elektrickým kartáčem pročeše vlákna koberce a odstraní fleky a nečistoty. Verze s kabelem. Platí do smazání.
Rainbow - Aquamate tepovač pračka
Jednoduchá obsluha. Elektrický motor. Vhodný pro čištění čalounění, vozu, sedaček, stran matrací. Vhodný pro modely Rainbow E2 Black (svítící klepač) a model SRX. Platí do smazání.
Rainbow SRX a E2B příslušenství
Dobrý den, nabízím k prodeji příslušenství Rainbow. Velká pračka koberců Aquamate vhodná na tepování velkých koberců 6990Kč, MiniJet k tepování čalounění-vozu-matrací 6990Kč, Rainjet vytírací sada na hladké podlahy-spáry-protiskluzové dlažby 4590Kč. Vhodné pro poslední nový model Rainbow SRX. Vše je minimálně použito. Platí do smazání.
Vysavač Rainbow
Prodám plně funkční vysavač Rainbow +Aquamate + Rainbow pokojový inhalátor
Tepovač KÄRCHER Puzzi 8/1
Charakteristika KÄRCHER Puzzi 8/1: Vysoce výkonný a kvalitní kompaktní čisticí stroj na koberce a čalounění pro profesionální použití s optimálními ergonomickými vlastnostmi a vynikajícími výsledky čištění. INOVATIVNÍ MODEL 2022! Tento model disponuje novou účinnou turbínou, dalším ochranným filtrem motoru a vylepšenou kratší hubicí na čalounění. Tepovač KÄRCHER Puzzi 8/1 je vhodný zejména pro čištění čalounění a interiérů vozidel. Čisticí stroj KÄRCHER Puzzi 8/1 pracuje na bázi extrakční činnosti, což znamená, že pod Tepovač KÄRCHER Puzzi 8/1 disponuje odnímatelnou nádobou na znečištěnou vodu, vynikajícím výkonem zpětného sání, místem pro uložení ruční hubice, výklopným hákem pro uložení elektro kabelu nebo sací hadice a velkým nožním spínačem. Minimálně používaný. Pouze osobní převzetí ve Strakonicích.