inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro kazetové rádio coca-cola

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Plně funkční, chybí jedno otočné kolečko
Ideálně do garáže, rok cca 1988
Má patinu, nažloutlý plast
Retro kazetové rádio coca-cola
Podobné inzeráty
Nabídka přen.rádiobudíků SOKOL,CROWN,ROSSIA,radiomagnetofonů
Nabízím přenosné novější rádio-magnetofony s Cd a i bez Cd-boom boxy-jezevčíky a věže, radio-magnetofon-takzvaný jezevčík na opravu Sanyo Model No.M W747K-nutná výměna pohonových gumiček mechaniky magnetofonu, jinak rádio funkční-nutno přimontovat uvolněnou anténu-radio-magnetofon pro sběratele retro elektroniky, cena rádio-mag.Sanyo 299 Kč, dále nabízím menší starší a i novější přenosná a stolní rádia a radio-budíky,přenosné rádio s popruhem na rameno RFT STERN 2130-velmi zachovalé rádio z NDR-prodáno,Tesla Menuet 2(1X) rádio ČSSR 1970-71 cena 349 Kč,plastový skelet rádia Tesla Kvintet-cena 79 Kč,rádia z SSSR Rossia 301(1x)-prodáno,Sokol 308(1x)-prodáno,Sokol 304(1x)-prodáno,a Sokol 404(2x)rádio se zadním krytem baterií prodáno,druhé rádio bez zadního krytu baterií cena 199 Kč,přenosné japonské rádio Crown(1x) cena 499 Kč,Philips-mini rádio s kazetovým přehrávačem-cena 499Kč,přenosné československé rádio Tesla Signál 404(1x)cena 199Kč,Philips(1x),bez zadního krytu baterií-cena 299Kč,radio-budíky k připojení k síti s kabelem 220V,možnost i na baterii 9V-Lenco-nový radio-budík s návodem a původní krabicí 199Kč,radio-budík Sencor s nastavitelným laserovým ukazatelem hodin na strop nebo stěnu, stolní radio-budík Philips Typ AJ-3280/00 funkční rádio z roku 1985-87 na 220 V nebo na 9 V baterii-249 Kč,stolní radio-budík Grundig Sono Clock 680 funkční rádio z roku 1993 na 220 V nebo na 9 V baterii-cena 249 Kč,k jednomu rádiu Sokol,po domluvě mohu přidat původní sluchátka,konkrétně k Sokolu 304 nebo 404,které k to mu patří,rádia jsou funkční,některá zachovalá a některá k renovaci-u starších rádií bez záruky na funkčnost,vyčištění,pro další informace pište na e-mail nebo volejte na telefon,nebo napište a nabídněte,děkuji.
Nabídka rádií 70-80let 20.století,TESLA,RFT a nověj.věží
Nabízím novější kombinované věže rádio-kazetové s Cd mechanikou, mini věž je zachovalá, reproduktory hrají a jsou v pořádku, Samsung MM-B7 i s repro bedýnkami a možností i s malou na-pojitelnou anténou-věž je funkční, jen nefunkční Cd-netočí se(převody nebo elektro-motůrek-lze opravit),cena mini věže Samsung 399 Kč, dále nabízím hifi věž Watson CO-1920, věž je plně funkční, načítá i Cd, hraje rádio a kazetová mechanika taky hraje-cena za věž Watson 549 Kč, další mini věže a přenosná rádio-kazetová s Cd a i bez Cd k dispozici na dotaz, dále nabízím retro tranzistorová stolní rádia z minulého století 70 až 80 let Tesla,RFT,změna nabídky-prodej rádia vždy poznamenaná za typem rádia,ze z hora podle typu TESLA GALAXIE 440A,TOMIS S-TE,RFT PROMINENT DE LUXE 214,EUROPHON TB prodáno,BRUINS RC-941 HIFI,TESLA ALTO 445A-měl jsem dvě,jedno rádio vlevo druhé už prodáno,vlevo dole jedno rádio s hodinami po levé straně s otevíracími dvířky pro nastavení hodin TESLA FORTE 461A- prodáno,první plastové rádio vpravo TESLA ALTO 445A chybí hmatník ladění vpravo,nad červeným rádiem je rádio TESLA DUETTO 444A-podobné rádio jako TESLA ALTO 445A nad ním,pod nimi je jediné červené plastové rádio vpravo dole TESLA EURIDIKA 441A-prodáno,ostatní rádia jsou funkční a některá v zachovalém stavu,jen jedno plastové šedivé rádio s hodinami nehraje-špatné repro,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ceny od 250 Kč za plastové rádia a více,do 549 Kč podle domluvy za rádia ve dřevě,rádia jsem zkoušel,nešlo jen jedno,k dispozici více foto k rádiům,bez záruky na funkčnost,rádia jsou určeny k renovaci,vyčištění,bez většího důkladnějšího vyčištění,požádání na e-mail,napište a nabídněte,domluvou,děkuji.
Rádio Hyundai , Amboss , Denver , ....
Prodám Rádio číslo 1: Hyundai je plně funkční kromě kazetek, CD a rádio jde super lehce se ladí.za 250kč. Rádio číslo 2: Amboss je plně funkční kromě kazetek, CD a rádio jde super lehce se ladí.za 200kč. Rádio číslo 3: Denver - funguje pouze jako rádio ladí dobře, CD a kazetky nefungují. za 100kč. Rádio číslo 5: Sunca rádio se 2 zářivkami a žárovkou pro osvětlení,má funkci sireny houkaní. žářivky už nefungují a nevim jestli pujdou nový nezkoušeno chybí i žárovka . Rádio je jinak plně funkční. za 50kč. Ostatní mini repro jak je na 1 fotce -- už není.. velké černé rádio z 1.fotky už není...
Kazetové rádio INTERNATIONAL AK 21
Rádio INTERNATIONAL AK 21 - Kazetové rádio zn. ALKAS Výborný stav Víc info sz nebo SMS Ostrava Cena 600 Kč
IR-160 SE internetové rádio
IR-160 SE, internetové rádio, WLAN, USB, 2.8" HCC displej, aplikace AirMusic Celý svět hudby v domácí WiFi síti: internetové rádio Auna IR-160 SE poskytuje příjem tisíců rozhlasových stanic, ale také streamuje hudební soubory pomocí UPnP a DLNA standardu. Skutečný gigant navzdory své velikosti. Internetové rádio Auna IR-160 SE se přes WLAN rychle a nekomplikovaně připojí do dostupných sítí a přehrává hudební rozmanitost online rádií z celého internetu. Vedle mnoha různých regionálních internetových stanic je možné vychutnat si horké rytmy Jižní Ameriky, country folk z Texasu nebo spirituální hudbu z Asie. Rádio zaujme i jako flexibilní síťový mediální přehrávač. Streamuje vydané hudební tituly nekomplikovaně přes svůj integrovaný reproduktor. Připojení do sítě a nastavení menu se provádějí během chvíle díky multifunkčnímu otočnému ovladači - zážitek z hudby se může začít. Přehledné zobrazení nabízí 2,8" TFT barevný displej s technologií HCC displeje, který zobrazuje různé informace, jako jsou zprávy o počasí, zprávy z burzy a informace o rádiu. Kdo právě na rádio ze světa nemá chuť, má přístup k mnoha dalším mediálním zdrojům. Zadní USB port nabízí přehrávání MP3 a WMA souborů, přes bluetooth lze bezdrátově streamovat z připojených zařízení jako smartphony, MP3 přehrávače nebo tablety. Pomocí standardu UPnP nebo DLNA je možné streamovat hudební tituly z počítačů v síti zcela bezdrátově. Dálkový ovladač zajišťuje pohodlné ovládání všech funkcí, stejně je dispozici možnost ovládání zařízení pomocí aplikace 'Air Music Control' z připojených mobilních zařízení jako smartphony nebo tablety. Díky svým malým rozměrům a svému stylovému retro vzhledu zapadne internetové rádio Auna IR-160 SE téměř do jakéhokoli prostředí. Tři funkce budíku jej také předurčují k umístění do ložnice v roli radiobudíku.
SANSUI REVERB (1980)
VINTAGE REVERB SANSUI (1980-1982) vše funguje jak má ,odzkoušeno ,má hodně funkcí. Přidání dozvuku (nebo echo efektů) do vašich stereo zdrojů způsobí, že veškerá hudební reprodukce se bude zdát mnohem blíže autentickému realismu původního představení – realismu koncertního sálu, realismu disco a mnohem více. Nyní se Sansui RA-900 bude požitek z poslechu vašeho současného Hi-Fi systému jistě vylepšen.Tato účinná jednotka má speciální obvod, pomocí kterého lze míchat pásku, FM nebo nahrávat zvuk s jiným zdrojem – řekněme mikrofonem nebo kytarovým zvukem. Přijímá také dva stereo kazetové magnetofony, kazetové nebo otevřené, a umožňuje kopírování v obou směrech.Když sečtete všechny tyto možnosti, rychle dojdete k faktu, že je to nejuniverzálnější a nejsnáze použitelný reverb zesilovač, který je k dispozici. Hluk a zkreslení? Ne s RA-900. Sestavili jsme jej s vybranými součástmi a pokročilými obvody. Z dvojitého typu snímače se RA-900 může pochlubit ne více než 0.05% celkové harmonické zkreslení a lepší než 96dB odstup signálu od šumu. Navrženo pro okamžitou montáž do 19palcového racku, zajistí, že bude váš Hi-Fi zvuk příjemnější a věrnější původnímu výkonu. A pamatujte si to ze Sansui, kde je to všechno Hi-Fi. Specifikace Frekvenční odezva: 20 až 20 000 Hz Vstupní citlivost: 1mV (mikrofon),20mV (kytara), 150mV (zdroj/páska) Celkové harmonické zkreslení: 0,05 % Odstup signálu od šumu: 68dB (mikrofon/kytara), 96dB (zdroj) Jmenovitý výstup: 150 mV (výstup/páska) Doba dozvuku: 0 až 3 sekundy Rozměry: 430 x 110 x 293 mm Hmotnost: 4,6 kg Polovodiče: 8 x tranzistory, 6 x diody, 3 x IC Více info na Preferuji osobní odběr s odzkoušením nebo pošlu za 70kč balikovnou nebo kurýrem PPL za 200kč.