inzerce, prodej, prodám, bazar

Realitní makléř/ka

Kategorie: Obchod a prodej

Chceš se i Ty stát realitním makléřem?
➡️ Svůj čas ⏰ si plánovat podle sebe?
➡️ Mít ve vlastních rukou výši výdělku?
➡️ Pracovat v přátelském kolektivu?
Nabízím volné místo REALITNÍHO MAKLÉŘE pro lokalitu Jihlavy.
Co je k tomu potřeba?
✅ Chuť učit se novým věcem
✅ Mít k dispozici mobilní telefon a PC
✅ Řidičské oprávnění a vozidlo
Více info:
Realitní makléř/ka
Podobné inzeráty
Hledáme kolegu/kolegyni na pozici Realitní makléř.
Realitní společnost PRAREPO s.r.o. s vlastní kanceláří v Praze na Vinohradech, 2 min z metra Jiřího z Poděbrad hledá kolegu/kolegyni na pozici Realitní makléř. Požadujeme: umět pracovat na PC, řidičské oprávnění B, obchodního ducha, zodpovědnost Nabízíme zajímavé finanční výdělky. Pokud Tě tato nabídka oslovila, prosím o zaslání CV na e-mail: info@
Realitní makléř na hlavní pracovní poměr - HPP
Tuzemská realitní kancelář HVB Real Estate nabízí pracovní pozici "realitní makléř" na hlavní pracovní poměr pro lokalitu Praha a Stredočeský kraj. Máte chuť: • pracovat na hlavní pracovní poměr s fixním platem a odměnami z vlastních obchodů • být profesionálem v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí • aktivně vyhledávat a propojovat vlastníky nemovitostí s kupci • pracovat pod silnou značkou s velmi dobrým jménem na trhu realit U nás získáte: • zázemí silné obchodní značky • fixní příjem v kombinaci s příjmy dle provizního systému • kvalitní a propracovaný systému odborných školení pod vedením profesionálů • obchodní a marketingovou podporu Budeme si rozumět, pokud: • jste zkušeným nováčkem se zájmem poznat nový obor nebo obchodníkem s praxí • jste připraven/a řídit flexibilně svůj pracovní rozvrh a cestovat za klienty a nemovitostmi • máte minimálně středoškolské vzdělání s maturitou • máte dobré komunikační a vyjednávací schopnosti • jste spolehlivý/á a rád/a se učíte novým věcem • máte chuť pracovat v příjemném kolektivu Zájemce o zaměstnání zaškolíme bez ohledu na dosavadní pracovní zkušenosti. Máte-li zájem být součástí naší firmy, napište o svých schopnostech a zkušenostech na kariera@ a domluvte si osobní pohovor. Nečekejte však typický pohovor tak jak jste možná zvyklí z korporátní sféry. Nad šálkem dobré kávy, nebo čaje prodiskutujeme potenciál budoucího partnerství a vše, co bude ke spolupráci třeba. Budeme se těšit právě na Vás!
Realitní makléř/ka
Do Chomutovské realitní kanceláře hledáme zkušené kolegy a kolegyně na pozici realitní makléř/ka. Pozice je určena i pro lidi, kteří nemají žádné zkušenosti v realitách a chtěli by si změnit svůj život, plnit své sny a rozhodovat o svém čase a o své výplatě. Hledáme tak ambiciózní lidi, kteří se rádi pohybují mezi lidmi a ve společnosti, chtějí se prosadit, budovat si kariéru a hlavně mají tah na branku. Chtějí si žít na vyšší úrovni a práce bude i jejich koníčkem. Co nabízíme : - flexibilní pracovní dobu - zaškolení a podporu - vysoké finanční ohodnocení (o výši příjmu rozhoduje Vaše vynaložené úsilí a schopnosti, průměrná měsíční mzda/plat 50.000,-Kč - 100.000,-Kč) - možnost práce z domova - práce na živnostenský list/ičo Co očekáváme: - trestní bezúhonnost - řid.průkaz sk.B - ochotu učit se novým věcem - zodpovědnost - dobré komunikační schopnosti a obchodní dovednosti - reprezentativní vystupování a příjemný vzhled Pokud vás nabídka zaujala, pošlete svůj životopis na lukas@ a nebo si s námi domluvte přímo osobní pohovor na tel.č. . Budeme se těšit na případnou možnou spolupráci s vámi.
Realitní makléř
Přijmeme realitního makléře s praxí - Nabízíme provizní odměnu 70% ze zakázky - Bez finanční účasti na provozu kanceláře či inzerci - Hledáme makléře zejména v plzeňském kraji Co nabízíme? - 70 % z provize z prodeje či pronájmu z realitní zakázky - 0,3 % ze zprostředkovaných hypotečních úvěrů - Odměny ze získané správy pronájmů a to jednorázově v jednotkách tisíc Jako podporu nabízíme placený monitoring inzerce, inzerci na hlavních realitních serverech, propagační předměty, neomezené služby advokáta, prostorné kanceláře v historickém centru Plzně a v Praze na Žižkově, dálkový přístup na KN, podporu asistentky realitní kanceláře, pravidelná školení, firemní zábavné akce, a další Žádné finanční náklady. Žádné příspěvky na provoz kanceláře, atd.. Možnost homeoffice či externě Nabízíme práci ve velmi přátelském prostředí a příjem závisející na Vaší aktivitě + firemní bonusy Co očekáváme? Minimálně středoškolské vzdělání Předchozí praxi, ideálně v realitní kanceláři, finančních, pojišťovacích službách či obecně v obchodě, dále příjemné vystupování, komunikativnost, reprezentativnost, časovou flexibilitu Zaujala Vás nabídka? Kontaktujte nás +420 info@
Realitní makléř pro movitou klientelu
Hledám spolehlivého a pracovitého realitního makléře, který bude součástí týmu, kde se orientujeme na movitou klientelu formou služeb wealth management na poradenském centru v Praze. Náplní práce je prodej, pronájem a nákup nemovitosti k bydlení, rekreaci a na investici. Výhodou je přísun zakázek přímo od našich klientů a možnost jim zakázky i nabídnout; nespoléhat jen na inzerci. Výhodou je zařazení do struktury firmy nikoliv klasické struktury realitní kanceláře.
Přijmeme realitní makléře
Přijmeme realitní makléře alespoň s praxí 3 roky. Vyžadujeme vystupování na vysoké společenské úrovni, čistý trestní rejstřík, pokročilou znalost anglického jazyka, řidičský průkaz B, osvědčení o profesní způsobilosti, živnostenské oprávnění k realitní činnosti. Nabízíme příjemné prostředí a adekvátní ohodnocení provize 50% / 50 %. Na emailovou adresu director@ zašlete své CV.