inzerce, prodej, prodám, bazar

Řemen pro dlouhu zbran(brokovnice, kulovnice)skandinavský

Kategorie: Myslivost, lov

Prodávam pasky pro brokovnicí.
Delka 92 cm. Řeminek pro zapinani 20 mm
Nepodšita kuže, jen boční prošivani. Disponuje držakem pro pohodlné nošení na rameni a přidržovani rukou.
Zašlu Vam na dobirku, nebo osobní předani
Prohlidněte moje dálší inzeraty.
INZERAT VE VĚTŠINĚ PŘIPADU PLÁTI DO SMAZÁNI.
Preferuji kontakt přes e-mail nebo SMS. Nebo telefonický po 18.00
Řemen pro dlouhu zbran(brokovnice, kulovnice)skandinavský
Podobné inzeráty
Brokovnice Umarex T4E pumpa CO2 - VERZE 40J
Brokovnice Umarex T4E HDX 68 - VERZE 40J. Nový účinný způsob osobní obrany a majetku střelbou gumovými kuličkami kalibru .68. Konstrukce je tvořena slitinovým základním rámem, který je až následně pokryt polymerem. Vzhledem k značným rozměrům a masivnosti to jistě příznivě snižuje celkovou hmotnost. Všechny technické řešení Umarex pří výrobě zbraní T4E zvolil proto, aby byly odolné, pokud možno hmotnostně přijatelné a okamžitě k použití v případě potřeby bez zbytečného opotřebovávání systému zbraně. Brokovnice HDX 68 je poháněna jednou bombičkou CO2 88g. Vkládají se do pouzdra překrytého pažbou brokovnice. Princip systému CO2: Bombička se vloží do zbraně a mechanickým uzavřením se napíchne na trn. Po stisknutí spouště narazí kohout na úderník ventilu a ventil se otevře. Tudy začíná proudit plynný CO2 z bombičky, který vyžene střelu z hlavně. Jištění proti náhodnému výstřelu tzv. pojistka je umístěna za spouští na rámu brokovnice. Má podobu přepínače ovládaného stisknutím z pravé či levé strany. Aby bylo možné nabíjení a přebíjení je zapotřebí mít brokovnici odjištěnou a spoušť stisknutou. Střelivo Rubber Ball se vkládá do zásobníku pod hlavní, který pojme až 16 ks střeliva. Otvor pro nabíjení se otevře po natažení brokovnice jejím předpažbím. Pohybem předpažbí vzad a vpřed dochází k přebíjení. Odtud ten přídomek pumpovací brokovnice. Spoušťový mechanismus má v případě modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Má na starosti pouze samotný výstřel. K natažení bocího mechanismu dochází během přebíjení. Vzduchová brokovnice Umarex T4E HDX 68 nemusí sloužit jen k obranné střelbě. Není sice pro závodní terčovou střelbu, ale dobře si poradí i s plechovkami nebo jinými cvičnými terči. S mířením Vás zde pomůžou průhledová mířidla, kdy muška je pevná a hledí stavitelná výškově i stranově. Pumpovací brokovnice Umarex T4E HDX je bezesporu taktickým modelem s možnostmi rozšíření, díky přítomným RIS lištám 22 mm. Najdeme ji jak shora pro případnou montáž kolimátoru či optiky, tak zespod pro nožičky či svítilnu nebo jiný taktický doplněk. Bombičky i střelivo je možné také dokoupit. vše na dotaz.
Nylonové přepravní pouzdro na zbraň
Nylonové přepravní pouzdro na zbraň Nabízím nylonové přepravní pouzdro na dlouhou zbraň , pušku vyrobené z nylonu od firmy Valiant. Pouzdro je určeno na pušku i s optikou. Všitá molitanová vložka potažená textilem zbraň ochrání, délka 125 cm, šířka v místě pro optiku 29 cm, vejde se do něho i kulovnice s optikou se světelností 56-60 mm. Barva zelená, černá a real camo, pouzdro lze použít na(vzduchovka,flobertka malorážka,kulovnice,kulobrok,brokovnice)
Řemen pro dlouhu zbran(brokovnice, kulovnice)klasický
Prodávam pasky pro brokovnicí. Delka 92 cm. Řeminek pro zapinani 20 mm Nepodšita kuže, jen boční prošivani.Zašlu Vam na dobirku, nebo osobní předani Prohlidněte moje dálší inzeraty. INZERAT VE VĚTŠINĚ PŘIPADU PLÁTI DO SMAZÁNI. Preferuji kontakt přes e-mail nebo SMS. Nebo telefonický po 18.00
Prodám kulovnici Browning BLR-páková kulovnice,r.308 w
Prodám kulovnici Browning BLR-páková kulovnice - pákové nabíjení, klasický zásobník, ráže 308 win, weaver lišta - montáž, kolimátor Fomei, velice lehká zbraň, rychlé nabíjení (přebíjení) přesná zbraň (kulovnice, myslivost, lesnictví)
Pouzdro pro dlouhu zbran s puškohledem.125 cm x 25 cm
Prodavám toto pouzdro pro dlouhu zbran s puškohledem.Zboži je nové a nepouživané.Je vyrobene z Cordury D600, vypolstrované pěnovou vložkou 2.5 cm ktera zajisti ochranu zbraně před poškozenim. Pěnova vložka je potažena textilii pro omezeni styku pěnove vložky a zbrani.Pouzdro ma pasek pro nošeni na zadéch a smyčku pro zavěšeni na zed. Rozměry jsou 125 cm x 25 cm. V připadě zajmu pošlu na dobirku,osobně předam v Praze, nebo zašlu balikem na poštu v připadé placeni předem na učet(vychazi to trochu levnějí). Prohlidněte moje dálší inzeraty. Preferuji kontakt přes e-mail nebo SMS. Nebo telefonický po 18.00
BROKOVNICE SAMONABÍJECÍ - AUTOMAT ROTTWEIL r. 12
Brokový automat / samonabíjecí brokovnice Rottweil pro lov drobné zvěře, k lovu kachen, bažantů, rovněž tak pro sportovní brokovou střelbu.. Použitá zbraň v dobrém stavu, plně funkční, optimální zahrdlení pro lov 3/4, před koupí možnost odzkoušení. Popis zbraně - Rottweil typ 67 - Ráže 12/70 - Pevné zahrdlení ¾ - Přebíjení tlakem plynů - Kapacita zásobníku 2+1 - Bez omezovače 4+1 - Pažba a předpažbí ořech - Inovované tvarování spouště - Kratší dráha a opora pro prst - Klasická mosazná muška - Šína 7 mm - SEMI-AUTO 12GA Cena nového automatu byla 29.800,-Kč.. ZP nutný, zbraň kategorie B = nutno vyřídit nákupní povolení. Možná i příp. výměna s dopl. za jinou zbraň, nabídněte..