inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro lednice Severin RKS 8832 poškozený obal

Kategorie: Ledničky

Retro lednice Severin RKS 8832 v energetické třídě D s LED vnitřním osvětlením, velkým pochromovaným madlem, skleněnými policemi, jednoduchou regulací teploty na světle a mrazákem o objemu 13 litrů.
Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Retro lednice Severin RKS 8832 poškozený obal
Podobné inzeráty
Retro lednice SEVERIN RKG 8928 nová- poškozeno
Retro lednice SEVERIN RKG 8928. Total No Frost Lednice je nová ale při přepravě byl poškozen zadní roh dole. Lednice je plně funkční a poškození namá vliv na funkčnost a ani vzhled zpředu. Běžná cena kolem 19.500 Kč !!! TEĎ JEN 12.500 KČ !!! SLEVA 7.000 KČ !!! Roční spotřeba energie 219 kWh/annum Objem (chlazený prostor) 180 l Objem (prostor pro mražené potraviny) 70 l Typ Kombinovaná Mrazák dole Typ modelu Samostatně stojící model Funkce LED osvětlení Možnost změny otevírání dveří Ne Směr otevírání Panty vpravo Klimatická třída N-ST Vnitřní uspořádání Počet přihrádek mrazáku 3ks Počet polic lednice 3ks Počet chladicích okruhů 1 × Barva Černá Rozměry Výška 186,5 cm Šířka 54 cm Hloubka 65,8 cm Design Retro Hmotnost 62 kg Typ chladiva R600a
Lednice ECG ERB 21802 W
Lednice byla v provozu 1 rok. Od té doby se na ni práší ve sklepě. Lednice je plně funkční, nepoškrábaná, neobouchaná - TOP stav. Lednice ECG je klasickým spojením chladicí části s mrazákem, tudíž obstojí v jakkoliv velké domácnosti. Jde o volně stojící model, který nevyžaduje příliš složitou instalaci ani přestavbu interiéru. Lednice ECG ERB 21802 W je zařazena do značně úsporné energetické třídy A++. Klimatickou třídu vám napoví zkratka N-ST. Celková hlučnost lednice ECG nepřekročí hranici 40 dB. Podstatné vlastnosti kombinované lednice ECG ERB 21802 W Zapadá do energetické třídy A++ Hlasitost provozu ECG ERB 21802 W: 40 dB Lednice má k dispozici objem 185 l Mrazák má objem 69 l Vzhled lednice ECG ERB 21802 W vyzdvihuje bílá barva Panty dveří je možné osadit na libovolnou stranu Co dalšího přinese lednice ECG? Naprostou samozřejmostí je u ledničky ECG dostatečně silné LED osvětlení pro krásný přehled při ukládání potravin. Rozměry a uspořádání lednice ECG Samotná chladnička skýtá vcelku 185 l, dokonale si s ní tedy vystačí i menší rodina. Pro uspořádání všeho potřebného využijete 4 police. Mrazicí prostor slibuje 69 l. Člení jej 3 přihrádky. Lednice ECG má hmotnost 54 kg a její rozměry činí 54,5 × 180 × 57 cm.
Kombinovaná chladnička Severin RKG 8923 poškozený obal
Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a krémovém retro designu s celkovým objemem 244 l, mechanickým ovládáním a LED osvětlením. Severin RKG 8923 nabízí vysoce kvalitní retro provedení s pochromovaným madlem, skleněnými policemi, šuplíky i lištami na dveřích. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Monoklimatická chladnička Severin KB 8874 poškozený obal
Monoklimatická chladnička energetické třídy F disponuje objemem 46 l. Severin KB 8874 je vybaven příjemně tichým provozem a možností nastavení teploty. Chladící prostor je vhodný pro uskladnění sýrů a uzenin o velikosti až 5 litrů. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Jednodvéřová chladnička Concept LTR3047be poškozený obal
Pouze rozbalené nebo přebalené zboží, v případě, že je poškozený či neoriginální obal zboží uvnitř zkontrolováno, že je 100% v pořádku a nepoužívané. Platí zákonná záruka 2 roky. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky. Retro lednice Concept LTR3047be s objemem 93 l je ideální volbou do menších kuchyní. Disponuje nízkoteplotní zónou, kompaktními rozměry a tichým provozem. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Americká lednice Teka RFD 77820 BK EU poškozený obal
Americká lednice Teka RFD 77820 BK EU pro gurmány s investorovým kompresorem, technologií IonClean pro neutralizaci baktérií a zápachů, systémem LongLife No Frost a speciální zásuvkou Gourmet Box ve které jsou potraviny uchovávány při nižší teplotě než zbytek jídla uvnitř lednice. Nejlepší volba pro uchování čerstvého masa a pokrmů. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.