inzerce, prodej, prodám, bazar

Reciever

Kategorie: Zesilovače

Prodam zesilovac. Nema ovladac a na předním panelu funguje akorat potenciometr hlasitosti..... Resil jsem to univerzálním ovladačem.
Nema problémy utahnout 5.1 slusny repro.
Reciever
Podobné inzeráty
DENON AVR-X4400H
Dobrý den, prodám av reciever DENON AVR-X4400H z důvodu přechodu na vyšší model. Reciever opečováván a provozován audiofilem v nekuřáckém prostřrdí na poslech muziky a sledování filmů na domácím kinu. Reciever podporuje zpracování 11.2 kanálů, ale zesiluje jen 9 kanálů, takže můžete mít 5.2.4 nebo 7.2.2 bez ext.zesilovače, ale já používal 7.2.4 s ext.zesilovačem. Podporuje Dolby Atmos, DTS-X,Auro-3d a všechny starší formáty. Hi-res Audio(audio ve vysokém rozlišení), AL32 processor, Spotify, Dolby Vision, HDCP2.2, 4k. Jediná vada na kráse je na horním plechu-byla tam izolepa a při pokusu jí sundat se poškodila barva. Kupoval jsem ho v roce 2022 v TNT studiu již jako použitý, takže nemám záručák, ale poskytnu záruku na funkčnost-klidně předvedu. Mám k tomu originální krabici, dálkové ovládání a kalibrační mikrofon.
Reciever Denon
Prodám Reciever Denon s dálkovým ovládáním.
Prodám reciever Sony
Prodám reciever Sony
Reciever Onkyo + repro
Reciever a repro
AV reciever Pioneer VSX-527 + blueray přehrávač Pioneer
Prodám použitý, velice málo hraný reciever 5.1 Pioneer, 5x130w, 6xHDMI, USB, podporuje Apple Airplay, ovládání aplikací, internetové rádio, plně funknčí, včetně nepoužitého BlueRay přehrávače a reproduktorů Quadral Quintas. Osobní předání Dvůr Králové, po dohodě Břeclav, Brno.
Denon AVR-4308 wifi 170W na kanál
Prodám kvalitní reciever Denon AVR-4308 včetně dálkového ovladače. PC 75000 Kč. 7.1 High Definition AV receiver Stabilní, High Current 7mi kanálový koncový zesilovač s výkonem 170 W na kanál Dekódování formátů Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, DTS-HD, DTS-ES, DD-EX, DPL IIx, DTS 96/24 a HDCD HDMI 1.3a repeater funkce (4 vstupy, jeden výstup) 2 HDMI výstupy D.D.S.C. – HD Dva 32 bitové floating point DSP Advanced AL24 Multi Channel DENON Link 3. generace Automatická kalibrace Audyssey MultEQ-XT s optimalizovaným algoritmem a originální Audyssey mikrofon Audyssey Dynamic EQ & Audyssey Dynamic Volume HDMI Video Up konverze s Faoudja DCDi I/P a Scalerem až na 1.080p Konverze Video S-Video komponent > HDMI Video EQ Compressed Audio Restorer pro komprimované Audio DAB Tuner (L-Band, Band III) Kompletní podpora MultiZone (včetně videa a OSD pro zónu 2) Nové vícejazyčné grafické uživatelské rozhraní (GUI) Dva dálkové ovladače Rozšířené multimediální schopnosti: 2 USB porty (přední / zadní) s dekódováním MP3, WMA, AAC a FLAC, Internet Radio (WMA, MP3) podporující více než 7.000 stanic, Audio Steaming (WMA, MP3, AAC, FLAC, WMA Lossless transcode), zabudované Wi-Fi, USB a Network JPEG Picture Streaming s podporou Album Art Připraveno pro dvoucestnou komunikaci s RC-7000CI/70001RCI VÝKON NA KANÁL (8 OHM, 20HZ-20KHZ,0,05%THD):130W VÝKON NA KANÁL (6 OHM, 1KHZ,0,7%THD):170W