inzerce, prodej, prodám, bazar

RISPORT PRO boty na kraso

Kategorie: Ostatní zimní

vel. 240, pro dvojite a trojite skoky; 100% stav - prakticky nove (po vyzkouseni na lede nesedely) PC 6.900Kc
RISPORT PRO boty na kraso
Podobné inzeráty
Krasobrusle zn. Risport Electra light 235 nože Matrix Legacy
Prodám ježděné brusle Risport Electra Flight vel. 235, nože Matrix Legacy 8 3/4. Brusle mají oděrky od bruslení, bohužel polstrování zejména na pravé brusli je poničené, háček drží. Boty jsou nezlomené. Stav viz foto. Osobní odběr, případně odeslání poštou + poštovné. Na dobírku nezasílám.
Dámské krasobruslařské boty + nože
Prodáme dámské krasobruslařské boty + nože. Nové, jen dvakrát projeté, nově nabroušené. Cena 4200,- Kč. Boty zn. Jackson Artiste vel. 8 (EU 39,5, mm 261). Nože zn. Mark IV ULTIMA vel. 10 1/3.
boty na snowboard Gravity Micro black 19/20 EU 35 NOVÉ 220mm
NOVÉ nepoužité boty na snowboard Gravity Micro black 19/20 EU 35 (stélka 220mm MONDO), špatně zvolená velikost, potřebujeme větší. Boty jsou se zárukou a obchod už nemá větší skladem. PC 2500,- Kč Pošlu za 65,- Kč zásilkovnou, nebo 79,- Kč balíkovnou, na dobírku balíkovnou za 85,- Kč ale poštovné předem. Předám v Berouně, Praze Barrandov, nebo v Děčíně, a při cestě ve městech Kladno, SLaný, Budyně, Roudnice, Česká Lípa, Lovosice, Ústí nad Labem.
Boty la sportiva trango ice cube GTX
Prodam tyto skvele vysokohorské boty ideální na ledy, mixy. Bohužel se mi rozplacla noha a jsou mi úzké. Stav velmi dobrý, jeden háček pro tkanicku praskly viz.foto. Na ceně se lze dohodnout
Snowboardové boty Burton Tribute
Jako nové snowboardové boty Burton, velikost 46.
Boty do sněhu
Boty na sníh a na zimu Nort face 36 cm