inzerce, prodej, prodám, bazar

remus výfuk

Kategorie: Tuning

remus remus remus remus remus remus
remus výfuk
Podobné inzeráty
Remus- výfuk Felicia
Prodám originál Remus výfuk na Škoda Felicia 1.3,1.6.Jedná se o zadní díl, používaný dva měsíce,tak že zánovní.p.c. 6590Kč.V případě pouze vážného zájmu telefonujte!!!
REMUS Golf 7,5 R 221kW s GPF
Prodám tři měsíce starý catback Remus. Jedná se o verzi pro vůz s GPF filtrem, ale po úpravě napojení padne i na verzi bez filtru. Tuto úpravu mohu zařídit. Výfuk je prakticky nový. Najeto má 1500km. Důvod prodeje je prodej vozu.
Remus
Prodám sportovní katalyzátory značky Remus Homologované Jeden ma utržený štítek Demontované z naftového vozu Cena za oba
Výfuk sportovní univerzální výfuk tuning sportovní výfuk
Výfuk sportovní univerzální výfuk tuning sportovní výfuk sportovní tlumič výfuku 1000kč NOVÉ ZBOŽÍ
Nerez dual spotrovni vyfuk Remus s homologaci Opel Astra H
Vyfuk ma luxusni zvuk, na aute byl cca 10let ale najeto je nem jen cca 50 tisic. Puvodni cena byla pres 20 tisic
Swift Sport - výfuk CTC Performance
Prodám výfuk CTC Performance na Suzuki Swift Sport, model ZC33S, 1.4 boosterjet. Jedná se o verzi bez prostředního rezonátoru, viz foto. (stažené od výrobce, vlastní nemám) Výfuk je zatím stále na autě = možnost poslechnout. Není problém kdykoliv sundat, jinak sundaný bude odhaduji ke konci března. Výfuk nemá žádné vady ani poškození a je plně funkční. Video pro představu Při rychlém a slušném jednání je možná dohoda na ceně. Vzhledem k velikosti uvítám osobní předání, ale asi by to šlo i poslat. (záleží na domluvě)