inzerce, prodej, prodám, bazar

Řeč těla, Vojtěch Černý

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Neverbální komunikace pro obchodníky i pro běžný život, bez dvd
Řeč těla, Vojtěch Černý
Podobné inzeráty
Řeč těla + DVD
Nabízím k prodeji knihu řeč těla včetně DVD,jako nová. Uvedená cena je bez poštovného, možnost osobního předání v Olomouci a v Hranicích.
Knihy z psychologie a neverbální komunikace
Prodám knihy s tématikou v oblastech psychologie, zejména neverbální komunikace (řeč těla), projevování emocí a meditace. Jedná se o knihy: Simon Winthrop - Mentalista / Daniel Goleman - Meditující mysl /. Ceny jsou různé kniha od knihy, proto mi pro konkrétní knihu prosím napište mail. V případě odběru více kusů jistá sleva. Taktéž slevím v případě odběru více kusů knih z jiných inzerátů, kabelek nebo čehokoliv jiného. Odesílám přes Zásilkovnu. /// knihy nejlepší knihy psychologie pozornost goleman emoční inteligence spánek meditace čtení myšlenek tranz hypnóza autosugesce ekman navaro mentalista neverbální nonverbální komunikace gesta mimika mikrogesta tibet dalajláma řeč těla
Prodám knihy Pravidla společenského chování a Řeč těla
Prodám knihu G. Incze - Pravidla společenského chování 100 odpovědí na 100 otázek. Knihu D. Morrise - Řeč těla. V perfektním stavu.
PRODÁM KNÍŽKY O KONÍCH
Z důvodu nevyužití prodám knížky s koňskou tématikou. Všechny knížky (kromě knížky Koně a jejich řeč) ve velmi pěkném stavu, maximálně lehce ohnuté rohy. 1) 1000 koní - encyklopedie plná koňských obrázků. Ke každému obrázku krátký naučný text. Cena: 250,- Kč. 2) Encyklopedie - koně. Krásná, krásně tématicky udělaná knížka pro milovníky koní. První část zahrnuje plemena koní, druhá část knížky se zaobírá základními tématy kolem koní (krmení, nemoci, čištění, koňské vybavení, disciplíny, ....). Cena: 350,- Kč. 3) Jezdectví - Můj koníček. Krásná knížka pro mladé slečny, které chtějí pochopit základy jezdectví, včetně jednotlivých jezdeckých disciplín. Knížka se zaměřuje i na jednotlivé chody, pomůcky, jízdárenské cviky, sedlání, uždění, čištění a mnoho dalšího! Zahrnuty jsou i kvízy! Cena: 200,- Kč. 4) Chov koní přirozeným způsobem. Knížka se zaobírá hlavně tématikou zaměření na přirozený chov koní. Krásné schematické obrázky. Cena: 150,- Kč. 5) Výcvik skokového koně. Knížka jako nová! Ještě voní novotou. Tematika skokového výcviku koně. Cena: 250,- Kč. 6) Jezdecký výcvik se systémem. Knížka u pro pokročilé, kteří se zabírají drezurním i skokovým výcvikem. Cena: 250,- Kč. 7) Kůň a jeho řeč. Knížka s obrázky. Knížka poškozená (zmokla). Cena: 70,- Kč. 8) Škola jezdectví. Nádherná (lepší knížku jsem snad nenašla) pro mladé slečny i chlapce, kteří začínají u koní. Knížka naprosto krásně popíše a naučí základní popis části těla koně, zbarvení koní, správný sed, chody koně, čištění o koně, ... Vše srozumitelně vysvětleno. Cena: 120,- Kč.
Řeč těla Tiziana Bruno, Gregor Adamczyk
Jak neverbálně působit na druhé a rozumět řeči těla
Jak vyjít se svým šéfem - Vojtěch Bednář
Prodám knihu od Vojtěch Bednáře - Jak vyjít se svým šéfem v měkké vazbě. Jednou čtená, v dobrém stavu. Možnost osobního převzetí v Brně. Lze poslat poštou nebo přes Zásilkovnou, potom plus poštovné.