inzerce, prodej, prodám, bazar

Rainbow SRX a E2B příslušenství

Kategorie: Vysavače

Dobrý den, nabízím k prodeji příslušenství Rainbow. Velká pračka koberců Aquamate vhodná na tepování velkých koberců 6990Kč, MiniJet k tepování čalounění-vozu-matrací 6990Kč, Rainjet vytírací sada na hladké podlahy-spáry-protiskluzové dlažby 4590Kč. Vhodné pro poslední nový model Rainbow SRX. Vše je minimálně použito. Platí do smazání.
Rainbow SRX a E2B příslušenství
Podobné inzeráty
Vysavač Rainbow SRX
Dobry den prodávám vysavač rainbow srx Vysavač byl málo používaný Stav je skoro jako nový K vysavači vám samozřejmě dáme sadu nástavců od rainbow Vysavač lze použít jako čističku vzduchu Původní cena byla 96 000 CZK Na ceně se lze ještě dohodnout Důvod prodeje nevyužitelný v naší domácnosti
Rainbow SRX
Koupím poslední model vysavače Rainbow SRX.
Vodní vysavač Rainbow
Nabízím na prodej kvalitní vysavač značky Rainbow. -Vysavač je ve velmi dobrém stavu,plně funkční -Včetně příslušenství co je na fotkách Popis: Vysavač Rainbow vám nabízí všestranné použití ve vaší domácnosti. Díky vodnímu vysavači Rainbow a optimálnímu příslušenství, můžete mimo jiné vysávat prach, vysávání tekutin, čištění vzduchu, aromaterapie, odstraňuje nepříjemné zápachy, čistí koberce suchou i mokrou cestou, profukovat odpady, čistit hladké podlahy suchou i mokrou cestou, čistit matrace, vakuovat, čistit auto a mnoho dalšího. Technické parametry: Max. příkon: 875 W Objem nádoby: 3,78 l Regulace výkonu: 2 stupňová Délka napájecího kabelu: 7 m Hmotnost: 8,6 kg Rozměry: 45 x 36 x 43 cm Příkon klepač: 150 W Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji R.
Exkluzivní paket Rainbow Rainjet Complete
Nevyužité, vhodné na protiskluzové dlažby, spáry a klasické vytírání. Vhodné pro všechny modely Rainbow E2 a nejnovější SRX.
Rainbow - Aquamate tepovač pračka
Nový tepovač koberců Rainbow Aquamate. Vhodný na tepování koberců. Elektrický kartáč dokonale vyčistí vlákno koberců. Jednoduchá obsluha. Vhodný pro modely E2 Black (svítící klepač) a nejnovější model SRX. Zapojení bez kabelů pouze nacvaknutím. Platí do smazání.
Rainbow - Aquamate tepovač pračka
Jednoduchá obsluha. Elektrický motor. Vhodný pro čištění čalounění, vozu, sedaček, stran matrací. Vhodný pro modely Rainbow E2 Black (svítící klepač) a model SRX. Platí do smazání.