inzerce, prodej, prodám, bazar

Rifle a svetr pro holčičku, velikost 74

Kategorie: Komplety

Prodám rifle a pletený svetr pro holčičku, vel. 74. Obojí značka H&M, nepoškozené, čisté. Rifle mají nastavitelný pas (gumička s knoflíky).

Prodám pouze jako celek.

Současně prodávám i oblečení ve velikosti 74 a ve velikosti 80, případně samostatně další kousky oblečení. Při koupi více věcí naráz možno domluvit slevu.
Rifle a svetr pro holčičku, velikost 74
Podobné inzeráty
Krásné oblečky na malinkou holčičku
Prodám oblečení na holčičku, většina nová + ostatní používané minimálně, vel. 56-68/74. Celkem 88kusů(2x fleecové overaly,7x dupačky do pasu,8x body s dl. rukávem,13x body s kr. rukávem,3x triko na propínání s dl. rukávem,2x plátěná košilka,4x triko s dl.rukávem/mikinka,3x triko s kr. rukávem,8x overaly na spaní(většina používaná),2x overaly na léto,5x kraťasy,2x mikina,2x svetr-domácí výroba(moc pěkné),1x rifle,4x sukně s laclem,1x šaty,2x kalhotky,9x čepice,2x klobouček,1x spací pytel,1x rukavičky na zimu,1x bačkůrky,5x punčocháče + přidám ponožky.
Sada oblečení pro holčičku,vel.68
Prodám set oblečení pro holčičku, velikost 68. Vše je ve velmi dobrém stavu, jen žluté legínky mají malý flíček. 2 trička s dlouhým rukávem 2 šatičky 2 tepláky 5 legínek Cena za vše je 150 Kč. Osobní odběr je možný v Ostravě nebo zaslání Balíkovnou/Zásilkovnou (cena dle sazebníku). Prodávám více věcí pro holčičku, viz mé další inzeráty…
Sada oblečení pro holčičku,vel.74
Prodám set oblečení pro holčičku, velikost 74, ve výborném stavu, bez vad. 3 ks šatiček H&M, F&F Body Lindex 5 ks legínek F&F Bolérko a šatičky Cena za komplet je 250 Kč, Zásilkovna/Balíkovna-cena dle sazebníku, osobní odběr je možný v Ostravě. Prodávám více věcí pro holčičku, viz mé další inzeráty...
Spolecenske obleceni + svetr 92 a boty vel. 24
Komplet obsahuje svetrik na rozepinani + stretchove spolecenske cerne kalhoty (samostatne cena 100,-) a spolecenske lakyrky s mekkou podrazkou vel. 24 + motylek na cvocek (nastavitelna sirka motylku; cena samostatne 190,-). Vse ve vybornem stavu. Vse znacka H&M. Cena za komplet (motylek, kalhoty, svetr, botky) 250,- Na dalsi fotce modry bavlneny svetr, ve velmi dobrem stavu, vel. 92. Cena 50,- Nebo vse (2x svetr, kalhoty, botky a motylek) za 280,- .
Trička Zara,kalhoty Lindex,Jacky baby,vel.62a68
Prodám komplet pro holčičku. Obsahuje: 3 trika Zara ve velikosti 68, rifle Jacky baby-velikost 68, manšestráčky Lindex-velikost 62. Vše v super stavu, bez vad, za cenu 260 Kč. Možno rozprodat i po kusech (trika 40 Kč/kus,kalhoty 70 Kč/kus). Balíkovna/Zásilkovna dle sazebníku, osobní předání v Ostravě. Prodávám více věcí pro holčičku, viz mé další inzeráty.
Sada oblečení pro holčičku, vel. 74
Prodám sadu věciček pro holčičku, vše kupované nové a nošené jen dcerkou, vše stále na parádu. Nádherný teploučký kabátek (mikinku) v perfektním stavu, jako nový. Nošený pouze dcerou na parádu. Uvnitř je měkoučký kožíšek. Vhodný na teplejší zimu nebo chladnější jaro. Zn. Marks&Spencer, vel. 80. Délka kabátku 33 cm Motýlkový kompletek. Kupovaný nový v outletu v Anglii. Kalhoty super stav, jak nové. Mikina chloupek od praní. Tričko počínající žmolečky. Velikost udaná 12-18 měsíců, ale určitě menší, odpovídá tak té velikosti 74. Svetr domácí výroby, nošený, ale stále moc pěkný. Po jednom dítěti. Barva meruňková. Růžové riflové kalhoty v perfektním stavu. Velikost udaná 83 cm, ale dle mého názoru jsou menší. Značka Marks&Spencer. Růžová mikina po naší dcerce. Stále pěkný stav, bez flíčků. Zn. Early Days. Kvalitní málo nošené punčocháče, mají žmolíčky. Je možné i zaslat na Zásilkovnu za 69 Kč.