inzerce, prodej, prodám, bazar

Rainbow - nejspolehlivější model D4 TOP STAV

Kategorie: Vysavače

Rainbow je po generální kontrole s novými uhlíky motoru, ložisky, těsněním a dalšími drobnostmi. Součástí je velký klepač na matrace, čalounění a koberce. Smeták na hladké podlahy, a další drobné příslušenství. Možno vidět a vyzkoušet v Praze nebo zaslat Českou Poštou za 350Kč. Pro více informací mě prosím konstatujte buď emailem nebo telefonicky.
Rainbow - nejspolehlivější model D4 TOP STAV
Podobné inzeráty
Vodní vysavač Rainbow
Nabízím na prodej kvalitní vysavač značky Rainbow. -Vysavač je ve velmi dobrém stavu,plně funkční -Včetně příslušenství co je na fotkách Popis: Vysavač Rainbow vám nabízí všestranné použití ve vaší domácnosti. Díky vodnímu vysavači Rainbow a optimálnímu příslušenství, můžete mimo jiné vysávat prach, vysávání tekutin, čištění vzduchu, aromaterapie, odstraňuje nepříjemné zápachy, čistí koberce suchou i mokrou cestou, profukovat odpady, čistit hladké podlahy suchou i mokrou cestou, čistit matrace, vakuovat, čistit auto a mnoho dalšího. Technické parametry: Max. příkon: 875 W Objem nádoby: 3,78 l Regulace výkonu: 2 stupňová Délka napájecího kabelu: 7 m Hmotnost: 8,6 kg Rozměry: 45 x 36 x 43 cm Příkon klepač: 150 W Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji R.
Rainbow SRX a E2B příslušenství
Dobrý den, nabízím k prodeji příslušenství Rainbow. Velká pračka koberců Aquamate vhodná na tepování velkých koberců 6990Kč, MiniJet k tepování čalounění-vozu-matrací 6990Kč, Rainjet vytírací sada na hladké podlahy-spáry-protiskluzové dlažby 4590Kč. Vhodné pro poslední nový model Rainbow SRX. Vše je minimálně použito. Platí do smazání.
Vysavač Rainbow SRX
Dobry den prodávám vysavač rainbow srx Vysavač byl málo používaný Stav je skoro jako nový K vysavači vám samozřejmě dáme sadu nástavců od rainbow Vysavač lze použít jako čističku vzduchu Původní cena byla 96 000 CZK Na ceně se lze ještě dohodnout Důvod prodeje nevyužitelný v naší domácnosti
Rainbow vysavac, cisticka vzduchu, nepouzivany
Dobrý den, nabízím k prodeji velmi málo použitý Rainbow vysavač. Funguje i jako čistička vzduchu pro alergiky a astmatiky. Součástí je velký elektrický klepač s klepacími a česacími lištami pro koberce, matrace a čalounění. Další součást je druhá lehká hadice se smetákem z přírodního vlákna na hladké povrchy. Dále nástavce jako držák, prachovka, malý kartáček, štěrbinovník dlouhý brčko a štěrbinovník spárový. Vysavač Rainbow je v tom nejlepším stavu vyčištěn a zkontrolován v servisu. Návody a krabice jsou také k dispozici. Je možné buď osobně předvést a vyzkoušet v Praze nebo po domluvě dovézt na trasách Praha - K. Vary - Plzeň nebo Mladá Boleslav. Další možností je zaslání Českou Poštou za 250Kč. Platí do smazání.
Vodní vysavač Rainbow
Prodám vodní vysavač Rainbow, ve velmi dobrém stavu po kompletní servisní prohlídce a vyčištění včetně klepače a zařízení AQUA MATE na čištění koberců. Pořizovací cena vysavače Rainbow 60 tis.Kč, AQUA MATE 9 tis.Kč.
Vysavač Rainbow
Prodám plně funkční vysavač Rainbow +Aquamate + Rainbow pokojový inhalátor