inzerce, prodej, prodám, bazar

RD Poteč, energeticky soběstačný, okres Zlín

Kategorie: Domy

, ve výhradním zastoupení prodej rodinného domku v obci Poteč, okres Zlín. Dům leží na samotě, obklopený loukami a lesem, v naprostém soukromí a přitom v blízkosti občanské vybavenosti. Situován je blíž Valašským Příkazům, i když katastrálně spadá pod obec Poteč.

Dům má dispozici 2+ kk, základy jsou kamenné, zdivo cihla.

Největší předností tohoto domu je úplná soběstačnost v zásobení energiemi. Zdrojem vody je vlastní studna, která je dovedena k domu, rozvody do kuchyně jsou připraveny k napojení. Elektřina je vyráběna fotovoltaikou se zásobními bateriemi, generátor jako náhradní zdroj je k dispozici. Vytápění místností je krbovými kamny, plynový sporák je napojen na bombu. Obývací pokoj je připraven pro rekuperaci, předsíň a ložnice zbývají dohotovit. Rekuperační jednotka je nainstalovaná v předsíni.
V domě jsou nové rozvody elektřiny, omítky, podlaha v obývacím pokoji a ložnici je zateplená, v obývacím pokoji je zateplen i strop, podlaha je pokryta dlažbou, v ložnici podlahu tvoří OSB desky. Okna a vstupní dveře jsou plastové.

Za domem je další zděná stavba bez č.p., do které je zavedena voda ze studny. V současné době slouží k praní a sušení prádla, záměr majitelů byl vybudovat zde kompletní sociální zázemí.
Dům je částečně podsklepený, půda má zrekonstruované krovy, střecha je kryta novou krytinou Ekoternit. V půdních prostorech lze dobudovat další dva pokoje.
Pozemek je rovinatý, je osázený ovocnými stromy, oplocený.
Na pozemku je postavená nová dřevěná krytá terasa s posezením.

Příjezd k domu je po obecní asfaltové a dále částečně makadamem zpevněné cestě, přístup na pozemek a do domu je přes koleje.

Obec Poteč se nachází na moravsko-slovenském pomezí v malebné krajině Bílých Karpat a je vzdálena asi 3 km severovýchodně od Valašských Klobouk.
Obec má zhruba 770 obyvatel. Obecní úřad sídlí v integrované budově společně s mateřskou školou a obecní knihovnou. V obci se dále nachází víceúčelové hřiště, fotbalový areál, restaurace cukrárna.
Další občanská vybavenost se nachází v ve Valašských Kloboukách.

Nemovitost je tou pravou volbou pro toho, kdo chce žít v soukromí, v souladu s přírodou a bez závislosti na dodávkách energiích.

Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat, pomoc se zajištěním financování je samozřejmostí. Ev. číslo: 640775. Energetický štítek: G
RD Poteč, energeticky soběstačný, okres Zlín
Podobné inzeráty
Prodej novostavby rodinného domu 4+kk (130 m2), ulice Ostrav
Naše společnost nabízí k prodeji 6 moderních a úsporných domů, v krásné lokalitě ulice Ostravská, Bohumín. Developer v první řadě klade důraz na kvalitu a soběstačnost. Díky použitým vysoce kvalitním materiálům, tepelnému čerpadlu i fotovoltaickému systému, je dům energeticky téměř soběstačný. Jedna obytná jednotka se pyšní celkovou výměrou 130m2 vč. teras. V 1. NP naleznete (komora, technická místnost, wc s umyvadlem, chodbu, obývací prostor s kuchyní, terasu). 2.NP se skládá z (3x pokoj, koupelna, chodba, terasa). Celková plocha pozemku je 236 m2. Prostorné a slunné pokoje jsou orientovány na jih, východ a vstup do domu na sever. Propojení 1.NP a 2.NP zajišťuje železobetonové schodiště. Okna domu jsou plastová s izolačním trojsklem. Koupelna disponuje perličkovou vanou i sprchovým koutem, toaleta s bidetem součástí koupelny. Druhá toaleta se nachází v zádveří v blízkosti schodiště. Další úložné prostory je možno využít v zádveří domu, kde se také nachází technická místnost. Zahrada rovinatá s prostorem pro posezení a relax. Součástí je i stylový zahradní domek, kde bude přivedena elektřina. Na zahradě nechybí ventil na případnou zahradní hadici, která vám značně usnadní podlévání vaší zahrady. Jistě oceníte možnost parkování pro dvě auta přímo u domu z toho jedno kryté stání s přípravou na nabíjecí stanici. Dostatek parkování pro návštěvy. Milovníci centra, obchodů a služeb uvítají dojezd do centra Ostravy i do Polska za 15 minut. Na stavbu byly použity tradiční materiály jako cihelné zdivo, železobetonové základy, okna plastová. Konstrukce střechy- dřevěný krov, celoplošné podbití, šikmá střecha- profilovaná střešní krytina se stojatou drážkou. Obvodové a střední nosné zdivo provedeno z cihelných bloků POROTHERM s minerální izolací. Vnitřní příčky broušené akustické cihelné bloky POROTHERM. Zastřešení domu tvoří šikmá střecha. PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ V koupelnách naleznete topný žebřík rozvody z plastových trubek s protikyslíkovou bariérou. Podlahové vytápění je realizováno teplovodním vytápěním. Příprava teplé užitkové vody je zajišťována pomocí tepelného čerpadla vzduch x voda. Krbová kamna. Nadstandardně v domě naleznete, centrální vysavač i domovní klimatizaci, kterou oceníte v parných letních dnech. Projekt se rovněž může chlubit kompletním vybavením kuchyně včetně moderních spotřebičů. Nadstandardní vybavení domu splňuje vysoké požadavky našich klientů. Bezkonkurenční lokalita okouzlí okolní přírodou, kde si na své přijdou sportovci, nadšení ornitologové i milovníci přírodního koupání. Použití jakostních materiálů, které výrazně sníží náklady na opotřebení časem. Uplatnění velmi kvalitních ekologických a přírodních materiálů, plně odpovídají vyššímu standardu bydlení. Dokončení stavby září 2023. Jelikož není k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G. Pro více informací včetně financování je k dis
Prodej rodinného domu 133 m², pozemek 493 m², Zlín
Předmětem prodeje je rodinný dům č.p. 199 o dispozici 3+1, s příslušenstvím a pozemky parc. č. st. 289/2 a 1332/13 v katastrálním území Kudlov, v obci Zlín, okres Zlín. Rodinný dům leží v městské části Kudlov, v ulici Fabiánka I v zástavbě rodinných domů. Dům je zděný, podsklepený se dvěmi nadzemními podlažími. Dům se nachází na mírně svažitém pozemku, jež se skládá ze dvou parcel. Základy domu jsou betonové, izolované, zdivo cihelné, stropy s rovným podhledem, střecha plochá, krytina živičná, oplechování pozink. plechem, fasáda s obkladem, okna plastová. K domu náleží venkovní bazén, zpevněné plochy a oplocení. K financování nemovitosti můžete využít naší sesterské společnosti. Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.
Prodej domu 136 m² s pozemkem 904 m² Řídelov, okres Jihlava
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům typu bungalov o dispozici 4+kk v obci Řídelov. Jedná se o novostavbu, samostatně stojícího domu s velkou rovinatou zahradou o velikosti 904m². Dům byl kolaudován v roce 2019. K dispozici je vstupní chodba, prostorný obývací pokoj (36 m²) s jídelnou a kuchyňským koutem, komora na ukládání potravin a kuchyňského příslušenství (2,5 m²), ložnice (10,4 m²) s šatnou (3,60m²), dva dětské pokoje (14,8 m²) a (11,22), koupelna (8,5 m²) s vanou a sprchovým koutem a WC, druhé samostatné WC, technická místnost (6,8 m²),kde je možné skladovat dřevo a přikládat do krbu ze zadní části. Moderně zařízená kuchyňská linka, vyrobená na míru, je plně vybavená včetně vestavěných značkových spotřebičů. Vstupní chodba skýtá dostatek prostoru a navazuje na ni šatna na ukládání svršků. Nabízí se tak dostatek úložného prostoru. Přímo z obývacího pokoje je vstup francouzskými dveřmi na venkovní terasu a zahradu, kde je dostatek místa pro relaxaci a příjemné posezení. Na zahradě je dále vlastní studna, zahradní domek a retenční nádrž na zachytávání dešťové vody. Velikost zahrady 900m² umožňuje budoucímu majiteli seberealizaci v podobě vybudování bazénu, dětského hřiště či zahrádky dle svých představ. Dům je moderně řešený a nízkonákladový - zateplení, izolace, plastová trojskla, solární panely pro před ohřev vody, ve všech místnostech je podlahové vytápění, v obývacím pokoji je krb pro podkreslení domácí pohody s rozvody do všech pokojů pro zvýšení tepelného komfortu, ve všech pokojích jsou vinylové podlahy. Provoz domu je z velké části soběstačný. Voda je čerpána z vlastní studny na pozemku, odpady jsou řešeny čističkou. Dům je napojen na elektřinu, vytápí se elektrokotlem s možností připojit i plynový kotel s akumulační nádrží. Zařízení je součástí prodeje. Parkování pro několik aut je možné přímo u domu na vydlážděném nájezdu. Plot je vystavěný pouze v přední části domu. Obec Řídelov se nachází v okrese Jihlava v kraji Vysočina a leží 8 km seseverozápadním směrem od Telče. Jedinečnost lokality bezesporu spočívá v bezprostřední blízkosti přírody, která zve k příjemným procházkám v krásném okolí. Krásný je i pohled na siluetu gotického hradu Roštejn a za zmínku stojí i romanticky působící zaplavený bývalý lom. Možnost koupání je i v nedalekém velice oblíbeném Velkém pařezitém rybníku. Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě, blízko přírody a přitom s velmi dobrou dopravní dostupností, je právě tato nemovitost ideální místo pro Vás. Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku domu. Můžu Vám pomoct se zajištěním vhodného financování. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce.
Prodej, domy/rodinný, 162.4 m2, 59401 Lavičky, Žďár nad Sáza
Krajový řadový dům 5+kkTuto novostavbu rodinného domu v rezidenci Bella Vita Lavičky si zamilujete hned při první návštěvě. Dominantou rodinného domu v přízemí je slunný jihovýchodně orientovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Prakticky řešená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Vás ihned vyzve k přípravě oběda pro Vaši rodinu. Interiér je promyšlen do nejmenšího detailu. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Úložné prostory, místo pro pračku a sušičku jsou důmyslně vyřešeny v komoře. Z chodby je vstup do garáže. V prvním patře navazují z chodby ze schodiště dva dětské pokoje, ložnice se šatnou, pracovna a druhá koupelna s toaletou a krásnou volně stojící vanou. Jedná se o novostavbu z roku 2020 ve vyšším standardu. Majitelé při výstavbě i zařizování domu kladli důraz na kvalitu, funkčnost i design. Tento rodinný dům je velmi pěkný, prostorný a moderně vybavený. Objekt je koncipován jako energeticky úsporná stavba v třídě B (energetický štítek se připravuje, brzy doložím). V domě je zabudovaný zabezpečovací systém Jablotron, datový server a optická přípojka, dálkově ovládané topení přes telefon, stínící žaluzie. Zahrada naplánována a realizovaná zahradním architektem, automatický zavlažovací systém pro stále zelený trávník bez údržby. Dispozice krajového řadového domu je 5+kk s garáží, předzahrádkou s dalším parkovacím místem, zahradou a terasou směrovanou na jihovýchod. Dům je o podlahové ploše 162,4 m2, plocha zahrady 417 m2. Velmi příjemná lokalita s dostatkem zeleně, soukromí a kompletní občanskou vybaveností v nejbližším okolí a dostatkem pracovních příležitostí. V blízkosti rodinného domu najdete základní školu, školku. Obec Lavičky disponuje obchodem, hospodou, sportovním a dětským hřištěm. Foceno v zimním období, proto přikládám i letní fotky zahrady a posezení za domem, kdy byly květiny, stromky a keře pěkně rozkvetlé. Těšíme se na Vás na osobní schůzce. S financováním rádi pomůžeme. Cena: Info u realitního specialisty Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: řadový Plocha zahrady: 417 Plocha pozemku: 515 Užitná plocha: 162.4 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: ČOV pro celý objekt Komunikace: dlážděná Zařízený: částečně Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 20m2 Sklep: Ne Garáž: 19m2 Parkovací místo: 1 Datum nastěhování: 01.05.2023 Rok kolaudace: 2020 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: dálnice, silnice, autobus
Prodej rodinného domu,  148m2 - Lány, ev.č. 09232014
Ev.č. 09232014 UPOZORNĚNÍ: Dům je opravdu energeticky nenáročný - není v kategorii G! Energetický štítek je v procesu přípravy. Hledáte nový domov pro svou rodinu pouhých 20 min. od Prahy? Líbil by se Vám život na vesnici s veškerou občanskou vybaveností, bohatým rodinným vyžitím, krásnou přírodou a sousedy, které zná opravdu každý? Vítejte v Lánech! Dnes pro Vás mám opravdu vychytaný a energeticky nenáročný rodinný dům o dispozici 6+kk. Další pokoj s vlastní koupelnou byl vybudován v místech původní garáže. Parkování je možné na pozemku pod pergolou a také za automatickými vraty. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci, vodovod, elektřinu i plyn. Disponuje zabezpečovacím systémem a bezpečnostními tepelně izolačními skly v oknech. V přízemí nenajdete pouze krb, ale i teplovodní podlahové topení, v koupelnách pak poháněné elektricky a všechny nezávislé na zbytku topení. Podlahové topení najdete dokonce i na balkóně (4,5m2) v prvním patře! U každého okna se nacházejí elektrické bezpečnostní předokenní rolety. Dům je vybaven centrálním vysavačem. V koupelnách se nacházejí vyhřívaná zrcadla, která se nemlží a v horní koupelně dokonce i soundsystem. V horním patře najdete ve všech pokojích klimatizaci, stejně jako přípojky na satelit a internet. V celém domě se nachází pohybová čidla na světla, abyste mohli od vchodových dveří až do ložnice dojít bez nutnosti hledání vypínače. Na schodišti je moderní světlovod, který Vám přinese přes den sluneční a v noci měsíční svit do celého prostoru. Díky domácímu video telefonu, můžete s pošťákem komunikovat, pustit ho za branku například s balíkem, a to i na dálku, když zrovna nejste doma. Pokud si budete chtít dům vychytat ještě více, v každé zásuvce najdete další kabeláž pro připojení čehokoliv z chytré domácnosti. Nad celým horním patrem se ještě rozprostírá prostorná půda 65m2. Na zahradě se nachází plně automatizovaný, izolačně zděný a tepelným čerpadlem vyhřívaný bazén o velikosti 7x3m se slanou vodou. Dále zahradní domek na nářadí s přístřeškem pro zásobu dřeva do krbu, a ještě další domek, ve kterém se nachází pouze srdce filtračního a dávkovacího systému bazénu a jinak je připraven na dvě sauny (infra a finskou). Samozřejmě si zde lze vybudovat i jen jednu velkou. Před tímto domkem se nachází prostor pro ochlazení se sprchou a vyhrazeným prostorem pro ledový džber, ale také pro kryté posezení. Terasa (35m2) je zastřešená a plně připravena na vyhřívanou podlahu a položení dlažby, která je taktéž připravena. Dále je terasa připravena na kompletní uzavření a vytvoření dalšího obytného prostoru s přípravou na pořádný whirlpool. Pokud neradi sekáte trávu, stačí položit dlažbu kolem bazénu, která se již nachází na pozemku anebo lze prostor také zatravnit. Součástí zahrady je také rohové posezení pro opékání buřtů nebo grilování. V tomto domě je opravdu cítit teplo rodinného krbu a budu velice ráda, když Vám ho budu moct ukázat a Vy se přesvědčíte sami. En. náročnost b
Prodej, Rodinné domy,  246m2 - Zlín - Žlebová, ev.č. 00932
Ev.č. 00932 EXPLICIT REALITY & Karolína Vypušťáková Vám nabízí prodej rodinného domu ve velmi žádané lokalitě. Velkou výhodou jsou dva samostatné vchody, díky kterým můžete dům využít i pro vícegenerační bydlení, rozdělit ji na samostatné bytové jednotky či spojit bydlení s podnikáním. Kdybyste si mohli vybrat… Máte vysněné místo, kde byste chtěli ve Zlíně bydlet? Každého z nás jistě napadnou místa jako Lesní čtvrť, Tyršovo nábřeží, Lazy anebo možná nejznámější vilová čtvrť ve Zlíně NIVY! Tyto lokality jsou velmi žádané, ale nemovitosti v nich se v nabídce objevují velmi vzácně. Proto jsem velmi ráda, že můžu být součástí právě takové jedinečné příležitosti. Spokojíte se pouze s tím nejlepším? Hledáte velký, prostorný, zajímavě členěný dům, plný světla a terasovitou zahradou? Právě takový dům mám připravený pro náročného klienta, který touží po šanci získat nemovitost na zcela výjimečném místě. Dům nabízí velkorysou obytnou plochu 246 m2, v netradiční dispozici, kterou si jako budoucí majitel můžete upravit dle svých představ. Součástí pozemku o celkové ploše 644 m2 je již zmíněná zahrada, její kaskádovitý profil skýtá neomezený potenciál, kde limitem je pouze Vaše vlastní fantazie. Věřím, že si tuto výjimečnou nabídku nenecháte ujít a společně se uvidíme na prohlídce. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat a já Vám poskytnu přístup do složky s kompletními detaily o nemovitosti. Energetický náročnost budovy je ze zákona označena kategorií G, nehospodárná, protože není ještě vytvořen energetický štítek. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce, popřípadě i formou elektronické aukce. Neváhejte si sjednat prohlídku, zajistíme Vám financování i veškeré právní služby. Jsem zde pro vás, Karolína Vypušťáková & EXPLICIT REALITY En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.