inzerce, prodej, prodám, bazar

Reklamní poutače zmrzlina

Kategorie: Umělecké předměty

Prodam velký reklamní poutac točené zmrzliny. Důvod ukončení podnikání. Původní cena 16000.laminat
Reklamní poutače zmrzlina
Podobné inzeráty
Lžička lžičky sběratelské reklamní suvenýr reklama erb lžice
Prodám. Lžičky sběratelské, celkem 9 kusů. V pořádku 4 kusy: ovoce, dárce krve, Praha s kopulí a větrný mlýn. Ostatní lžičky poškozeny- oloupané obrázky. Nabízím pouze jako celek. Cena za vše 599,-Kč Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Velká zajímavá olejomalba na plátně - Mísa s růžemi.
Německá práce, velikost 120 x 51 cm, signován - Halbritter. Zajímavý i do moderního interieru. Cena 3800,- nebo i výměnou za něco na veterány (auto/moto), plechovky od oleje, amaltované reklamní cedule... do r. 1950.
Plakáty koní
Prodám plakáty koní.Plakáty s koňskou tématikou hlavně z dostihů ze závodiště Praha-Velká Chuchle, Pardubice-Velká pardubická,Plzeň (Bory,Radčice), Bratislava,Hořice,Karlovy Vary,Horní Počernice, Kladruby nad Labem,Dolní Radechová,Horní Radechová,Radslavice,Dobřany,Hvoždany,Louny,Cidlina V Humburkách.Koňské dostihy.Většina plakáty i kalendáře koní.Parkour,drezura,skoky,skokové soutěže,vozatajské dostihy klusáků,jízda spřežení,jezdecké dny,reklamní plemenný hřebčín,plakáty na divadelní představení a film. Plakáty koní i od Emila Kotrby.Emil Kotrba byl světově proslulý malíř koní.Legendární grafik, malíř plakátů s tématikou koní.Plakáty i k zarámování. Nádherným plakátem koně okouzlíte sebe, ale uděláte dojem i na návštěvu nebo obchodní partnery. Plakáty koně jsou luxusní doplněk interiéru, dnes již problematicky dostupný. Sběratelské plakáty,Nefilmové plakáty,Československé sportovní plakáty,Dostihy-koně Prodám plakáty koně, filmy internet: Dostihy-Praha-Velká Chuchle 1976 a 1977(malované plakáty E.Kotrba) Cena města Hořic-Hořice-Podkrkonoší-1987-TJ START-jezdecké závody-koně-E.Kotrba Dostihy-Bratislava-1984-říjen-Cena Rožňavy steeplechase 3600 m,Cena ČS.Televizie 4000 m,Petržalka,Starý Háj-koně,závody-PODPIS vlastnoruční Dagmar CHarvátová Dostihy-Karlovy Vary-1985-září-1.9. Cena Stadiónu,8.9,CENA MZVž Geršův Memoriál,15.9. Saint Leger,22.9.Cena Svobodného Slova,29.9.Svatováclavská Dostihy-klusácké-Praha-Velká Chuchle-1983-listopad-Klusácký St-Leger,Cena Vatagy,Cena Greyhounda Tillherra,Jarní Cena Čtyřletých-klusácké závody Dostihy-klusácké-Praha-Velká Chuchle-1987-Cena Justýna,Cena Kajaka,Cena Virtuose,Handicap Nevele Pride,Cena Tillherra,Pohár šampionů Dostihy-Praha-Velká Chuchle-1986-reklama-plakát-sázky-koně Dostihy-Pardubice-1983-Kvalifikace pro Velkou pardubickou,Steeplechase,proutěné překážky-koně-závody-Emil Kotrba Jarní překážkové dostihy v Pardubicích-1984-kvalifikace pro Velkou pardubickou-koně-závody-dostih Steeplechase Epigrafa-1985-kvalifikační dostih pro Velkou pardubickou-koně-závody VELKÁ PARDUBICKÁ-ČNÍK-nejstarší překážkový dostih VELKÁ PARDUBICKÁ-ČNÍK-dostih-koně-závody Dostihy-Praha-Velká Chuchle-1976-E.Kotra,Zlatá podkova Zemědělských novin-Hvožďany,Zemědělská sportovní olympiáda 4-koně-spřežení-vůz-Louny,Podzimní jezdecké závody-III ročník-Dobřany-1985-ZZNZ-Klatovy,Jezdecké dny-Kladruby,Jezdecké závody Plzeň-Radčice,Plakát Grease-Pomáda,Olivia Newton John,J.Travolta-pomáda,Plakát Fanfán Tulipán-FANFAN LA TULIPE-THEATRE DE LA PORTE ST. MARTIN-Dimanches et Fetes-Matinee atd. Plakát-plakáty koní vhodné do stáje,klubovny,bytu,domu,pokojíčku dětí i do sbírky pro sběratele.Jedná se o limitované výtisky plakátů na dostihy. Starší plakáty jsou hůře dostupné, problematicky sehnatelné, proto jedinečné.Prodej plakáty koní. Vyzvednout osobně v Praze 5 (po domluvě) nebo lze zaslat po zaplacení předem. Nebo na dobírku při zaplacení poštovného, balné
Zrestaurovaný větší důstojný obraz - zátiší s květinami.
Olej na plátně od akademického malíře A. Můhla . Špičkový stav - po opravě restaurátorem. Rozměry 82x62 cm. Bez rámu. V nabídce mám ještě 3 větší obrazy - stěhujeme se.Cena 5700,-(to mě stál restaurátor), možno i vyměnit za něco k veteránům(auto/moto), plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule... do r. 1950 i se vzájemnými doplatky.
Velký obraz Zimní chalupy, olej na desce + moderní rám.
Od Fráni, přerámovaný v moderním kovovém rámu - broušený hliník, pro instalaci v soudobém designovém interieru. Rozměry 90x70cm. Možno i výměnou za něco na veterány (auto/moto), plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule... do r. 1950 i s případnými doplatky.
Veliký zajímavý obraz - olej na plátně.
Zobrazuje střed slunečnice, Rozměry 93 x 137 cm. Rám mořené přírodní česané dřevo. Mohu případně i vyměnit za něco na veterány (auto,moto), plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule, bycikl s nějakým zvláštním rámem.... do r. 1950, třeba i s mým doplatkem.