inzerce, prodej, prodám, bazar

Redukce Huawei orig. USB-C/JACK 3,5

Kategorie: Datové kabely

Funkční, jako nový
Redukce Huawei orig. USB-C/JACK 3,5
Podobné inzeráty
Baseus USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W
Baseus Flash Series Data Cable USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W 1.2m Orange Datový kabel propojovací, 1,2 m, male konektory: 1× USB-A (USB 2.0), 1× lightning, 2× USB-C, 1× USB Micro-B, female konektory: 1× USB-C (USB 2.0), podpora Rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení. Dvojitý vstup a trojitý výstup S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem. Tak může jeden datový kabel nahradit několik kabelů Micro USB, iP a USB–C. Datový kabel Baseus Flash Series je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C. Podporuje rychlé nabíjení S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte možnost rychlého nabíjení. Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W. Oceníte propojení plně kompatibilních konektorů v jeden pro rychlé nabíjení o výkonu 100 W. Je vybaven inteligentními čipy Aby pro vaše zařízení bylo zajištěno bezpečné rychlé nabíjení, je v datovém kabelu Baseus Flash Series zabudovaný inteligentní čip pro zařízení s rychlým nabíjením. Dokáže tak inteligentně distribuovat proud a napětí pro různé porty podle připojeného zařízení. Klíčové vlastnosti datového kabelu Baseus Flash Series: Datový kabel Baseus Flash Series disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem Je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W Datový kabel má zabudovaný inteligentní čip pro rychlé nabíjení Délka kabelu je 1,2 metry Zajisté oceníte plně kompatibilní duální port
5x Nová redukce USB A -> microUSB B
Volat: Po-Pá … 9-17h, děkuji. Adaptér - USB A -> micro USB B Kvalitní USB 2.0 adaptér pro připojení flash disků, klávesnice nebo myši k mobilnímu zařízení. Disponuje vidlicemi USB A a micro USB B. Je vhodný pro chytré telefony a tablety s podporou USB OTG. Pozlacené kontakty a dvojité stínění zajišťují dlouhou životnost s minimálním rušením přenosu. Parametry a specifikace Data a tisk: USB 2.0 micro-B, USB 2.0 A F
Redukce/adaptér-USB-C to 3.5mm Audio & PD Adapt
Prodam- Adaptér - USB-C to 3,5mm je vhodným doplňkem pro iPad. Po zasunutí do USB-C konektoru rozšíříte své možnosti připojení, takže získáte navíc 3,5mm audio konektor a další USB-C port. Snadno tak můžete k tabletu připojit sluchátka a zároveň ho nabíjet. USB-C redukce přináší užitečné funkce. Je kompatibilní s telefony, tablety i počítači. Jeví se jako ideální doplněk pro iPad s USB-C konektorem.
Tether Tools kabel USB 3.0 / USB C 4,6m
Prodám kabel od firmy Tether Tools TetherPro USB 3.0 na USB C, délka 4.6 metru. Koupeno v Magapixelu 17.11. 2022, zboží je tedy v záruce (účtenku mám). Použil jsem ho pouze na dvou focení. Důvod prodeje: neplánovaně jsem si musel pořídit nový laptop, který má pouze USB-C porty. Při použití redukce mezi foťákem (Canon R6) a počítačem Lightroom nefunguje stabilně. Bez redukce by měl fungovat na 100%. Předání osobně v Praze, Hradci Králové, Pardubicích, Brně nebo Liberci. Dobírka možná, záleží na domluvě.
Apple Lightning to USB3 Camera Adapter
Prodám apple lightning to USB3 camera adapter s orig. krabičkou který a je stále v záruce. Preferuji osobní předání popřípadě + 100 kč (poštovné a balné) zašlu zásilkovnou na dobírku. Lightning/USB 3 adaptérem fotoaparátu do iPadu Pro snadno přenesete fotky a videa z digitálního fotoaparátu. iPad Pro po připojení Lightning/USB 3 adaptéru fotoaparátu automaticky otevře aplikaci Fotky. V té si můžete vybrat, které fotky a videa chcete importovat, a ona je pak uspořádá do alb. Když k Lightning/USB 3 adaptéru fotoaparátu připojíte USB napájecí adaptér, rozšíříte možnosti a všestrannost iPadu Pro. Pak k němu můžete připojit USB periferie jako rozbočovače, ethernetové adaptéry, zvuková a MIDI rozhraní nebo čtečky karet CompactFlash, SD nebo microSD. Lightning/USB 3 adaptér fotoaparátu podporuje standardní formáty fotek jako JPEG a RAW a také formáty videa ve standardním a vysokém rozlišení jako H.264 a MPEG-4. 12,9palcový iPad Pro přenáší data rychlostí USB 3, zatímco 9,7palcový iPad Pro používá USB 2.
Redukce z USB-C na 3,5mm jack
Prodám nový adaptér USB-C na 3,5mm audio jack. Bohužel nefunguje u značky Samsung, ten vyžaduje originální kabel s DAC převodníkem. Osobní odběr je možný v Mladé Boleslavi nebo posílám přes Zásilkovnu/PPL.