inzerce, prodej, prodám, bazar

Receptury teplých pokrmu 2012

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodal knihu ze střední školy rok 2012

Postou neposílám osobni předání Praha a okolí

Kontakt : 511144
Receptury teplých pokrmu 2012
Podobné inzeráty
Prodám receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka
Prodám receptury teplých pokrmů pro střední školy obor pekař nebo kuchař používané 1 rok v super stavu.Mám tři knihy a jedno cd room.Nejlépe osobní předání ve Stráži pod Ralskem,popř. mohu odeslat na dobírku dle poštovního tarifu. původní cena 600.- cena za kus 350.-
Kniha receptury teplých pokrmů
Prodám knížku receptury teplých pokrmů vhodné pro začínající kuchaře a číšníky knížka je skoro nová má jenom ohlé rohy. Nová stojí okolo 500. Nikam neposílám pouze osobní odběr.
Učebnice pro gymnázia a SOŠ
Literatura pro 1. ročník středních škol - učebnice = 100,- Tvoje státní maturita 2014 - matematika = 50,- Literatura - přehled středoškolského učiva = 100,- Čítanka I. k literatuře v kostce = 160,- Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy = 150,- Technologie přípravy pokrmů 2. pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy = 100,- Technologie přípravy pokrmů 1 = 100,- Písemná a elektronická komunikace = PRODÁNO Dějepis pro střední odborné školy = PRODÁNO Receptury teplých pokrmů = PRODÁNO Geneau 1 = PRODÁNO Všechny učebnice jsou ve velice dobrém stavu. Rok používané, bez vad. Na cenách se můžeme případně domluvit. Zasílám poštou převážně doporučeně nebo přes Zásilkovnu. V případě zájmu mě kontaktujte e-mailem.
Učebnice
Prodám učebnice,které už nepoužívám. Jedná se o: Receptury teplých pokrmů Technologie přípravy pokrmů 1,2 Písemná a elektronická komunikace Učebnice jsou určeny pro střední školy a jsou stále ve velmi dobrém stavu.(některé mohou obsahovat menší poznámky)
RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ, J.Runštuk a kolektiv
Učebnice ve skvělém stavu. Použitá cca dvakrát. Původní cena 472kč nyní 350kč Cena je bez poštovného. Možnost osobního vyzvednutí.
Receptury teplých pokrmů
Jako nová, úplně bez popisků. Vyzvednutí v Chrudimi nebo na dobírku přes zasilkovnu (tj.+102 Kč).