inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro mosazné závaží

Kategorie: Sběratelství

Prodám retro mosazné závaží s gramáží 20dk,10dk,5dk,2dk,1dk. Chybí 0.5dk a 1.5dk.
Retro mosazné závaží
Podobné inzeráty
Axial SCX10-2 závaží a doplňky
Prodám různá závaží a doplňky na podvozek Axial SCX10-2 mosazný držák serva předního nárazníku cca 86g - 300kč mosazný kryt diferenciálu cca 30g - 250kč/ks (2kusy) mosazné klouby řízení cca 94g/2ks - 400kč/pár mosazné přídavné závaži na klouby řízení cca 145g/2ks - 300kč/pár (3sady) zadní držák přídavného závaží cca 25g/2ks - 200kč/pár (černá barva 2 sady) zadní kovový nárazník cca 90g s otvory pro led diody, d otvorem na tažné zařízení, možnost uchytit rezervní kolo - 400kč skid plate sada přední/středový/zadní - 300kč gumová nadkolí pro karoserii Jeep grand cheerokee abs - 400kč Při koupi všeho cena dohodou. Osobní předání Český Těšín, dále po předchozí dohodě možnost zaslat např Zásilkovnou, bude bezpečně zabaleno. Upozorňuji, že na dobírku nezasílám. Vše nové nepoužité, důvod prodeje nedokončení projektu.
Krasne starozitne  mosazné lotove zavazi
Krásné stare lotové zavaži kolem roku 1900.Kompletni značené , každé závaží je zvlášť označeno. Viz.Fota
Závaží k hodinám, kukačky
Prodám závaží k hodinám. Mosazné pouzdro, ocelový vnitřek. Pouze jedno. Stav dle foto. Bližší info na e-mailu
Závaží a kyvadlo na staré hodiny
ZAMLUVENÉ nabízím závaží a kyvadlo na staré hodiny, nález při úklidu, víc nemám pouze to co je na foto, průměr závaží je cca 22 mm, délka cca 75 mm, hmotnost 215 gramů. Kyvadlo má průměr cca 39 mm, délka cca 72 mm, hmotnost 46 gramů, možno poslat Balíkovnou, nebo Zásilkovnou.
Obchodní závaží
Sada mosazného závaží, 2kg a 1kg litinové závaží.Prodám vše co je na fotkách.
Dřevěný pinball Tivoli, nemocniční lůžko, kostky TOFA
Raritní retro socialistické dřevěné kostky s motivem různých pohádek z TOFA Semily 1977. Pěkné ilustrace Viz foto. 600kč. Mrkněte na další věci, co nabízím. *** Dětské kostky s ptáky. OBRAZOVÝ KUBUS 1977. Pěkné ilustrace. Jedna z kostek je poškozená. 500kč *** TIVOLI 2 Stará dřevěná hra v originální krabici. DEHOR OPMP Most. Retro socialistická hra made in Czechoslovakia. Originální původní společenská hra TIVOLI č. 2. Vystřelovací kuličky chybí. Rozměry 47x25x4 cm. Kovová kulička a dřevěné pole plné hřebíčků, ohraničené rámem a opatřené vystřelovacím mechanismem a kovovým zvonečkem. To je hra zvaná Tivoli, legenda z Krušných hor, která už v 17. století bavila italskou šlechtu. 1200kč Možno osobní předání Brno nebo poštou 160/230. Zasilkovna *** Retro edukační Skládací abeceda Chemoplast Brno. Pro prvňáky, předškoláky na výuku písmen a psaní slov - tabule a písmena Skládačka abecedy. Dětská skládačka abecedy. zelený podklad, žlutá písmenka Cena 350kč při osobním odběru v Brně. Jinak + pošta *** Retro, nemocniční lůžko pro panenky Směr Prostějov. RARE hračka. Vhodné pro děti od 3 let. Kompletní nemocniční lůžko pro panenky včetně originální krabice a vybaveného doktorského kufříku. Velká postel ze socialistické nemocnice 1984 - pro představu o velikosti je tam i petlahev. Vyráběno na export do zahraničí - Hospital bed. Pěkný stav - bez mála 40 let staré. Vše jak vidíte na foto. Výrobce podnik Směr. cena 2500Kč *** Československá RETRO skládanka Ornamenty z TOFA Semily. Krásná retro dřevěná skládanka Stavebnice s ornamenty TOFA Semily z roku 1974. VELMI PĚKNÝ STAV. VIZ FOTO. 500kč. *** SSSR Stavebnice Konstruktor v originální krabici. Stará socialistická stavebnice Konstruktor Malk z bývalého SSSR, Něco jako stavebnice Merkur jenže dílky jsou plastové. V originální krabici a včetně návodu. Stav viz reálné foto. Cena 480kč