inzerce, prodej, prodám, bazar

Řekněte to básní - darujte veršované přání

Kategorie: Tvůrčí služby

Má někdo z vašich blízkých svátek, který byste s ním chtěli oslavit jiným způsobem, než klasickým, ač praktickým dárkem, případně běžným přáním, kterých kolují po internetu tisíce a ve kterých se mění jen jméno obdarovaného?

Co tak mu věnovat báseň šitou přímo na míru? Oslovit ho textem, který bude patřit jenom jemu, bude o něm a stane se jeho součástí? Co tak udělat ho středobodem oslavy, někým výjimečným?

Udělejte svým blízkým radost Básničkou na přání, básní psanou přímo na míru!

Informace mailem, nebo přímo na stránce z obrázku.
Řekněte to básní - darujte veršované přání
Podobné inzeráty
Hodiny na přání
Vyrábím hodiny na přání. Nevíte co přátelům, známým nebo příbuzným koupit za dárek? Tak tohle je přesně to co bude mít určitě největší úspěch. Hodiny mají průměr 40 cm a jako materiál je použita dubová spárovka. Osazené jsou přesným a tichým německým strojkem. Dělám jak podle fotografie, tak i různá loga. Vždy posílám náhled jak budou hodiny vypadat. Je možné udělat jen obraz.
Kameraman
6th Sense Videos - Video/Foto/Střih - Máte firmu, kterou byste chtěli prezentovat profesionálním videem svým obchodním partnerům a zákazníkům? Potřebujete prezentovat konkrétní výrobek nebo službu? Nebo chcete rychlé prodat/pronajmout nemovitost? Napište mi a připravím Vám nabídku přesně podle Vašich požadavků a přání. alexdrakos@
tvorba vizualizací, výkresů
Nabízím zpracování vizualizace dle přání. Primárně se zaměřuji na kuchyně a nábytek. Mohu také vytvořit výkresy pro následnou výrobu. Vše je o domluvě, jsem flexibilní, prosím kontaktovat mě skrze mail.
Svatební foto + video
Svatební foto a video Jsme sehraný tým sourozenců Kateřina a Roman. Rádi se staneme součástí Vašeho velké dne a zvěčníme tak všechny jeho důležité okamžiky do fotografií a videa. Pomocí moderní techniky dokážeme vtisknout Vašim vzpomínkám život. Naší největší výhodou je, že se známe celý život a díky tomu dokážeme skvěle spolupracovat, komunikovat a navzájem se doplňovat. Z vlastních zkušeností víme, že ve svatební den je často potřeba dopomoci s organizací celého dne, s čímž Vám taktéž rádi pomůžeme. Po celý den jsme Vám k dispozici a snažíme se naplnit všechny Vaše představy a přání. Svatební den je plný emocí, radosti a dojetí, které nás baví zachycovat. Našim cílem je vaše spokojenost, která je zároveň pro nás tou největší odměnou. Naše práce nás baví :-) Za jednotnou cenu 26 000,- od nás dostanete: - 400-500 ks upravených fotografií - 4-6minutový svatební klip - 20-25minutový záznam z celého dne - flash v dárkové krabičce s fotkami i videem - naše rady a pomoc během celého svatebního dne - profesionální a přátelský přístup - předsvatební porada se snoubenci - zhotovení zakázky do 30 dnů Každá svatba je unikátní a každý člověk si přeje něco jiného. Pro individuální cenu nás proto neváhejte kontaktovat. Pokud si přejete zdokumentovat večírek, oslavu, ples, jakoukoliv jinou akci nebo třeba vaši firmu neváhejte nás kontaktovat. Pracujeme i jednotlivě. Další informace a ukázky prací na