inzerce, prodej, prodám, bazar

RB600 RB433

Kategorie: Wireless, WiFi

Prodám více kusů Mikrotik routerboardů RB600 a RB433. Jsou plně funkční. Pouze desku. Po domluvě může být i v plechové krabičce. Můžu osadit i libovolnými kartami. Pomůžu s konfigurací. Cenu po dohodě dle sestavy, počtu kusů. Faktura od plátce možná.
RB600 RB433
Podobné inzeráty
JC-219M GentleBOX
Prodám nepoužitý Jirous JC-219M GentleBOX - outdoor box s 19 dBi anténou, MMCX (5 GHz). GentleBOX JC-219 je ideálním klientským řešením. Obsahuje integrovanou 5 GHz anténu s binomickým rozložením amplitudy pro optimální potlačení rušení. Vnitřní rozměry jsou dostatečné pro použití většiny AP, routerBoardů RB411 a RB711. Do boxu lze použít i RB433, ale pouze s jednou miniPCI kartou. Součástí dodávky je vše potřebné pro montáž - plastové vodotěsné průchodky, šroubky na montáž krabice i zařízení, distanční sloupky a držák na stožár. Osobní předání v Ústí nad Orlicí. Možno poslat Zásilkovnou za cenu dopravy 90 Kč s platbou celé částky předem na účet. Písemný kontakt odpovědním formulářem, na SMS neodpovídám. Inzerát platí do smazání.
Routerboard Mikrotik RB433
Routerboard Mikrotik RB 433 včetně kovové krabičky. Bez zdroje. Nálezový stav, netestován. Prodej bez záruky. Osobní předání možné v centru Plzně po předchozí domluvě.