inzerce, prodej, prodám, bazar

RD TAMARA 3+KK - AKČNÍ NABÍDKA

Kategorie: Nové projekty

⚠️POZOR - TATO NABÍDKA PLATÍ PRO POSLEDNÍHO ZÁJEMCE⚠️
✅Dokončili jsme návrhy našich úsporných domů včetně všech technologií a nyní hledáme zájemce, který nám finanče umožní výstavbu prvního vzorového domu na svém pozemku, který má vyřešené přípojky na IS.
✅Aby pro Vás nebyla počáteční investice do RD příliš vysoká, navrhujeme první stavbu menších rozměrů.
✅Například domeček TAMARA 3+KK o zastavěné ploše 101m2 je ideální volbou.
✅Tento dům, který nabízíme na našem webu za cenu ve výši 3.535.000Kč vč.15%DPH tedy můžete mít za pouhých 3.135.000Kč vč.15%DPH. Ušetříte tedy rovných 400.000Kč.
✅Chceme jej na oplátku jako firma využít pro občasné prohlídky zájemců o výstavby, kteří nás neustále kontaktují. Vy ho dále naopak můžete využít například pro krátkodobé pronájmy nebo pozdější prodej. Naší firmě postačí na prohlídky pouze po dobu tří měsíců.
✅V případě, že budete mít zájem o jiný dům z naší nabídky, sleva pro Vás platí samozřejmě také. Podotýkáme, že je tato nabídka omezena pouze do podepsání třech smluv o dílo.
✅Osobní schůzka je po předchozí domluvě možná v naší kanceláři na adrese Gen. Svobody 48/22, 787 01, Šumperk (2.NP).
TECH DOMY s.r.o.
✔️ - - nebo
✔️ - info@
RD TAMARA 3+KK - AKČNÍ NABÍDKA
Podobné inzeráty
DOPRAVA A VYBAVENÍ ZDARMA
Nové celoroční modulové a mobilní domy s pevnou ocelovou konstrukcí a kvalitním zateplením PUR pěnou. Všechny domy velikosti 35 m² mají nyní ZDARMA: -Zařízená koupelna – balíček STANDARD -Elektrické topení v celém domě -Příplatková výbava dle vlastního výběru v hodnotě 35 000 Kč -Doprava domu Dům 35 m² s veškerou uvedenou výbavou 965 595 Kč bez DPH, 1 168 370 Kč včetně DPH. Všechny domy velikosti 48, 55 a 70 m² mají nyní ZDARMA: -Zařízená koupelna – balíček STANDARD -Elektrické topení v celém domě -Kuchyně včetně spotřebičů (varná deska, trouba, digestoř, myčka, lednice) -Doprava domu Dům 48 m² s veškerou uvedenou výbavou 1 229 520 Kč bez DPH, 1 487 719 Kč včetně DPH. Dům 55 m² s veškerou uvedenou výbavou 1 392 075 Kč bez DPH, 1 684 411 Kč včetně DPH. Máte zájem o jinou velikost či jiný typ domu, který není uveden v akční nabídce? Kontaktujte nás, věříme, že dokážeme udělat zajímavou nabídku i vám. Více informací na našem webu:
Prodej novostaveb rodinných domů, 5KK, 145m2 - Olomouc -  Ne
Ev.č. 01860 Nabízíme ke koupi cihlové rodinné domy v novém developerském projektu výstavby v lokalitě Nemilany Zákřovská ul.. Jako výhradní prodejce projektu, Vám nabízíme prodej domů , kde bude realizována výstavba čtyř rodinných domů. Jedná se o cihlové řadové domy 5KK o velikosti užitné plochy 145m2, s garáží a pozemkem 470 m2. Developerský projekt RD Nemilany je rozdělen celkem na dvě etapy - 1. etapa zahrnuje čtyři domy. RD NEMILANY nabízí zcela výjimečnou příležitost k získání nadstandardního bydlení v nízkoenergetickém domě s nízkými náklady na bydlení. V přízemí domu se nabídne vstupní chodba, dále pak obývací pokoj s prostorem pro kuchyňský a jídelní kout, koupelna a jeden neprůchozí pokoj. V podkroví budou umístěny tři neprůchozí pokoje a druhá koupelna. Součástí domu bude garáž o výměře 26 m2. Orientace domu JZ/SV. Napojení na veškeré inženýrské sítě je samozřejmostí. Projekt je v přípravném řízení a předpokládaný začátek realizace je v r. 2023, pravděpodobné dokončení v r. 2024. Domy budou ve standardní výbavě bez kuch. linky. Obec Nemilany je součástí Olomouce, s dopravní dostupností autobusu MHD a vlakovou zastávkou. V obci je škola, školka, kulturní dům, dvě sportovní hřiště, samoobsluha, večerka, několik občerstvovacích zařízení a dětmi oblíbený Bikepark. V okolí se nachází několik rybníků, les a mnoho míst na procházky či výlety na kole. Jedná se o žádanou lokalitu na okraji Olomouce s rychlým přístupem jak do centra tak na dálnici směr Brno- Ostrava. Financování hypotéky zajištěno. Pokud se Vás tato nabídka zaujala, podáme Vám rádi další informace, nebo si můžete dům zarezervovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej kompletního projektu luxusního RD- Nabídka
Nabízím vám kompletní dokončený projekt moderního luxusního rodinného domu o velikosti 5kk. Návrh pochází od renomovaného architekta Ing. Arch. Marka Lehmanna podílejícího se na několika realizovaných projektech s oceněním Stavba roku. Dispozice: přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 pokoje - vše s přímým vstupem na zahradu, koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc, technická místnost, spíž, šatna,předsíň. 1.patro:2 pokoje, šatna, koupelna s vanou a wc.U domu parkovací stání. Vytápění tepelné čerpadlo. Projekt zpracován ve velmi vysoké kvalitě. Orientace domu do zahrady. Dům je možné umístit na jakýkoliv vhodný pozemek. Pro více informací mne kontaktujte.