inzerce, prodej, prodám, bazar

Řidič/ka autobusu BEZ PRAXE - převozník Praha

Kategorie: Doprava a logistika

Baví Vás autobusová doprava? Jste držitelem/ držitelkou řidičského průkazu sk. D ale chybí Vám praxe? Máme pro Vás pozici šitou na míru!

Co bude vaší náplní práce?
- manipulační jízdy bez cestujících
- občasná výpomoc na vnitrostátních linkách
- nástupní místo: Praha Florenc
- směnnost na bázi krátký/dlouhý týden

Jak si Vás představujeme?
- jste držitelem/držitelkou řidičského průkazu sk. D (i bez praxe)
- máte profesní průkaz a kartu řidiče
- jste zdravotně i profesně způsobilý/způsobilá
- pracujete zodpovědně, samostatně a jste flexibilní
- trestní bezúhonnost je naší podmínkou

Na co se můžete těšit vy?
- vozový park nových a pravidelně servisovaných autobusů Irizar
- káva a další nápoje na palubě autobusu Vám budou stále k dispozici
- možnost dobírání směn, které se mohou stát vítaným přivýdělkem
- škálu zaměstnaneckých benefitů (Cafeterie, Multisport karta, stravné, ... )
- věrnostní bonusy při dlouhodobé spolupráci
- slevy na firemní produkty
Řidič/ka autobusu BEZ PRAXE - převozník Praha
Podobné inzeráty
Hledáme řidiče/ky autobusu na zájezdovou dopravu
Hledáme řidiče/ku autobusu pro naši autobusovou dopravu. Jedná se o zájezdy pro naši Cestovní agenturu, Školy/ky, Sportovní kluby, soukromé či státní instituce a další. Parkoviště autobusů je v Chocni. Nástup únor/březen 2023. Platy pro objednanou dopravu 350,- Kč hrubého / hod. jízdy, 220,- Kč hrubého / hod. stání, v případě vícedenní dopravy ubytování a strava zajištěna. Pro CA od 2 500,- Kč do 6 000,- Kč / točka z 85% se jezdí ve dvou řidičích. Náplň práce: • nepravidelná objednávková doprava • pravidelná zájezdová doprava pro naši CA • příprava autobusu před jízdou • úklid autobusu po jízdě • podávání informací cestujícím Nabízíme: • zajímavou ne-jednotvárnou práci • zajímavé finanční ohodnocení • dobré pracovní podmínky • individuální přístup • Firemní benefity Požadujeme: • praxe s řízením autobusu alespoň 1 rok • ŘP sk. D • Profesní průkaz • trestní bezúhonnost • flexibilitu • znalost AJ nebo NJ výhodou • výborný zdravotní stav Zájemci prosím zasílejte své životopis na email luxuryline@, případně volat na telefon +420407973. V případě jakýchkoliv dotazů, nás neváhejte kontaktovat na výše uvedené mailové adrese či telefonním čísle. Volat prosím po 13:00 hod.
Hledáme řidiče autobusu na linky z Brna - HPP i brigádně.
I pro světoběžníky i pro ty, kteří preferují pravidelné návraty domů. U nás si každý přijde na své. Chcete také zjistit, jaké to je dívat se na svět z paluby našich Irizarů? Usedněte za volant žlutých autobusů RegioJet! Co by Vás konkrétně čekalo? - Nehodíme Vás do vody. Nejprve projdete řádným proškolením a zácvikem. - Režim práce na bázi turnusu 4+2 nebo 6+3 (ranní/odpolední). - Budete mít přiřazený vlastní autobus, který budete sdílet pouze se svými kolegy. - Po čase se můžete stát vedoucím našeho autobusu, s bonusovým příplatkem navíc. - Na cestách se můžete spolehnout na pomoc našich dispečerů. Jak si Vás představujeme? - Jste náš člověk, pokud máte praxi v autobusové dopravě nebo v MKD. - Plácneme si, pokud máte řidičský průkaz skupiny D, profesní průkaz, kartu řidiče a pojištění odpovědnosti za škodu. - Zodpovědnost a spolehlivost pro Vás nejsou cizí pojmy. - Trestní bezúhonnost je pro nás podmínkou. - Očekáváme od Vás zdravotní a profesní způsobilost. Na co se u nás můžete těšit Vy? - Odpovídající mzdové ohodnocení 35-45.000Kč v čistém. - Vozový park nových a pravidelně servisovaných autobusů Irizar. - Káva a další nápoje na palubě autobusu Vám budou stále k dispozici. - Nabízíme možnost dobírání směn, které se mohou stát vítaným přivýdělkem! - Řadu výhod dle Vašich preferencí v rámci balíčku benefitů (Multisport karta, týden dovolené navíc, Cafeterie, slevy na veškeré produkty holdingu) - Práci pro ryze českou a silnou společnost, se kterou budete zvyšovat kvalitu cestování. - Věrnostní bonusy při dlouhodobé spolupráci. Zaujala Vás tato pozice? V tom případě se už těšíme na Váš životopis, který nám zašlete pomocí tlačítka odpovědět.
Řidič zájezdového autobusu
Řidič autobusu CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Hledáme profesionální řidiče autobusů do naší cestovní kanceláře. Naše společnost vlastní moderní vozový park s nejnovějšími autobusy na trhu. Autobusy jsou pravidelně servisovány u značkových firem. Nabízíme zaměstnání řidičům, kteří jsou komunikativní a mají zájem pracovat v rozvíjející se firmě. Nabízíme: - práci na hlavní pracovní poměr, - garantovaný fixní základ mzdy, - diety a odměny, - výdělek až 50 000 Kč měsíčně, - celoroční pracovní vytížení, - osobní přístup při plánování práce, - moderní vozový park, - benefity a výrazné slevy při výběru dovolené od CK KALOUSEK & WILLIAMS, - zajímavou práci po celé Evropě, v letních měsících pravidelné linky do Chorvatska. Požadujeme: - řidičský průkaz skupiny D, - profesní průkaz, - vysoké pracovní nasazení, - komunikativnost a ochotu při práci s lidmi, - flexibilitu. Životopisy posílejte na: reditel@ nebo volejte na tel.:
Řidič / Řidička autobusu
Řidič / Řidička autobusu Přijmeme řidiče/řidičku autobusu na HPP/DPČ/DPP Brigádu . Jedná se o MHD v Praze. Nástup možný ihned.
Řidič mezinárodní/vnitrostátní kamionové dopravy C+E
Společnost CONE Doprava a.s. podnikající v oboru dopravy a logistiky, přijme do svého kolektivu zájemce o práci na pozici: • Řidič mezinárodní kamionové dopravy • Řidič vnitrostátní kamionové dopravy Místo výkonu práce ČR, Evropa (Německo, Rakousko, Itálie, Švýcarsko) Požadujeme: ŘP sk. C+E, profesní průkaz, digitální karta, praxe v kamionové dopravě (možnost získání praxe), zájem o profesi, spolehlivost, komunikativnost. Nabízíme: Motivační mzdové ohodnocení, pravidelný příjem, zázemí zavedené dopravní společnosti, vozový park v bezvadném technickém stavu, benefity, volné víkendy. Pro více informací nás kontaktujte na tel. čísle:
Řidič nákladního automobilu, tahače návěsu
Řidič odvozní soupravy-lesovozu Řidič nákladního automobilu hledáme vhodného pracovníka na pozici řidiče odvozní soupravy na dříví Náplň práce: - nakládka bezrukých souprav na odvoz dříví (tzv.bezrukáčů) -naložit klanicový návěs v lese, vyvézt a přepřáhnout. -auto se pohybuje v okolí Ostrovačic, Boskovic ,Velké Bíteše, Ždírce nad Doubravou -vhodné pro někoho s okolí návrat každý den. Požadujeme: - střední odborné vzdělání - řidičský průkaz skupiny C+E - profesní osvědčení - zdravotní způsobilost - spolehlivost - vysoké pracovní nasazení - ochota pracovat přesčas - praxe není nutná - možnost zaučení - výhodná je zkušenost z práce s nějakým hydraulickým mechanismem - vodidlo MAN + HR Epsilon Nabízíme: - práce od pondělí do pátku - víkendy volné - stanoviště Ostrovačice nebo možnost parkování doma - dle dohody - práci na HPP, nástup ihned - 45.000 až 60.000 Kč čistého - motivační složku mzdy (závisí na množství naloženého dřeva) V případě zájmu zasílejte strukturovaný životopis na emailovou adresu vrzalradim@, do předmětu emailu uvádějte: řidič nebo volejte na tel. tag:lesovuz, vyvážečka, klanic, kulatina, přeprava dřeva, bagr, nakladač