inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro expozimetr Excelsior jun.

Kategorie: Zrcadlovky

R.Kiesewetter Germany
Retro expozimetr Excelsior jun.
Podobné inzeráty
Expozimetr LENINGRAD 2
Dobrý den,prodám Expozimetr LENINGRAD 2 z 60.let.Originální kožené pouzdro a krabička.Osobní předání Praha nebo Zbraslav nebo Zásilkovna(Balíkovna).
Retro Expozimetr
dobrý stav , pouzdro
Canon 450D
Canon 450D stav 1A - nafoceno cca 4000snímku (takže jako nový) - na displeji ochrana folie - navíc baterie,autonabíječka,popruh,dálkové ovládání - bez poškrábání,poškození,ohmatání a jiných znehodnocení Mohu přidat manuální objektiv MC Prakticar Pentacon 28 mm a starší expozimetr převzetí možné na trase Karlovy Vary - Příbram - České Budějovice
Praktica PL Nova Ib + Carl Zeiss (M42)
Zeštíhluji sbírku starých skel a fotoaparátů. Prodám funkční analog. zrcadlovku Praktica PL Nova Ib ve slušném stavu. Aparát má klasickou plátěnou horizontální závěrku. “Bajonet” pro upevnění objektivů je klasický M42 závit (stejný jako např. pro starší Praktiky, Asahi Pentaxy a Zenity), je tedy možné použít kterýkoli z běžně dostupných M42 objektivů. Aparát je ve velmi slušném stavu s nepatrnými kosmetickými vadami. Funkční. Plátna závěrky jsou OK, chod mechanismu závěrky plynulý. Časy od ucha sedí. Hranol je ve výborném stavu bez fleků a map. Matnice s klínovým dálkoměrem. Expozimetr je funkční a měří překvapivě přesně. Včetně pouzdra fotoaparátu (spravované, funkční). Objektiv je Carl Zeiss Tessar ve výborném stavu. Optika je čistá, bez poškození. Clona suchá se spolehlivým a hladkým chodem. Nepatrně prachu uvnitř. Má klasický pěkný tessarovský bokeh (ukázkové snímky foceny na full frame Sony A7M2). Možné i zaslat (zásilkovna: dobírka + 99 Kč / balíkovna: platba předem + 65 Kč nebo dobírkou + 85 Kč). Podívejte se i na mé další inzeráty – klikněte na „Všechny inzeráty a hodnocení uživatele“. Platí do smazání.
Fotoaparát
Prodám fotoaparát Zenit EM + expozimetr + žlutý filtr. Objektiv Helios 44M, 2/58. Perfektní stav.
Prodám retro zrcadlovku Exa b1
Prodám retro zrcadlovku Exa b1, německé výroby na kinofilm, hranolový hledáček, objektiv, makro mezikroužek, originál krytka, sluneční clona, mini stativ. Funkční.