inzerce, prodej, prodám, bazar

Ratanový stojan na květiny - 2ks

Kategorie: Rostliny

Prodám 2 stojany na květiny z kvalitního ratanu,jako nové, téměř nepoužívané, vysoké 65 cm , průměr místa na květinu cca 15cm , foto zkresluje, ve skutečnosti světlejší, nepoškozené, pěkné

1 ks 350,-Kč, při odběru 2 ks - 650 Kč
osobní odběr, neposílám...
Liberec, popř. za cenu poštovného odběr na trase směr HK,MTR, Prostějov, Praha
Ratanový stojan na květiny - 2ks
Podobné inzeráty
RATANOVÝ STOJAN NA KVĚTINY
Ratanový stojan na květiny,výška 60 cm, průměr na květináč spodek 15 cm, vršek 25 cm, velmi zachovalý. Cena 250 kč
Pokojové květiny   - Aglaonema
Prodám hezké pokojové květiny Aglaonema. 1.Aglaonema výš. 70cm - cena 190,-Kč 2.Aglaonema výš. 30cm - cena 50,-Kč 3.Agáve výš.45cm - cena 250,-Kč 4.Palma yucca výš.80cm - cena 500,-Kč Od každé květiny mám 2ks. Krásné květiny do každé domácnosti - neváhejte! POZOR!!! Aglaonema výš.30cm je již prodána!
Květiny na slavobránu (umělé, nerozeznatelné od pravých)
Dobrý den, prodám umělé květiny na slavobráno. Měly jsme na vlastní svatbě a všichni hosté chválili. Není poznat, že jde o umělé květiny. Hlavní květiny se skládají ze dvou dílů, které lze spojit (prodávám jako celek). Navíc přidávám dvě malé dekorativní kytičky (ty nepočítám do ceny, spíš je to bonus). V případě dotazů určitě piště.
Stojan na květiny
Stojan na květiny, nutno vložit plastové truhlíky délky 60cm. Výška 123cm, délka 72cm, šířka spodem 85cm. Dá se složit, jen osobní odběr.
Stojan na květiny industriální
Prodám kovový stojan na květiny. Květináče nejsou součástí prodeje. Nezasílám volat nebo SMS.
Stojan na květiny
Prodám kovový stojan na květiny s plastovými nádobami venkovní kaskáda 4 patra uložení do země. Vhodné na pelargonie. Délka 2m,vnější průměr trubky 55mm.Cena 1200 Kč. Pouze osobní převzetí.