inzerce, prodej, prodám, bazar

Revlon Orofluido Beauty Shampoo 200 ml

Kategorie: Zdraví a krása

Zkrášlující šampon Orofluido jemně čistí vlasy a zanechává je sametově hebké a lesklé. Vhodné pro všechny typy vlasů. Jemná vůně zahalí vaše vlasy do závoje orientálních parfémů. Nové, nepoužité, nevhodný dar. Osobní odběr Praha 6, možno zaslat, platí do smazání.
Revlon Orofluido Beauty Shampoo 200 ml
Podobné inzeráty
Duolife Beauty Care Vita C Hand cream krém na ruce 75 ml
Dobrý den, prodám zcela nový a nepoužitý Duolife Beauty Care Vita C Hand cream krém na ruce 75 ml DOPRAVA ZDARMA! Popis: Krém na ruce DuoLife Vita C Beauty Care - bohatý na „vitamín krásy“ (E, C a F), krém je ideální omlazující terapií pro kůži na Vašich dlaních. Díky vitamínovému složení ECF 24/7 Nutri-Form™, obohacenému o bambucké máslo pomáhá vyhladit a vrátit kůži pružnost a bojovat s jejími podrážděními, především snižuje včasné známky stárnutí. DuoLife Vita C Beauty Care zajišťuje vhodné navlhčení kůže.
Shampoo by Avon
Colour Correction shampoo by Avon. Šampon pro blond a zesvětlené vlasy. 3ks = 150 kč. Osobní předání v Praze či zásilkovna po platbě předem.
Čistící šampony na vlasy REVLON
Prodám čistící šampony REVLON Professioal EQUAVE ve 250ml nebo ve 350ml. Cena za kus 50Kč.Nové.
Revlon - super lustroups lipstick / rosewine
Prodám beznádějně vyprodaný nádherný odstín od Revlon. Nový, ještě zabalený. Možný i osobní odběr Praha 1, 6.
Luxusní obličejová sauna Revlon RVSP3537E
Prodám úplně novou napařovací saunu na obličej značky Revlon. -luxusní vzhled -horká pára je podpořená UV technologií -pomáhá hydratovat pokožku během zimní sezóny -důkladné očišťuje pokožku -teplota páry až do 45°C (ze vzdálenosti 25 cm) pro hlubokou hydrataci pokožky -časovač se 2 nastaveními - 15 min a 20 min -nastavitelná tryska pro lepší nasměrování páry na čelo, nosní část nebo bradu -odnímatelná nádržka na vodu pro snadné plnění -doba použití s plnou nádrží ˃ 20 minut Napařovací sauna na obličej.
Duolife Beauty Care Chlorofil Body Scrub tělový peeling 200
Dobrý den, prodám zcela nový a nepoužitý Duolife Beauty Care Chlorofil Body Scrub tělový peeling 200 ml DOPRAVA ZDARMA! Popis: Cukrový Tělový peeling DuoLife Chlorofil Beauty Care - je pečlivě složené spojení nejlepších složek, které stimulují mikroproudění a očišťují kůži a zlepšují její absorbční vlastnosti. Použití unikátního složení Ashedo 24/7 Nutri-Form™, jehož základem jsou oleje z avokáda a bambuckého másla způsobují, že peeling ideálně hydratuje, vyživuje a zlepšuje elasticitu kůže.