inzerce, prodej, prodám, bazar

Řemínek Wenger 22 mm

Kategorie: Hodinky

Prodám řemínek k hodinkám Wenger, 22 mm, jako nový jen 3x na ruce. Ze spodní strany kožený. Na přezce nápis Wenger
Řemínek Wenger 22 mm
Podobné inzeráty
WENGER Urban Vintage dámské 2 varianty - nové, záruka 3 roky
Švýcarské (Swiss Made) dámské hodinky v klasickém stylu na běžné nošení i do společnosti, střední velikost 34 mm. 2 varianty skladem. Nerezové tělo s PVD pozlacením, sklíčko se safírovou povrchovou úpravou proti poškrábání. Další funkce: datumovka, luminiscenční ručičky. Vdotěsnost 100 m / 10 ATM. Švýcarský quartzový strojek Ronda 585. K dispozici 2 varianty: 1. s černým ciferníkem a koženým řemínkem (řemínek šířky 17 mm ve vzoru krokodýlí kůže v černé barvě). Foto 1-5, cena 2850.- 2. se stříbrným ciferníkem a pozlaceným milánským páskem s posuvnou sponou. Foto 6-8, cena 3000.- Běžná cena v ČR 4890 - 5390 Kč, dle varitanty, viz např.: Záruka 3 roky do 06/2025, v balení záruční list potvrzený oficálním dovozcem zn. Wenger do ČR, lze uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu. Prohlídka a osobní převzetí lze na Praze 5. Podívejte si i na mé další inzeráty, při koupi více hodinek sleva. Garance nového originálního zboží: Jedná se o nové, nepoužívané, nenošené, nevystavené hodinky, kompletní originální balení, fólie, visačky, krabička. Zaručuji, že se jedná o 100% originální produkt z legální evropské distribuce.
Wenger Sea Force
Prodám zánovní švýcarské hodinky Wenger Sea Force Chrono 01.0643.109. Hodinky disponují chronografem, mineralnim sklíčkem se safírovou úpravou a vodotěsnosti 200m. Hodinky jsem dostal jako dárek před cca 5 měsíci ale jelikož používám chytré hodinky tak jsem je měl na ruce jen par krát a s toho důvodu prodávám. Hodinky jsou v super stavu,záruka ještě 2,5 roku, sklo absolutně bez škrábanců a jsou velmi přesné. Upřednostňuji osobní odběr Opava nebo rychnov nad kněžnou po domluvě i jinde. Cena nových hodinek je 9290kč
WENGER City Very Lady, Swiss Made - nové, záruka 3 roky
Kvalitní dámské hodinky švýcarské výroby (Swiss Made) vhodné do společnosti i pro denní nošení. Velikost střední (34 mm), vodotěsnost 30 m / 3 ATM, safírová povrchová úprava sklíčka. Barva ciferníku bílá s paprskovým efektem, hlavní číslované indexy v pozlaceném provedení, index třetí hodiny ve formě srdíčka. Ručičky rovněž pozlacené, s luminiscenční vrstovu. Celonerezové 316L provedení, jemný milánský pásek šíře 17 mm a maximální délkou 190 mm s posuvnou aretační sponou, nastavitelný na potřebnou délku i bez návštěvy hodinářství. Swiss Made quartzový strojek Ronda 762E s 1 kamenem a životností baterie až 10 let. Wenger jsou vysoce kvalitní švýcarské hodinky pověstné svou přesností a moderním designem v nejvyšší kvalitě. Videoukázka hodinek zde: Běžná prodejní cena od 3490.- Kč výše. Záruka 3 roky do 01/2025, záruční list potvrzený oficálním dovozcem zn. Wenger do ČR, záruku lze uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu v EU. Prohlídka a osobní převzetí je možné na Praze 5. Podívejte si i na mé další inzeráty, při koupi více hodinek sleva. Garance nového originálního zboží: Jedná se o nové, nepoužívané, nenošené, nevystavené hodinky, kompletní originální balení včetně všech ochranných fólií, visaček a v originální krabičce. Zaručuji, že se jedná o 100% originální produkt z legální evropské distribuce.
Hodinky Wenger Swiss made
Prodám Wenger Altitude Limited Edition CB. Limitovaná edice pro Čr v poštu 300ks. Datumovka v češtině. Řemínek navíc. Hodinky jsou nové, prakticky nepoužité, vč. krabičky, origo dokladů, ještě v záruce.
Pánské hodinky Wenger Commando City
Prodám pánské hodinky Wenger Commando City. Bateriový strojek, zobrazení času a data, sekundovka, tělo z oceli, sklíčko minerální, voděodolnost 100 m, vlhkotěsné a prachotěsné, barva ciferníku černá, šířka i výška je 40 mm. Hodinky nošené, plně funkční, neoriginální nový černý kožený řemínek, originální krabička. Pořizovací cena byla 8 690 Kč, pouze osobní předání.
Hodinky
Prodám náramkové hodinky: 1/ Pegasus kovový řemínek – 100,- Kč 3/ Vuillemin Regnier kožený řemínek nová baterie – 200,- Kč 5/ Philips Pasio kovový řemínek bez baterie – 150,- Kč 6/ Vikec kožený řemínek bez baterie – 100,- Kč 7/ Bentime dívčí bez baterie – 100,- Kč 8/ Amanda kovový řemínek bez baterie – 200,- Kč Cena za jednotlivé kusy viz inzerát, cena za komplet 500,- Kč. Nejraději osobní odběr v okolí Č. Budějovic dovezu jinak Zásilkovna nebo Balíkovna. Inzerát platí do smazání