inzerce, prodej, prodám, bazar

Remington

Kategorie: Fény, Kulmy

Prodám úplně nové nástavce v brašně na kulmu Remington amaze. Celkem 6 nástavců - koncentrátor pro rychlé schnutí, kartáč pro jemné sušení - pro tvoření přirozeně hladkého stylu, pro tvorbu objemu, 21mm kulatý termální kartáč se štětinami - pro vytvoření jemného zvlnění, 30mm kulatý kartáč se zatahovacími hroty - pro objemnější vlny
Remington
Podobné inzeráty
Kulma Remington CI96W1 Silk Použítá
Předmětem prodeje je Kulma Remington CI96W1 Silk Curling Wand Prvotřídní loknovací kulma Curling Wand z kolekce nástrojů Silk od značky Remington pro extra rychlou, efektivní a zdravou úpravu vlasů. S tímto skvělým pomocníkem vykouzlíte na vaší hlavě vysoce profesionální a uchvacující účesy již během pár minut, a navíc v teple vašeho domova. Stylingová kolekce Silk Unikátní kolekce profesionálních nástrojů Silk pro úpravu vlasů přichází ve stylovém designu laděném do přepychové červené barvy s hedvábným 3D potiskem na keramických pracovních plochách. Všechny přístroje z této prémiové řady jsou navrženy tak, aby se postaraly o luxusní styling a eliminaci krepatění i statického efektu vlasů. Keramický povrch nástrojů vlasům dodá perfektně lesklý a zdravý vzhled v několika málo krocích. Nyní si tedy můžete vytvořit dokonalý účes v salonové kvalitě bez pomoci profesionálů a k tomu v pohodlí vašeho domova! Remington Silk Curling Wand Kulma na vlasy Remington Silk Curling Wand vás uchvátí nejen svým moderním stylovým vzhledem a vysokým výkonem, ale rovněž i možností nastavení teploty v rozmězí 120-220°C dle stavu a typu vašich vlasů. Kombinace kónického tvaru a zúženého těla kulmy pak dovoluje vytvořit luxusní, ostré a spirálové lokny. Skvělou vychytávkou je i informativní digitální displej a zámek teploty, který předchází její nechtěné změně. S kulmou Remington Silk Curling Wand rychle zapomenete na to nekonečně dlouhé čekání na správné nahřátí pracovního povrchu. Je totiž připravená k použití již za pouhých 30 vteřin, takže dobu zkrášlování vašich vlasů zkrátí na úplné minimum. Remington myslí i na vaše bezpečí - s automatickým bezpečnostním vypínáním a žáruvzdornou rukavicí i obalem je ochrana před případným neštěstím zajištěna. Hlavní přednosti výrobku: Kónický tvar a zúžené tělo (25 mm – 13 mm) pro luxusní spirálové lokny Nastavení teploty v rozmezí 120-220°C Rychlé zahřátí během 30 vteřin Automatické bezpečnostní vypínání po 60 minutách Informativní digitální displej Zámek teploty k ochraně před nechtěnou změnou Žáruvzdorný obal
Žehlící kartáč na vlasy Remington CB7400
Prodám nevhodný dárek, nepoužitý. Remington Straight Brush CB7400 Vlastnosti Znáte to sama – po ránu je cenná každá minuta. Neztrácejte tedy čas, a svěřte své husté, nepoddajné vlasy značce Remington. Žehlicí kartáč Straight Brush CB7400 s keramickými štětinami snadno vyhladí i široké prameny vlasů. Napne je už od kořínků a dokonale vyhladí po celé jejich délce. A výsledek? Perfektně rovný, hladký účes, kterému nechybí přirozený objem! Vlastnosti: velmi rychle a snadno vyrovnává vlasy v porovnání s žehličkou je mnohem šetrnější zachycuje a natahuje vlasy přímo od kořínků zanechává kadeře úžasně hladké a objemné po celý den chrání účes před krepatěním vhodný i na velmi husté, nepoddajné vlasy Technická specifikace: keramické štětiny s antistatickým efektem – zabraňuje krepatění vlasů chladné konce štětin pro snadnou manipulaci 3 úrovně teploty podle typu vlasů (150, 190 a 230 °C) rychlé nahřátí za pouhých 30 vteřin automatické vypnutí při nečinnosti napájecí kabel v délce 1,8 metru praktické skladovací pouzdro Jak používat: Kartáč Remington Straight Brush CB7400 nechte nahřát a poté začněte suché vlasy postupně pročesávat, dokud nedosáhnete vytouženého stylingu.
Kulma Remington
Kulma Remington Prodám kulmu Remington style ceramic 215. Jednou použitá, v původním balení.
Žehlička na vlasy REMINGTON S6500
Prodám žehličku na vlasy, značka Remington. Úzký design žehličky na vlasy Remington je odlišený zaoblenými hranami pro vytvoření 6 různých vzhledů. Balení žehličky na vlasy obsahuje odkaz na instruktážní video "Curl Secrets". Zdokonalený keramický povrch žehličky. 2x hladší skluz. 3x trvalejší. Digitální kontrola teploty na LCD displeji 150–230 °C. Žehlička na vlasy má zámek teploty k ochraně před nechtěnou změnou. Funkce "Turbo Boost" k rychlému nastavení nejvyšší teploty žehličky na vlasy. Rychlé zahřátí během 15 sekund. Delší, úzké 110mm plochy. Šířka aktivní části ploten 2,7 cm včetně zaobleného okraje. Uzamykatelný kloub žehlících kleští. Automatická volba napětí 120–240 V. Automatické vypnutí po 60 minutách. Otočný kabel. Žáruvzdorné pouzdro žehličky na vlasy. Barva: černá. Celosvětové n.apětí Je úplně nová, nepoužitá.
Kulma Remington Ceramic 215
Prodávám kulmu Remington Style Ceramic 215 - nepoužívaná (nevhodný dárek). Úzká kompaktní žehlička s keramickými plochami vám urychlí každodenní péči o vlasy. Žehlička Remington S1450 Ceramic 215 se nahřeje do 30 vteřin, přičemž dosáhne až 215 °C. Pro snadné česání poslouží i praktické plovoucí plochy žehličky.
Zehlicka na vlasy Remington
Nabizim zachovalou a plne funkcni keramickou zehlicku Remington. Podsvetleny displej s nastavenim teploty.