inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro reproduktory nové

Kategorie: Zvukové karty

Jsou do zásuvky, retro design, slušný zvuk.

Kontaktujte mě na:hcnet@
Retro reproduktory nové
Podobné inzeráty
Creative Sound Blaster Zx
Prodám kvalitní zvukovou kartu Creative Sound Blaster Zx, kterou zapojíte do PCIe slotu. Karta je včetně ovládacího panelu - viz foto. Preferuju osobní předání - Plzeň a okolí. V případě zájmu mě nejprve kontaktujte přes formulář. Konektory: Linkový vstup / vstup pro mikrofon : Sdílený 3,5 mm jack Sluchátka: 1x 3,5mm jack Přední výstup: 1x 3,5 mm jack Zadní výstup: 1 x 3,5 mm jack Prostřední/subwoofer : 1xx 3,5 mm jack Optický výstup: TOSLINK Optický vstup: TOSLINK Standardní patice 2x5 pro vyvedení zvuku na přední panel Podporované reproduktory: Stereofonní reproduktory/reproduktory 2.1 Reproduktory 5.1 Sluchátka Další popis zde:
Reproduktory BOSE Companion 2 III
Predám reproduktory BOSE Companion 2 III kupované 10.01.2022 na . Perfektný stav. Kompletné balenie + faktúra. Aktuálna cena na je 3 499 CZK. Špecifikácie: Reproduktory - aktivní, 2.0, 2pásmové, 3,5 mm jack Cena: 2 500 CZK
Trust reproduktory
Dobrý den, prodávám funkční nepoužité reproduktory, obsahuje dva kabely, jedna je na 220w do zásuvky a druha je k zapojení např. telefonu. Pokud máte zájem tak napište, hovory neberu.
SoundBlaster Audigy SB0570 PCI
Zvuková karta kompatibilní pravděpodobně ještě s Windows 9x vhodná pro přidání do modernějších retro PC (Pentium II či III). Doprava - doporučená zásilka + 70, balík do ruky + 165. Platba předem. Kurýry, dobírku a jiné vychcávky nevedu!
Yamaha AG06 zvuková karta / mixer
jako nove, zaruka do 12/2023