inzerce, prodej, prodám, bazar

Renault 4L 1:18 Solido

Kategorie: Modelářství

Prodám Renault 4L 1964 1/18 od výrobce Solido.
Model je v dobrém stavu. Jednoduchý, ale pěkný model.
Model je včetně původního balení – plastového blistru.
Podívejte se i na moje další inzeráty, prodávám více modelů 1:18, které se mi nehodí do sbírky. Možné osobní předání, případně pošta nebo zásilkovna po platbě předem. Při odběru více kusů možná mírná dohoda na ceně.
Renault 4L 1:18 Solido
Podobné inzeráty
FERRARI DAYTONA od SOLIDO/France mierka 1:43
Predam FERRARI 365GTB/4 a FERRARI BB v 1:43 od SOLIDO/France,v original krabickach,100% stav.Cena dohodou-ponuknite.Predam aj SOLIDO zberatelske katalogy k tymto modelom.Odber z .: alexalex369@
mix US car od SOLIDO/France mierka 1:43 cena 9€/ks
Predam USmodely DODGE od Solido,mierka 1:43,v original krabickach,zberatelsky 100%stav. Cena od 9€/ks.Ponukam aj SOLIDO zberatelske katalogy k tymto modelom.Odber z BA. Tel.c.neplatne. INFO: alexalex369@
Renault 4L 1:18 Solido
Nabizim model Renault 4L Výrobce: Solido Měřítko: 1:18 Stav: dobrý Krabice: ne Dobírka, zasilkovna, osobní předání v Praze.
Peugeot 307 WRC Rally 1:18 Solido
Prodám Peugeot 307 WRC Rally 1/18 od výrobce Solido. Model je v pěkném stavu, lépe zpracovaný model než od Maista. Model je včetně originálního balení. Podívejte se i na moje další inzeráty, prodávám více modelů 1:18, které se mi nehodí do sbírky. Možné osobní předání, případně pošta nebo zásilkovna po platbě předem. Při odběru více kusů možná mírná dohoda na ceně.
Ford V8 PickUp Solido 1/18 - 1/19
Nabízím kovový model ve velikosti 1/19 od výrobce Solido bez původní krabice. Model je ve stavu jak je na fotkách - poškození laku, chybí zpětné zrcátko. Model bude velmi pečlivě zabalen proti poškození při přepravě. V případě dotazů neváhejte a napište mi. Pokud byste měli zájem o více fotografií vystaveného předmětu, tak mohu zaslat na email. Během několika dnů budu vystavovat i další modely od Bburago a Maisto 1/18. Zásilky posílám přes službu Zásilkovna a cena za poslání 1-5 modelů je 70,-. Kdo by měl zájem o poslání přes Balíkovnu (1-2 modely) 70,- Poslání na Slovensko (1-5 modelů) na výdejní místo Zásilkovny 100,- Větší počet modelů, případně jiný způsob dopravy je možno domluvit individuálně, stejně tak případně dobírku. Samozřejmostí je i osobní předání ve Zlíně a okolí.
SOLIDO 1/43 CITROEN VISA
Z důvodu redukce sbírky nabízím originál modelu SOLIDO v měřítku 1/43 CITROEN VISA Stav modelu odpovídá aktuálním snímkům - původní stav, neupravovaný s originálním boxem (horší slída). Nabízím jako tzv. použité zboží. CENA 250,-- Kč. Možnost osobního převzetí, alternativně s připočtením nákladů za doručení prostřednictvím služby Balíkovna, které KUPUJÍCÍ HRADÍ VŽDY POUZE JEDNOU. Platba předem (nebo při převzetí) - po připsání platby bude zásilka odeslána nejpozději do 3 pracovních dnů následujících. DALŠÍ NABÍDKY POD ZÁLOŽKOU VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE.