inzerce, prodej, prodám, bazar

Rewaco RF1 LT Unigue

Kategorie: Tříkolky

Prodávám z důvodu ukončení výroby modelu LT2 a nelze použít jako předváděcí model. Unikátní série s certifikátem jediného vyrobeného kusu v tomto provedení. LED přední světla, elektronický tempomat, navigace, sedadla z pravé kůže, vyhřívání sedadel, odklápěcí sedadlo řidiče, ABS, couvací senzory, bezklíčkový start, zavazadlový prostor na dálkové ovládání, tažné zařízení 280/550kg, otočné řazení, displejová přístrojová deska, třídílná disky kol: zadní 19″ přední 17″, R-edition brzdy. Extra výbava: kompresor se zásobníkem vzduchu na Tureckou píšťalu, držáky vlaječek, stroboskop třetího brzdového světla. Stav nové tříkolky ještě v záruce.

Barva: červená metalíza Mazda a bílá metalíza Audi.

Objem motoru 1,5l 130kW/177PS
Rok výroby 11/2021
Najeto 3500Km
Rewaco RF1 LT Unigue
Podobné inzeráty
REWACO RF1
Prodám REWACO RF1 r.v.2006 motor 1.6 (ford ), 85kw naj.68tis před sezonou výměně rozvodů, baterie, vzduchový filtr, svíčky, nová světla s čirým sklem, rádio, rám na nohy,stk 4/26. Možno řídit s ŘP skupiny B
Rewaco FX 1
Predám Trojkolku Rewaco FX Family 1600i priame vstrekovanie. Rok vyr.2009.Trike je pre 3osoby.Výmena olejov,filtrov tesnení ventilov.Nová STK do 2025.Všetky 3 kolesá majú kotúčove brzdy !Trojkolka má ťažné zariadenie všetko zapísané v T.P.Nové sedačky.Výfuky truck komíny do hora.Nosič na kufri, pásy a veľa iných doplnkov.Viac info rád poskytnem.Dohoda možná na mieste pri obhliadke.
Rewaco  křídlo prodám
nové stálo 15tis
Nádrž
Prodám imitaci nádrže pro trike Rewaco,tak jak je na foto.Nutno dodělat.